WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

BitFenix Spectre PRO 230mm Fan All Black - BFF-SPRO-23030KK-RP

 -   - 
Onze prijs:  19,95  (16,49  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 83 punten
Punten verdiend: 2 punten

Na het succes van onze Spectre™ Fan-serie, verhoogt Spectre Pro de lat met een geheel nieuw ontwerp en verbeterde prestaties. Het hogedruk- en CFM-ontwerp produceert slechte koeling en is ook perfect voor waterkoelingsopstellingen. De dubbele frameconstructie ziet er niet alleen geweldig uit, maar helpt ook om trillingen te dempen die onnodig lawaai veroorzaken. Versterkte ventilatorbladen voorkomen kromtrekken bij hoge RPM-niveaus, terwijl een gerichte luchtstroom ervoor zorgt dat koele lucht al uw geïnstalleerde componenten kan bereiken. Met FDB-technologie voor een laag geluidsniveau en een lange levensduur, en beschikbaarheid in zowel LED- als niet-LED-varianten, is Spectre Pro de nieuwe gouden standaard in ventilatoren voor prestatiegerichte behuizingen. Benut de woede met de Spectre Pro Fan-serie.

Functies

Hogedruk/CFM-ontwerp

Spectre Pro is ontworpen voor maximale druk en luchtstroom en levert een luchtstroom die uw systeem koel houdt, zelfs als de actie opwarmt. Prestatiefreaks en liefhebbers van waterkoeling zullen dol zijn op Spectre Pro.

Dubbele frameconstructie

Voor gebruik te maken van een dubbele frameconstructie, bieden Spectre Pro-ventilatoren niet alleen een agressief uiterlijk, maar ook trillingsdempende eigenschappen, waardoor het geluidsniveau onder controle blijft. Kortom, onze Spectre Pro Fan Series ziet er anders uit omdat hij dat ook is.

Versterkte ventilatorbladen

Hoge rotatiesnelheden kunnen ventilatorbladen zelfs vervormen terwijl ze in beweging zijn, wat resulteert in meer turbulentie en geluid. Spectre Pro is voorzien van versterkte ventilatorbladen die bestand zijn tegen kromtrekken, zelfs bij draaien op hoge snelheden, voor maximale koelprestaties.

Gerichte luchtstroom

Alle luchtstromen ter wereld hebben geen zin als het de hotspots van uw systeem niet kan bereiken. Het speciale gebogen ontwerp van Spectre Pro-ventilatorbladen en kooi stuurt de luchtstroom in een gerichte kolom, minimaliseert diffusie en zorgt ervoor dat koele lucht uw componenten kan bereiken.

Stille werking en lange levensduur

Net als onze Spectre™ Silent Fan-serie, beschikt onze Spectre Pro over dezelfde vloeistofdynamische lagertechnologie voor minimaal geluid en maximale levensduur.

Uitstekende extra's

Bij elke Spectre Pro-ventilator worden enkele doordachte extra's meegeleverd die u helpen het geluidsniveau zo laag mogelijk te houden. Vier anti-vibratie klinknagels helpen de geluidstrillingen verder te dempen, en voor nog meer geluidsbeheersing, installeer de meegeleverde Low-Noise 7V Adapter. Haal meer uit Spectre Pro.

Specificaties:

  • Materialen: PC & PBT
  • Bedrijfsspanning: 12VDC
  • Startspanning: 5VDC
  • Lagertype: Fluid Dynamic Bearings (FDB)
  • Afmetingen (mm): 230x200x30mm
  • Stroom (A): 0,38A ±10%
  • Snelheid (RPM): 900 RPM ±10%
  • Luchtstroom (CFM): 156,27 CFM ±10%
  • Luchtdruk (mmH2O): 1.
Fabrikant:
BitFenix

Nog geen berichten gevonden.
Voeg als eerste een bericht toe!
Wij stellen dat zeer op prijs.

Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes