MTN Montana Colors 94 Spray Paint

Singularity Computers Reservoir Mount: Core Single V3
Sunday, 28 August 2016, 15:58

Great looking and solidly built reservoir mount. Definitely something different than the plastic mount out there included with most components. I mounted it to EKs SE 240mm radiator holding a 150mm, 60mm wide reservoir and it barely even wiggles.

It should be noted that the screws included don't match the ones in the pictures. They are black flat headed hex screws. While there are screws included that look like the ones in the picture, I think they are meant for the radiator installation and not for the assembly of the mount itself as they are differently sized. Four screws per length.

The price is something everyone has to justify for their own I guess. I't definitely a great addition to every WC build.

BitFenix 3-Pin Splitter naar 3x 3-Pin Fan - 60CM Sleeved Black/Black
Tuesday, 16 August 2016, 13:45

A goog quality product as always from BitFenix. Fast shipment from Highflow, I certainly will come back.  

MDPC-X Sleeve - SMALL - 1 meter
Friday, 12 August 2016, 11:16

Ik heb deze Sleeve kabels gekocht om mijn speakers (auto, hoedeplank) mee te sleeven. Het ziet er top uit en het is vrij sterk materiaal.
De kleuren zijn zwart en ranger green, welke perfect op de auto staan en het is ook nog eens makkelijk om ze eromheen te schuiven.

Al met al, top product en de levering van Highflow is top! Netjes de dag erna geleverd :)

CoolForce CF1 Rubber Core - 52cm
Tuesday, 9 August 2016, 20:24

Icm de Nanoxia PET-G buizen werkte deze insert perfect. Bochten zakte niet in, ook niet bij hele krappe bochten. Insert is aardig makkelijk er in te krijgen als je hem vochtig maakt met wat water.

Bitspower Hard Tube Silicone Bending for ID 10MM - 1M - BP-HTSB10CL-1M
Tuesday, 9 August 2016, 20:22

Diameter is aan de kleine kant, je bochten worden er niet helemaal strak door. Met name als je krappe bochten wilt maken

Parvum Systems L1.0 ATX Watercooling Case
Sunday, 7 August 2016, 22:41

Have it and love it.

It's big, no really BIG. So big that my E-ATX Rampage V Extreme looks like micro-ATX board inside... If you want to bulid a "best of" Rig this is the case, there is room for everything. Multi GPUs, 2 Loops water cooling 4 rads ( 3 360mm and 1 480mm). And it's easy to mod!

Bulid time 1h30 (juste the case).

EK-FB ASUS M8G Monoblock - Nickel
Monday, 1 August 2016, 19:48

Ik heb dit blok nu een aantal maanden op mijn asus maximus 8 I7 6700k zitten wat 24/7 op 4,8ghz draaid met temperaturen rond de 40 graden. Een top mono blok zal bij mijn volgend systeem weer voor een EK gaan

4-Pin PWM Splitter (1x PWM -> 3x PWM) 30CM Sleeved Black
Sunday, 31 July 2016, 18:39

Uitstekend product. Ik dacht eerst een verkeerde kabel te hebben omdat 2 van de aftakkingen maar 3 ipv pinnetjes hadden. Maar dankzij de uitstekende helpdesk zelfs op zondag een fantastische uitleg (pwm was nog nieuw voor mij) begrijp ik er nu alles van en het nut van deze kabels omdat met alle aftakkingen met 4 pinnen de fancontroller in de war zou raken. Nu wordt het toerental bepaald door 1 fan en de controller voor 3 aangesloten fans. Fantastisch!! Uitstekende service, wat een wereld van verschil met Alternate.

MTN 94 Spray Paint - 400ml - White
Sunday, 24 July 2016, 19:27

Inleiding:

Ik mag graag pc modden, en daar hoort het verven van onderdelen natuurlijk ook bij. Het verven van kleine onderdelen deed ik altijd met spuitverf van de Action. Deze verf vind ik persoonlijk niet lekker werken, het dekt niet goed en geeft snel druipers.

