Need items urgent? Order in time! We are on holiday from April 29th till May 14th!

WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Mesh 80MM Fan Filter Clear

Our price:  3,90  (3,22  excl tax)
Price in points: 17 points

Mesh 80MM Fan Filter Clear

Fan filter voor 80MM fans.

Houdt de stof BUITEN uw PC! Stof ophoping in uw PC is een van de meest voorkomende oorzaken dat een PC crashed! En niet te vergeten, dat een "vuile" fan vaak een enorme herrie maakt.

Middels deze fan filters, wordt de lucht gefilterd die in de PC wordt gezogen. Het stof blijft achter op de fan filter! Daarom zijn fan filters aan te raden voor elke fan in uw PC!

De fan filter is gemakkelijk schoon te maken! De filter kan namelijk van zijn frame af worden gehaald.

Een filter bevordert de levensduur van de Casefan en uw PC en houdt de Kast STOF VRIJ!

Engels: 
A case fan blowing cool air inside a computer case, can also blow in dust and dirt. When this happens the fan can gather dust on its blades and get out of balance. This will eventually cause noise and the fan can even break down faster. A fan filter is a simple and efficient solution to keep your fans and computer case clean. Fans will remain clean and silent and you will extend the lifetime of the fans.

Specificaties:
Formaat: 80 x 80mm
Kleur: Transparant
Inclusief montage schroeven!

Levering:
1x Fan Filter 80MM Clear / Transparent
1x Montageset

Manufacturer:
HighFlow

De kwaliteit van het filter en de ring zijn uitstekend. Het verwijderbare filter werkt ook goed. MAAR DAN: Als je het complete filter op een 12x12 fan zet, dekt het filter niet het hele fan-oppervlak. Ik heb verschillende merken 12x12cm fans geprobeerd, maar bij allemaal dezelfde kier. De schroefgaten komen overigens wel overeen. Hij kiert rondom de hele fan met een aanzienlijke spleet. Oftewel: de buitenste ring van het filter is niet groot genoeg. Alsof je een te klein deksel op een te grote pan doet. Totaal zinloos als stoffilter dus !!!

Ik heb een Antec Darkfleet kast met daarop een doorzichte Fan erop gezet die de koude lucht naar de GPU's blaast. Maar hij blaast niet alleen lucht maar ook heel veel stof in de PC. Een zonde van je belasting op je Voeding en Fans.

De plaatsing was makkelijk en er worden 4 Moertjes en Boutjes meegeleverd. De plaatsing is makkelijk op een 120mm Fan te bevestigen.

Waarom geen uitstekend? Omdat deze filter de Fan niet geheel afsluit, eigenlijk mis je een rubberen rand die op de Fan rust. Maar houd wel het meeste stof tegen.

Let wel op de filter heeft een bolling van 1cm dit is op het plaatje niet te zien. Dus meet wel na of je genoeg ruimte hebt.

Write a review
As soon as the price of the products decreases, you will immediately know about it.
Keep track of price reductions

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes