Loading...

DangerDen DD-TFC Tubing 3/8 ID - 5/8 OD - Clear

*

Wednesday, 25 March 2015, 16:54

Heb de slangen er nog geen week inzitten en ze zijn al glazig/foggy/troebel.

Heb eerst alles geprecleaned; alle rads, blocks en slangen om dit te voorkomen maar helaas.

De loop draaide nu zes dagen op gedestilleerd water maar gaat alweer uit elkaar. Flexibel, en goede diameters maar heel snel hazy! Ik ga andere halen.

4-Pin Molex to 6x 3-Pin Fan Splitter PCB - Black

*****

Wednesday, 25 March 2015, 15:42

echt handig en super goedkoop

ik had nog een voeding liggen en een paar fans dus ik dacht laten we voor de fun een cooling system voor mijzelf maken voor in de zomer XD 

is echt aan te raden als je nog een voeding hebt liggen en een aantal fans.

Magicool DCP450 - DC 12V Pump - MC-DCP450

*****

Saturday, 21 March 2015, 14:48

I'm building a micro watercooling build, so I needed something quiet and compact. I've got to say that for the price, you aren't ging to find a better option ! I've put it in my system and after I bled the system, I couln't hear the pump over my 5400rpm hard drive !

I highly recomand this pump-res !

Noctua NF-A14 industrial PPC-2000 PWM - 2000RPM

****

Monday, 9 March 2015, 10:49

Very powerfull fan if you need it.

The slowest speed it accepts as standard is 900RPM which is quiet audible (to me), but if your motherboard, or some 3rd party fan controller allows it, you can take the fan all the way down to a few hundre RPMs.

I have it at 600 RPM and it is impossible to hear. I have to put my ear 5cm from the fan before I can hear it at all and it is the only fan in my PC, so there is no other noise.

At 600 RPM it cools better than my old Noctua NF-F12 fan and it is less noisy than the NF-F12 on the same radiator for some reason.

I use it in Push mode where I had to put the old NF-F12 in pull mode to get this low noise!

Not getting best rating as you need 3rd party equiptment to get very low speed and noise.

Looks good as well :)

EK-UNI Holder 50/70

***

Sunday, 8 March 2015, 12:18

Product is very good for DDC pumps. I only give it Average as it really should come with the decoupling feet and not with standard screws for hard-mounting.

If you combine with the decoupling anti vibration feet from EKwb it is perfect.

Lian Li EX-332NX All black HDD cage

****

Thursday, 5 March 2015, 22:11

I have a sliver one but the bottem side wall is seen tobe incorrected put together on the in-side as aposed to out side, Thus I cant install the lower hdd supporting plate.

I assume the guy the the pop-rivet gun was not having a good day and miss placed one side, but it in on the back so only the top two are fitable and usable.

Wonder if I can yank it out and re-rivet?  May be it's easer to buy new! Yep new is better - less markes on the cage.

Other wise, they are great units and from a GREAT Company.

 

 

Aqua-Computer Farbwerk USB, Aquabus version - 53170

*****

Wednesday, 4 March 2015, 20:45

Telkens Aqua-Computer een product lanceert, kan je het blind kopen omdat je weet dat kwaliteit gegarandeerd staat. Dat is met de Farbwerk ook het geval en dan nog eens voor een heel stevige prijs!

De Farbwerk biedt de mogelijkheid tot 4 RGB-ledstrips te plaatsen voor een totale prijs die amper verschilt dan 4 aparte ledstrips met slechts 1 kleur. Reden genoeg om voor de Farbwerk te kiezen! En vergeet natuurlijk niet de bijhorende onderdelen te bestellen.

Bij deze een samenvatting van de voor-en nadelen:

Pro:

+ RGB belichting zodat je de kleur kan kiezen zoals je wil en waarbij niet onbelangrijk ook de lichtsterkte in te stellen valt.

+ Licht in te stellen met uitgebreide mogelijkheden: vaste kleur, constant veranderen, snelheid kleurwisseling veranderen. Met een temperatuursensor erbij kan je ook nog een kleurbereik kiezen tussen 2 temperatuur inputs en zelfs een aan-en uit effect creëren.

+ Aquasuite software zodat je niet iets apart moet installeren voor als je de Aquaero bezit. Ook voor wie geen Aquaero bezit, is dit zeer handige en makkelijke software met uitgebreide mogelijkheden. Koop er een temperatuursensor bij (heel goedkoop) en je hebt verder niets nodig.

 

Con:

- Het verbindingstuk aan de ledstrip vastmaken is niet op de makkelijkste manier te doen. Test zeker alle 3 RGB kleuren wanneer ie vastzit. Aan de achterkant worden 2 gaatjes geprikt voor elektrisch contact te maken met alle kleuren. Eenmaal ie erin zit, blijft ie goed vastzitten maar let op dat je de strip niet beschadigt door met teveel geweld te proberen. Ik vermoed dat je hem ook korter kan knippen omdat hetzelfde patroon om de 5cm voorkomt. (die van 5m is dan wel zeker handig)

 

Coolgate G2 Radiator 10 FPI - 360mm - CG360G2

*****

Friday, 27 February 2015, 13:00

Gold and Best Overall Award for CG-360G2 at xtremerigs.net

http://www.xtremerigs.net/2015/02/09/coolgate-g2-360-radiator-review/

Magicool G2 Slim Radiator 16 FPI - 360mm - MC-RAD360G2

*****

Friday, 27 February 2015, 12:58

Bronze and Value Award for MC-RAD360G2 at xtremerigs.net

http://www.xtremerigs.net/2015/02/11/magicool-360-slim-g2-radiator-review/

Bitspower Water Tank Z-Multi 150 - Full Clear Acrylic Version - BP-WTZM150AC-CL

*****

Friday, 13 February 2015, 13:02

Zeer goed verzorgd resevoir. De afwerking is zo helder dat je bijna zou denken dat het glas is. De clamps werken erg goed, en beschadigen de tube zelf niet. Al met al een blijvertje.