Mijn nieuwe build is voorzien van CPU + GPU waterkoeling. Ik heb rigid tubing waar mayhem's pastel white doorheen vloeit. Mijn case is de In Win 805. Deze case is volledig van brushed aluminium met zijpanelen van getemperd (gehard) glas.

Helaas is de In Win 805 niet verkrijgbaar in de kleur wit, dus moest ik zelf maar aan de slag om dit te krijgen. Toevallig zag ik een Facebook post van Highflow voorbijkomen. Zij adventeerden dat ze MTN (Montana) spray paint nu ook in het assortiment hadden. Ik had al veel goede recencies gelezen over deze spray paint. Meteen een aantal bussen besteld en de volgende dag meteen thuis! 

 

Levering:

Levering van Highflow is niets op aan te merken, voor 16:00 is de volgende dag in huis en alles is altijd goed verpakt. De spuitbussen waren netjes in noppenfolie gewikkeld voor extra bescherming.

 

MTN 94 Spray Paint:

De spray bus ziet er basic en leuk uit en komt met een standaard spray cap. Voor degene wie extra spray caps willen zijn deze ook los verkrijgbaar.

- https://www.highflow.nl/modding/verf-en-lak/mtn-universal-skinny-cap-yellow-5-pieces.html

- https://www.highflow.nl/modding/verf-en-lak/mtn-skinny-pro-cap-5-pieces.html

Voor mij was de standaard spray cap voldoende en deed zijn werk subliem. 

Voorbereiding:

Om te beginnen heb ik eerst mijn hele systeem uit elkaar gepakt. (meteen een goed moment om mijn systeem eens goed schoon te maken en mijn "loop" te spoelen)

Dan komt dan het klusje wat iets meer tijd in beslag neemt... het schuren. Helaas wat minder leuk werk maar voor een goed resultaat is dit toch echt noodzakelijk. Ik heb alles geschuurd met korrel 400, dit lijkt misschien te grof, maar valt reuze mee. De verf zal de kleine krasjes straks allemaal opvullen en blijft dan beter zitten. Mocht je toch twijfelen dan kun je alsnog wat fijner schuurpapier gebruiken.

Vervolgens heb ik alles ontvet met spiritus. Ik gebruik dit omdat ik ammonia verschrikkelijk vind stinken en spiritus ook prima werkt!

Kleine tip: Doe het schuren buiten, hier komt namelijk veel zwarte verf stof vanaf.

 

Spray Painten van de Case:

Doe dit is een geventileerde ruimte!

Wauw, dat was het eerst wat ik dacht toen ik de eerste lagen had aangebracht. Deze spray paint dekt super goed en heeft een uitstekende verneveling. Wat mij meteen al opviel was de lage druk en gelijke dosering, dit zorgt voor een geweldig resultaat. Verf druipers zijn verleden tijd.

De verf droogt vrij vlot en maakt het aanbrengen van meerdere lagen makkelijker en sneller. Ik heb mijn hele case dan ook in één keer gespoten met enkele tussenpozen. 

 

Kwaliteit & Prijs:

Over de kwaliteit kan ik niets op aanmerken, gewoon super. De verf houd goed en geeft een prachtig eindresultaat. De prijs is ook zeer zacht en is dus zeker een goede keus voor het geld.

 

Conclusie:

Montana Spray paint, een geweldige oplossing voor Case modders. Goede verf, makkelijk mee te werken en uitstekend eindresultaat. Ben je de kleur van je huidige case zat? Of wil je wat onderdelen van kleur veranderen, dan raad ik zeker deze spray paint aan. 

 

Enkele foto's van het eindresusltaat:

http://imgur.com/a/VfMOl

Klitteband back-to-back - 1 meter
Monday, 18 July 2016, 11:13

Goed spul om grotere kabelbundels vast te maken, maar het is niet het standaard klittenband met grote haakjes, dit low-profile klittenband blijft daardoor wat minder goed plakken onder hoge druk, waardoor meerdere wikkelingen raadzaam zijn. Voor de prijs moet je het in ieder geval niet laten liggen.