Loading...

Feser Tube UV - HighFlow - 3/8 ID - 1/2 OD - CLEAR / BLUE

****

Sunday, 20 April 2014, 15:19

goed product

Revoltec Ultra Bright Cold RED Light - 30cm TWIN set

**

Sunday, 20 April 2014, 15:19

Is meer naar de roze kant dan rood

DangerDen DD-TFC Tubing 3/8 ID - 5/8 OD - Clear

**

Thursday, 17 April 2014, 14:18

Deze slang past goed op de TFC 3/8 5/8 slangen en is makkelijk in het gebruik. Hij is soepel maar buigt niet te snel.

In combinatie met Mayhem's Pastel Green vloeistof verkleurt de slang echter erg snel. De slang was bij mij na een maand gebruik al vergeeld en nu is hij zelfs na een half jaar bijna bruin. Een plasticizer probleem heb ik nog niet kunnen opmerken.

BitFenix Alchemy Connect 6x LED-Strip 12cm - Blue

*****

Monday, 31 March 2014, 17:29

Ik ben een beginnende pc hobbyist, ik heb 3 led verlichte case fan's. Achter in de kast heb ik 1 van zo'n fan dus mijn moederbord enz waren net echt goed verlicht. hierop besloten deze strip te bestellen. Eenmaal binnen (haribo snoepjes erbij voor de snoeperd haha leuk alternatief) gelijk gemonteerd en echt een super licht komt ervanaf ben er echt blij mee mijn case is goed verlicht

top!!

PrimoChill PrimoFlex Advanced LRT 3/8 ID - 1/2 OD - Crystal Clear - PFLEXA-12

*****

Sunday, 30 March 2014, 12:58

Wat een fantastische slangen zijn dit! Super kneedbaar: zelfs de kortste bochten kan je maken met deze slangen!

Ze zijn zoals omschreven echt perfect doorzichtig. 

Wat ik weinig reviewers zie doen is ook een omschrijving geven van de binnenkant van de slang, terwijl dat uiteindelijk het belangrijkste is. Bij mijn vorige slangen (feser clear 3/8") bleven veel druppels hangen bij het legen van mijn systeem. De Primochill lijkt wel een hydrofobe binnenkant te hebben; geen druppel blijft achter in je slang!

Conclusie

Ik vertrouw de meest rijk gevulde nano-vloeistoffen in deze slangen, aangezien er zo weinig kan blijven haken aan de binnnenkant. De slang is erg kneedbaar en ziet er fijn uit met een gekleurde vloeistof. De kleuren tussen een acryl reservoir en deze slangen verschillen niet. Super slang en niet duur!

Feser Tube NON-UV - HighFlow - 3/8 ID - 1/2 OD - CLEAR / PURE

*

Sunday, 30 March 2014, 12:53

Bezorging

Bij binnenkomst voelde het pakket koud aan, dus verwachtte ik al dat de slang wat stijver zou zijn, maar zelfs na 3 uur was de slang nog erg stijf en bijna niet kneedbaar.

Montage

Er kwam redelijk snel een knik in deze slang, terwijl ik de natuurlijke buiging al volgde. Dus moest ik vervolgens voor een flink bedrag 90 graden fittingen aanschaffen om dit op te lossen. Los daarvan werkte bijna elk soort compressie-fitting met deze slang, dus dat is wel een plus.

Looks

Bij het monteren van de slangen viel het mij op dat de slanger een soort blauw-grijs achtige doorzichtigheid hadden, terwijl er in de beschrijving Clear staat. Toen ik eenmaal mijn mayhems pastel red had toegevoegd, bleek dat er een enorm kleurverschil zat tussen de slangen en mijn acriele (schrijf ik dit goed?) reservoir.
Dit was niet heel extreem, maar een goed oog kan zien dat de slangen vele malen lichter gekleurd leken.

Conclusie 

Deze slangen zijn redelijk goedkoop, maar dat zie je terug in de kwaliteit. Voor een paar euro meer heb je slangen van Primochill, die echt 100% doorzichtig zijn (lijkt wel acryl!) en super kneedbaar zijn. Zie mijn review bij de primochill advanced LRT crystal clear

Swiftech Apogee Drive II - APD2-2011

*

Thursday, 27 March 2014, 10:01

Het is een goed concept, maar zeer slechte materialen (plastiek) die er voor worden gebruikt. Ik zal HF hier nog over contacteren. Voor de rest zeer stil op lage toeren. Herrie op Max, 25 - 50 procent zou ik aanbevelen. Wou het lampje van rood naar blauw maar de schroeven zitten zo vast dat ik 1 ervan heb uitgehold. Nog altijd rood dus. Ik zou dit niet aanbevelen maar een gewoon blok. 

Laing D5-MCP655 12V - 1/2 slang aansluiting

*****

Tuesday, 25 March 2014, 14:21

WAUW DEZE POMP <3

Has eerst de 355 variant, die een zoemend geluid maakte en geen denderende flow had.

Deze pompt zonder problemen alles door! En extreem stil! +-30 decibel op stand 5.
Bijna niet te horen dus!

Ik adviseer je om velcro te gebruiken om de pomp te monteren, zodat je de pomp eruit kan halen voor bijvoorbeeld onderhoud aan je systeem.

Laing DDC-1Plus MCP355 12V

***

Tuesday, 25 March 2014, 14:19

Heb mijn pc op mijn bureau staan, waardoor ik de pomp redelijk dichtbij heb. De pomp maakt een zoemend geluid vergelijkend met dat van een harde schijf, maar net even iets harder. er zat geen lucht in het systeem, dus het ligt echt aan de pomp. 

Het zoemende geluid kan vrij irriterend werken na een uur op je pc te werken.

De flow is redelijk. Ik draai zelf CPU + GPU + 360rad + 360rad +Mobo+ res.
Bij meer onderdelen dan dit zal je toch een iets krachtigere pomp moeten aanschaffen.

 

Voor drie tientjes meer heb je de 655, die heb ik nu een week. Met nog belletjes in het systeem nog steeds niet te horen!! Koop dus in een keer de 655, tenzij geluid geen erge factor is voor je. 

Phobya LED-Flexlight RGB controller with IR-Remote controller

*****

Tuesday, 25 March 2014, 06:57

erg fijne controller ... hij was makkelijk weg te werken achter het moederbord (900D)

het kabeltje met de sensor is mooi zwart dus van niet op in de kast..

de afstandsbediening is fijn klein en de bediening spreekt voor zich...

ik ga hier veel plezier aan hebben... elke dag een andere kleur...