Loading...

View larger image

Saitek Cyborg R.A.T. 5

*****

Code: RAT5 - SKU: 0021165111257


Price: 69,95 (57,81 excl tax)

Stock status: In stock! Limited quantity.

Saitek Cyborg R.A.T. 5

Saitek Cyborg R.A.T. 5: volledig aanpasbare gaming-muis
Je zit midden in een online battle. Je besluipt je tegenstander, je richt, je schiet... En voor je het doorhebt ben jíj alweer dood. Hoe is het mogelijk? Simpel. Je bent zo goed als de hardware waarmee je speelt. Zorg daarom dat jij de Saitek Cyborg R.A.T. 5 Gaming Mouse in je hand hebt. Pas het gewicht en de gevoeligheid van de muis volledig aan naar jouw persoonlijke voorkeur, maak gebruik van de Precision Aim-knop en kom telkens als onbetwiste overwinnaar uit de strijd.

Zo gevoelig als jij zelf wilt
De Saitek Cyborg R.A.T. 5 Gaming Mouse zorgt dat je met een minimale beweging het maximale effect teweegbrengt dankzij de 4000 DPI laser-sensor. Omdat je niet altijd even gevoelig te werk gaat, kan je zelf nog 4 gradaties instellen waar je met een simpele druk op de knop doorheen schakelt. Tel daarbij op de 5 programmeerbare knoppen en verschillende profielen die je voor jouw favoriet games instelt, en je kunt alle kanten uit met de Saitek Cyborg R.A.T. 5.

Bepaal zelf je ideale gewicht
Net iedereen houdt zijn muis op dezelfde manier vast. Ook niet alle handen zijn precies even groot. Daarom kan jij de lengte van de Saitek Cyborg R.A.T. 5 Gaming Mouse aanpassen zodat hij perfect in jouw hand ligt. Ook verschillen de voorkeuren als het gaat om het ideale gewicht van een muis. Heb jij liever een lichte of een zware jongen? Dankzij 5 gewichten van 6 gram maak je de muis zo waar als je zelf wilt. Ga alleen nog voor voltreffers met de Saitek Cyborg R.A.T. 5.

Specifications:
DPI range - 125-4000dpi (in 125dpi steps)
Acceleration - 30G
Polling Rate -Dynamic up to 500Hz
Tracking Speed - Up to 2.8m/sec
Always On
PTFE "Slick" Feet
Gold plated connector
Braided USB cable

More info:
http://www.cyborggaming.com/prod/rat5.htm