WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

80MM Yate Loon D80SM-12 2500RPM 80x80x15mm

 -   - 
Onze prijs:  4,50  (3,72  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 19 punten

Sterke luchtstroom en superstille werking spreken voor deze 80 mm axiaalventilator met bronzen lager. De ventilator kan worden aangesloten op de PSU via een Molex-stekker (met adapter, apart verkrijgbaar) of rechtstreeks op het moederbord. De ventilator is ideaal voor de superstille werking bij gebruik op <7V. Dankzij de extra lange aansluitkabel van ca. De ventilator van 60 cm kan ook worden gebruikt in zeer grote behuizingen (bijv. Server of Big-tower) en toch goed worden aangesloten zonder kabelverlengingen.

Een absoluut hoogtepunt van deze ventilator is het slanke design! Met een dikte van slechts 15 mm kan hij zelfs in zeer kleine behuizingen gemakkelijk worden geïnstalleerd. Daarnaast beschikt de ventilator ook over een zeer goede Airflow die nog niet is geëvenaard in zijn klasse.

Specificaties:
Afmetingen: 80x80x15mm
Nominale spanning: 12V
Nominale snelheid: 2500rpm
Luchtstroom: 24CFM
Geluidsniveau: 30 dB(A)
Stroomverbruik: 1,2W
Met 3Pin Molex stekker, 60cm kabel en rpm signaal

Fabrikant:
Yate Loon
Ik was op zoek naar een dunne fan voor een lage prijs, en dat is precies wat dit is! Lekker stil op lage voltages, maar ook niet te luid op 12V. Wel een nette hoeveelheid luchtverplaatsing! Doet niet echt onder voor de (duurdere) Zalman-koeler (ZM-OP1) die ik al had.
Correctie......er moet natuurlijk meer uit als in.......duh.
Verbazingwekkend hoe zo`n smalle 80mm fan, nagenoeg stil, voldoende lucht kan verplaatsen op 7. Ook op 12v is het een behoorlijk rustige fan en door z`n geringe grote en dikte ideaal om op plekken te gebruiken waar de ruimte beperkt is, maar waar wel voldoende koele lucht noodzakelijk is. Is bv. prima te gebruiken om bij een kleine kast, waar de onderste kaart in SLI/Crossfire dicht tegen de onderkant van de kast aanzit, dmv. het maken van een gat in de bodem of zijkant van de kast, van koele lucht te voorzien ( even dremelen en fan filter erop en het ziet er ook nog goed uit ). Ook uitermate geschikt voor northbridge, southbridge en moederbord koeling, dmv. ditzelfde principe. + Nagenoeg onhoorbaar op 7v met voldoende luchtverplaatsing + Behoorlijk stil op 12v. + Lange kabel. + Geringe dikte zonder dat dit wat afdoet aan de prestaties. + Erg Lage prijs/kwalitiet verhouding, zoals ik gewend ben van Yate loon ( ik heb ook nog 5 x D12SL-12mm ( 3 op m`n waterkoeling-radiator + 2 in de kast) en daar geldt hetzelfde voor ; op 7v voldoende koeling voor een behoorlijke OC en voor het gamen kan het op 12v zonder, dat er veel extra lawaai voor terugkomt. - Geen gesleevde kabel, maar dat mag je ook niet verwachten voor deze prijs. Conclusie : Ideaal voor het aanpassen van kleine en of standaard kasten zodat koeling op de juiste plaatsen komt ( vergeet niet een fan filter erbij te kopen ). PS, het is niet belangrijk om veel koeling te hebben, maar het moet op de juiste plaats, met een goede stroming en er moet meer in als uit.
Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes