WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

BitFenix mesh stripes for Shinobi Midi-Tower - Orange

 -   - 
Onze prijs:  7,95  (6,57  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 33 punten
Punten verdiend: 1 punt

Ontwerp op maat is de centrale motivatie voor de meeste visuele PC aanpassingen. Waar bijvoorbeeld verlichting relatief eenvoudig te realiseren is, is de kleur van de behuizing complexer. BitFenix biedt nu echter een veelzijdige, eenvoudig te implementeren en zeer goedkope modding-oplossing.

De kern is de Core Edition van de Shinobi Midi Tower. In tegenstelling tot het al bekende origineel is deze ook verkrijgbaar in een witte uitvoering en wordt geleverd zonder mesh strepen en zonder frontlogo. Bovendien biedt de fabrikant precies deze ontbrekende componenten in verschillende kleurontwerpen, waardoor talloze mogelijke combinaties ontstaan. Ook een latere conversie is geen probleem (origineel en core).

Dit is zo'n set met vier rode mesh strips. Twee zijn bedoeld voor de voorkant en twee voor het deksel van de shinobi. Bij de kernuitvoeringen worden deze strepen eenvoudig in de voorgestanste openingen geschoven en worden de montagebeugels vervolgens aan de achterzijde omgebogen. Bij de normale shinobi moeten eerst de bestaande schermen worden gedemonteerd.

Voor de installatie moeten de voor- en bovenpanelen worden verwijderd, wat bij het deksel voorzichtig moet gebeuren, aangezien de kabels voor het aansluitpaneel en het I/O-paneel eraan vastzitten. De rode mesh strepen zorgen voor een chique contrast met de witte shinobi en een subtiele look voor de zwarte toren. De set is natuurlijk te combineren met andere sets, bijvoorbeeld om de voorkant en deksel te voorzien van verschillend gekleurde strepen.

Technische details:

 • Materiaal: stalen gaas
 • Kleur: rood
 • Compatibiliteit:
  • BitFenix Shinobi Midi Tower - Black
  • BitFenix Shinobi Midi Tower - Black Window
  • BitFenix Shinobi Core Midi Tower - Black
  • BitFenix Shinobi Core Midi Tower - Black Window
  • BitFenix Shinobi Core Midi-Tower - White
  • BitFenix Shinobi Core Midi-Tower - White Window
Fabrikant:
BitFenix

Nog geen berichten gevonden.
Voeg als eerste een bericht toe!
Wij stellen dat zeer op prijs.

Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes