Spoed items nodig? Bestel dan op tijd! Want we zijn twee weekjes op vakantie van 29 april t/m 14 mei!

WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Metro Vacuum ED500 DataVac Elektrische Blazer/Air Duster 220V

 -   - 
Onze prijs:  149,00  (123,14  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 616 punten
Punten verdiend: 12 punten

Deze nieuwste toevoeging aan Metro's bewezen DataVac-lijn is volledig opnieuw ontworpen vanaf de grond. Hij is veel compacter en comfortabeler in gebruik dan eerdere modellen en heeft een nieuwe, ongelooflijk krachtige 500 watt motor die letterlijk stof, vuil en puin van dure computers, toetsenborden, notebooks en andere elektronische apparatuur blaast om ze weer zo efficiënt mogelijk te laten werken! De nieuwe DataVac elektrische stofdoek is een "groener", effectiever en kostenefficiënter alternatief voor de controversiële "canned air/ingeblikte lucht" producten.

Dit model is bedoeld voor gebruik in gebieden die 220V vereisen (niet voor gebruik in de VS). Het wordt geleverd met een twee- of driepolige (VK) Europese stekker.

Stof in uw computer, toetsenbord, motor, auto of wat dan ook?

Blaas het eenvoudig weg met de ED500!

Zeer compact en comfortabel te gebruiken met enorm veel kracht.
Stof, vuil en andere restjes worden letterlijk weggeblazen met de 500 watt krachtige motor.

Met de meegeleverde accessoire set is elke karwei zo geklaard!

*Betreft de Europese 220V versie*

Kenmerken:

  • Krachtige blazer, speciaal ontworpen om stof en vuil van computer-/elektronische, audio-/video- en digitale camera apparatuur te verwijderen
  • Eentraps ventilator, 500 watt, 0,75 piekvermogen motor
  • Milieuvriendelijk gemaakt van hoogwaardig staal met tot 70% gerecycled materiaal
  • Ideaal alternatief voor niet-recyclebare ingeblikte lucht. Elimineert de behoefte aan gevaarlijke, milieubelastende spuitbussen
  • Blaast schone, droge, gefilterde lucht die veilig is voor alle apparatuur (bevat geen gevaarlijke drijfgassen)
  • Heavy-duty 2-aderig 12 inch snoer
  • 6 1/2 B x 7 3/4 H x 7 3/4 D, weegt 1,6 kg.
  • Stevige volledig stalen constructie
  • Inclusief luchtpen-aanwijzer, luchtconcentratormondstuk, luchtflaremondstuk, gereedschapsset voor microreiniging
  • Effectiever en veiliger dan ingeblikte lucht

Voorbeeld gebruik:

Fabrikant:
Metrovac
At first i hesitate but after a use the product for the first time i understand that its a must for everyone that has a PC.The ultimate anti-dust machine.Its cleans all the radiators i have in just a minute!!Be careful with your fans because this thing blows air with a lot of power!!I recommend it to everyone!!I even use it on my car sometimes!!
In een een paar minuutjes al mijn PC's van stof ontdaan. Zelfs een systeem van 8 jaar oud is weer zo goed als nieuw. Ik lees vaak dat deze duster herrie maakt maar dat valt reuzemee! Van harte aanbevolen voor een ieder die van schone en koele systemen houdt!
Elke gamer maakt uiteraard met regelmaat zijn/haar pc schoon; dikke stoflagen zijn immers funest voor je koeling en uiteindelijk je hardware. Zo ook ik. Voorheen met air dusters in een bus. Ergerlijke producten; ze zijn zo leeg en ook best prijzig. Daarnaast doen deze busjes hun werk maar matig. Ik kwam dit apparaat tegen en besloot het te proberen. Geen seconde spijt van gehad. Voordelen? - Je hoeft nooit meer een air duster bus te kopen, dus uiteindelijk bespaart dit apparaat je een hoop geld. Al die tientjes stapelen zich gauw op. - Dit apparaat werkt zoveel beter dan een bus. Ik had een pc schoongemaakt met een bus, heb dit apparaat toen gebruikt en het is bizar hoeveel stof er alsnog uit kwam. Laat ik zeggen dat ik blij was dat ik buiten stond, anders had ik een uur kunnen stofzuigen. Koelblokken, ventilatoren, zelfs de kleinste hoekjes, in geen tijd stofvrij. - Een stuk milieu-vriendelijker dan busjes. Kom op, dat is ook belangrijk. :) - Allerlei opzetstukken beschikbaar en het apparaat is erg licht. Het enige minpunt voor sommigen is misschien de herrie, maar dat valt te verwachten van een omgekeerde stofzuiger. Aanrader voor iedereen die met regelmaat een air duster bus koopt. Dit ding gaat met normaal gebruik gewoon je hele leven mee. Je hebt je geld zo terug verdiend.
Op de verpakking staat "The last 'can of air' you'll ever need!" - En gelijk hebben ze! De datavac air duster komt met een aantal handige accesoires voor het schoonblazen van kleinere objecten (toetsenbord bijvoorbeeld) maar het merendeel van dingen om schoon te maken blaas je gewoon in 1 seconde schoon met het standaard opzetstuk. Ik heb het product nu een week en PC onderhoud is nu echt een leuke en veel snellere klus geworden! Ik heb voor de grap een pc van 10 jaar oud (inclusief 5 jaar aan stof) uitgespoten en dit kostte me 4 seconden om hem weer als nieuw te krijgen. De duster is belachelijk sterk dus gebruik hem op afstand! Ik heb al veel besteld hier op highflow maar dit is toch wel echt iets wat je de rest van je leven gaat gebruiken - en met plezier!
heb hem gisteren binnengekregen... en ben de pc er meteen mee gaan schoonmaken.. je blaast de radiators er in een mum van tijd mee schoon... normaal had ik altijd 1 bus compressed air voor nodig... hij blaast zelfs dat stof wat aan de fans blijft plakken met gemak af... een top product... ik heb hem binnen 2 maanden terug verdiend...
Heb de ED500 gekocht omdat ik weleens computers krijg die onderhoud nodig hebben en daar valt ook schoonmaken onder. Voorheen gebruikte ik altijd een compressor (Jun Air) maar deze is, ondanks zijn compacte formaat, heel erg zwaar. Toen kreeg ik van Highflow een e-mail dat zij de ED500 verkochten en na het zien van het YouTube filmpje was ik gelijk verkocht.Gisteren binnen gekregen en natuurlijk direct mijn eigen computer schoon gemaakt. En in één woord: TOP!! Hij maakt echt goed schoon en met de hulpstukken hoef je echt geen één plek te missen.  Ik kan het de mensen die iets verder gaan met hun eigen computer, de modders, hobbyisten of de jongens zoals ik, hem echt aanbevelen. Als ik dan toch één minpuntje moet zeggen dan is het dat hij misschien wat lawaai maakt maar daar heb ik in ieder geval geen probleem mee! 
Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes