Loading...

Feser One Cooling Fluid - UV ACID GREEN

*****

Friday, 18 July 2014, 23:50

voor de 2e keer besteld nu, werkt weer super en ging er makkelijk in zonder toevoegingen

M4 x 30mm Schroeven met kop (4 Stuks)

*****

Friday, 18 July 2014, 23:49

verkeerde schroeven besteld, maar ze zijn van hoge kwaliteit en nu heb ik ze alvast voor de toekomst!

Tie Wraps / Kabelbinders 120x2.5mm (100 stuks) Zwart

*****

Friday, 18 July 2014, 23:48

super handig en ook goedkoop!

en zoals Nicolas al zij, ook handig om je rad vast te binden, hoef je m niet de hele tijd vast te houden als je m erin schoeft :3

Ultra Bright Cold GREEN Light - 30cm QUAD set

*****

Friday, 18 July 2014, 23:42

als je ooit lichtbuizen voor in je pc zoekt is dit het helemaal, ze kunnen makkelijk bevestigd worden met bijgeleverde klitteband stickers en blijven ook goed zitten

de kleur is heel helder en super licht, echt koud groen zoals beschreven.

het minpunt dat ze zo licht zijn en dat je ze soms wel wat minder licht wil hebben word opgeheven door het feit dat er schakelaars bij zitten waardoor je ze per 2 lampen aan of uit kunt zetten (dus allemaal uit of allemaal uit, of 2 aan en 2 uit)

super kort maar krachtig, een super slang, voelt stevig, makkelijk te knippen zelfs met een normale schaar (en ook zonder ruwe randen) en kan de meest scherpe bochten door.

80MM Zalman ZM-F1BL LED Blue 1500RPM

****

Wednesday, 16 July 2014, 11:53

Doordat ik gestoord werd van mijn fan die elke 2sec van kleur veranderde besloot ik een nieuwe te zoeken voor mijn side panel. Hierna was de Zalman-F1BL mij op het oog gevallen.

 

Eenmaal binnen gekomen heb ik de zalman fan er gelijk ingemonteerd. Wat mij op viel is dat hij veel licht produceert. Maar een min puntje is dat hij toch echt wel veel herrie maakt. Op de verpakking staat ultra quiet maar, dat is die dus niet xd

Maar al met al is het alsnog een behoorlijk goeie fan die aardig wat airflow produceert met wat herrie. En de led's doen het ook fantastisch.

 

Ik hoop dat jullie er wat aan hadden

 

mvg,

 

sam

Aqua-Computer Aquastream XT USB 12V - Ultra

****

Friday, 11 July 2014, 15:55

Ik heb de pomp gekocht als advanced and geupgrade naar ultra (basic/advanced/ultra = gelijke hardware alleen de software is meer unlocked) vandaar goed ipv excelent.

 

ik heb de pomp nu ongeveer 3 jaar in gebruik en hij werkt nogaltijd prima en is nogaltijd vrijwel onhoorbaar in mijn systeem (alleen bij het opstarten even en als hij hercalibreert als de pc al loopt).

hoeveel liter per uur hij haalt kan ik niet echt zeggen, kan alleen zeggen dat in mijn loop (EK Supremaxy / Bitspower GTX 470 block en black ice SR-1 480 rad met tube res) hij van de maximaal 6000rpm gemiddeld op 4800rpm draait.

het resultaat is dat in het tube res waar van onder het water binnen komt hij het 15cm omhoog tegen de deksel spuit... vandaar dat ik hem elke 2-3 weken een beetje moet bijvullen om verplaatste lucht weg te werken, dat hoor je namelijk redelijk goed (1mm lucht boven in het reservoir hoor je al goed, haal je dat weg dan hoor je enkel nog ventilators).

NZXT LeXa S

*****

Sunday, 6 July 2014, 12:33

Een zeer mooie stevige game behuizing, de voor geinstalleerde fans zijn handig en geven een goede airflow. De voorkant is voorzien van een deur ben magneetsluiting, die heel handig is voor een mooie strakke look. Zelf is de case goed ingericht en aan kabelmanagment is ook gedacht zo kun je de kabels mooi wegwerken. Conclusie: een echte aanrader

40MM Scythe Mini Kaze Silent Fan

*****

Tuesday, 1 July 2014, 08:26

gisteren binnen gekregen en geplaatst op me Sabertooth i55 met de mem bracket om airflow te hebben op je ram.

Fan is goedstil hij trilt ook niet en ik hoor niks extra's qua geluid met me 4 andere fans. let op je vingers alleen soms lijkt het alsof hij stil staat maar dan draait hij wel degelijk.

 

matriaal is hard plastic maar als je de dikkere Fan schroeven indraait ,raad ik je wel aan om de mount gaatjes iets op te boren, als je ze er direct in probeert te draaien wilt het matriaal scheuren

Tie Wraps / Kabelbinder Mounting Block (zelfklevend)

*****

Friday, 27 June 2014, 17:14

I'll paint it black and will greatly help in storage of cables!

Thanks