Let op Onze website maakt gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren. Accepteer je het gebruik van cookies? Accepteren
Spoed items nodig? Bestel dan op tijd! Want we zijn twee weekjes op vakantie van 29 april t/m 14 mei!

WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

40mm Noctua NF-A4x10 FLX

 -   - 
Onze prijs:  16,95  (14,01  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 71 punten
Punten verdiend: 1 punt

Met geavanceerde aerodynamische ontwerpmaatregelen zoals stroomversnellingskanalen en Noctua's AAO-frame, is de NF-A4x10 FLX een zeer geoptimaliseerde, stille ventilator van topkwaliteit in het formaat 40x10 mm. Smooth Commutation Drive-technologie en Noctua's referentieklasse SSO2-lagers garanderen een uitstekende soepelheid en uitstekende stabiliteit op lange termijn. Aangevuld met modulaire bekabeling, een geluidsarme adapter en OmniJoin-adapterset, evenals 6 jaar fabrieksgarantie, is de NF-A4x10 een eersteklas keuze voor de hoogste eisen.

Stroomversnellingskanalen
De NF-A4x10 waaier is voorzien van stroomversnellingskanalen aan de zuigzijde. Door de luchtstroom op de cruciale buitenste bladgebieden te versnellen, vermindert deze maatregel de stroomscheiding aan de zuigzijde en leidt zo tot een betere efficiëntie en een lager vortexgeluid.

Gereduceerde grootte van de motornaaf
Dankzij het gestroomlijnde, compacte motorontwerp is de motornaaf van de NF-A4x10 kleiner dan bij conventionele ventilatoren van 4 cm. Dit zorgt voor meer bladoppervlak en draagt zo bij aan de superieure luchtstroom en drukprestaties van de NF-A4x10.

AAO-frame
Noctua's AAO-frames (Advanced Acoustic Optimisation) zijn voorzien van geïntegreerde anti-vibratiekussens, evenals Noctua's gepatenteerde Stepped Inlet Design en Inner Surface Microstructures, die beide de prestatie/geluidsefficiëntie van de ventilator verder verfijnen.

Ontwerp met getrapte inlaat
Het getrapte inlaatontwerp van Noctua voegt turbulentie toe aan de instroom om de overgang van laminaire stroming naar turbulente stroming te vergemakkelijken, wat het tonale inlaatgeluid vermindert, de stroombevestiging verbetert en de zuigcapaciteit verhoogt, vooral in omgevingen met beperkte ruimte.

Microstructuren van het binnenoppervlak
Doordat de toppen van de ventilatorbladen door de grenslaag die door de microstructuren van het binnenoppervlak wordt gecreëerd, ploegen, wordt de stromingsscheiding van de zuigzijde van de bladen aanzienlijk onderdrukt, wat resulteert in minder geluid bij het passeren van de bladen en een verbeterde luchtstroom en drukefficiëntie.

Geïntegreerde anti-vibratie pads
Geïntegreerde anti-vibratiekussens gemaakt van extra zachte siliconen minimaliseren de overdracht van minieme trillingen terwijl ze volledig compatibel zijn met alle standaard montagesystemen en ventilatorclips die op koellichamen worden gebruikt.

Soepele commutatieaandrijving 2
De nieuwste versie van Noctua's geavanceerde Smooth Commutation Drive-systeem zorgt voor een uitstekende soepele werking door koppelvariaties en schakelgeluiden te elimineren. Dit maakt de NF-A4x10 opmerkelijk stil, zelfs op zeer korte afstand.

SSO2-lager:
De NF-A4x10 is voorzien van de verder geoptimaliseerde tweede generatie van Noctua's befaamde, beproefde SSO-lager. Met SSO2 wordt de achtermagneet dichter bij de as geplaatst voor een nog betere stabilisatie, precisie en duurzaamheid.

Geluidsarme adapter voor volledige flexibiliteit
De NF-A4x10 FLX (flexibiliteit) wordt geleverd met een Low-Noise Adapter (L.N.A.) die de maximale ventilatorsnelheid verlaagt van 4500 naar 3700 tpm, zodat deze kan worden afgesteld voor een superieure luchtstroom of maximale stilte.

3- naar 2-pins adapter en polariteitsbescherming
De NF-A4x10 wordt geleverd met een adapter van 3-pins Molex naar de 2-pins connectoren die op veel grafische kaarten of netwerk- en opslagapparaten worden gebruikt. Een geïntegreerde diode zorgt voor polariteitsbeveiliging op 2-pins aansluitingen.

OmniJoin-adapterset
Veel apparaten met 40 mm-ventilatoren gebruiken gepatenteerde ventilatorheaders, dus de NF-A4x10 wordt geleverd met Noctua's OmniJoin-adapterset. Knip gewoon de originele ventilatorkabel door, bevestig deze aan de adapter met behulp van de meegeleverde 3M Scotchlok™-connectoren en u kunt de NF-A4x10 aansluiten op gepatenteerde ventilatorheaders!

Uitgebreide bekabelingsopties
De korte primaire kabel van 20 cm van de ventilator minimaliseert de wirwar van kabels in typische toepassingen, terwijl de meegeleverde verlenging van 30 cm een groter bereik biedt indien nodig. Beide kabels zijn volledig ommanteld.

6 jaar fabrieksgarantie
Noctua-fans staan bekend om hun onberispelijke kwaliteit en uitstekende levensduur. Zoals alle Noctua-fans heeft de NF-A4x10 een MTBF van meer dan 150.000 uur en wordt geleverd met een volledige fabrieksgarantie van 6 jaar.

Leveringsomvang
Geluidsarme adapter (L.N.A.)
3:2 pin-adapter
OmniJoin-adapterset
30 cm verlengkabel
4 trillingscompensatoren
4 ventilatorschroeven

Specificaties:
Afmeting: 40x40x10 mm
Connector: 3-pins
Lager: SSO2
Bladgeometrie: A-serie met stroomversnellingskanalen
Frametechnologie: AAO (Advanced Acoustic Optimization)
Rotatiesnelheid (+/- 10%): 4500 RPM
Rotatiesnelheid met L.N.A. (+/- 10%): 3700 RPM
Luchtstroom: 8,2 m³/h
Luchtstroom met L.N.A.: 6,6 m³/h
Akoestische ruis: 17,9 dB(A)
Akoestisch geluid met L.N.A.: 12,9 dB(A)
Statische druk: 1,78 mm H2O
Statische druk met L.N.A.: 1,21 mm H2O
Maximaal Ingangsvermogen: 0,6 W
Maximaal Ingangsstroom: 0,05 A
Spanning: 12 V
MTBF: > 150.000 uur

Fabrikant:
Noctua

Nog geen berichten gevonden.
Voeg als eerste een bericht toe!
Wij stellen dat zeer op prijs.

Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes