WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Singularity Computers Spectre 3.0 Integra Umbra Limited Edition

 -   - 
Our price: 2.425,90 (2.004,88 excl tax)
Price in points: 10025 points
Reward points: 200 points

De volgende generatie van Spectre is gearriveerd met een nieuw niveau van integratie. Spectre 3.0 Integra heeft een groot deel van de waterkoeling geïntegreerd met een volledig nieuw distributieplaatontwerp, met verdere verbeteringen op het gebied van prestaties, vullen en aftappen in vergelijking met vorige Spectre-versies. Het heeft een volledig geïntegreerde oplossing/vervanging voor kabels met de Singularity Computers PowerBoard. In het verleden hebben we PowerBoards gemaakt voor bestaande behuizingen, maar voor Integra hebben we het PowerBoard en de case samen ontwikkeld. Dit betekent dat beide veel gestroomlijnder zijn geworden, wat meer functies en compatibiliteit betekent.

De PowerBoard ondersteunt de meest high-end componenten met x4 8pin EPS en x6 8pin PCIE. De kast heeft meer ondersteuning voor grotere en bredere moederborden dan vorige Spectre 3.0 versies. Het PowerBoard heeft een reeks nieuwe functies, waaronder ingebouwde filtercondensatoren, meer geïntegreerde naar binnen en naar buiten gerichte LED's, geïntegreerde direct aansluitbare SATA-, voedings- en resetknoppen, en een door aanraking geactiveerde aan/uit-knop. Er is nu geen toegang aan de achterzijde nodig tot de verdeelplaatlaag vanwege het volledig geïntegreerde PowerBoard, zodat alle kabels vanaf de voorzijde kunnen worden aangesloten en er weinig tot geen kabelbeheer nodig is. Zwarte, gestripte verbindingskabels worden meegeleverd met de kast, dus u hoeft geen kabels apart aan te schaffen. Indien gewenst, kunnen gekleurde verbindingskabels afzonderlijk worden aangekocht.

De Integra heeft verbeterde verlichtingsfuncties met geïntegreerde PowerBoard LED's die naar binnen zijn gericht in de richting van de moederbordplaat en naar buiten in de richting van de verdeelplaat. Er zijn twee afzonderlijke sets LED's voor ARGB of UV, en ze kunnen worden in- of uitgeschakeld, of van UV naar ARGB via twee schakelaars op het PowerBoard.

Spectre 3.0 Integra Umbra Limited Edition:

Umbra Definitie: Het volledig beschaduwde binnenste gebied van een schaduw die door een ondoorzichtig voorwerp wordt geworpen, vooral het gebied op de aarde of de maan dat de totale fase van een eclips doormaakt.

Spectre 3.0 Integra Umbra Limited Edition is de laatste case in de Eclipse serie die Penumbra en Antumbra omvat. Umbra is de donkerste van de drie behuizingen en is een volledig nieuw behuizingontwerp gebaseerd op het nieuwe Spectre 3.0 Integra-platform. Het ontwerp is geïnspireerd op gevechtsvliegtuigen en ruimtevaartuigen. Umbra heeft een complexere en high-end distributieplaat in vergelijking met de standaard Spectre 3.0 Integra met een uniek 3-laags ontwerp waarbij verschillende diktes op dezelfde laag worden gebruikt. Hij heeft een doorzichtige voorlaag en moederbordblad, een grijs getinte centrale laag, een doorzichtige achterste verdeelplaatlaag en een satijnzwarte achterlaag die in meerdere delen is opgesplitst. De moederbord tray heeft een ets die wordt verlicht door de PowerBoard ARGB en/of UV LED's, de ets bevat een sterrensysteem coördinaat dat uniek is voor elk van de 48 cases. Het limited-edition nummer gloeit op en verschijnt op de achterkant van de verdeelplaat. Umbra heeft ook een andere oplichtende PSU Side shroud met etsing die overeenkomt met de moederbord tray.

Kenmerken

Geïntegreerde waterkoeling kenmerken:
Reservoir, D5 Pump Top, D5 Pump Cover, Fill Port, Drain Port, onderdelen van het koelcircuit.
PowerBoard Integratie:
Het PowerBoard is een PCB die 24pin, PCIE en EPS integreert samen met PWM en ARGB Hubs, SATA en Power en Reset Knoppen. Het Spectre 3.0 Integra PowerBoard heeft ook een geïntegreerde aanraakgevoelige aan/uit-knop. Het PowerBoard heeft x20 ARGB LED's rondom de buiten- en binnenrand om het verdeelbord optimaal te verlichten. In wezen is het PowerBoard een verdeelplaat voor kabels waarin ook andere kenmerken en functies zijn geïntegreerd. Het is een nieuwe methode voor kabels die standaardisatie van kabellengten mogelijk maakt en kabelbeheer overbodig maakt. De Spectre 3.0 Integra wordt geleverd met een standaardset van zwart gesleevede verbindingskabels, waaronder 24pin x1, 8pin EPS x2, 8pin PCIE x3, wat betekent dat deze kabels niet apart hoeven te worden aangeschaft.
Verminderde bouwtijd door integratie:
Doordat de pomp, het reservoir, de vul- en aftappoorten, de helft van de waterkoellus, de kabels van de kerncomponenten, de PWM- en ARGB-hubs allemaal geïntegreerd zijn, hoeft er minder geassembleerd te worden. Ook zijn er minder fittingen en buizen nodig. Geen kabelbeheer voor de kabels van de kerncomponenten dankzij de PowerBoard integratie.
Integratiekosten Component:
Een groot deel van de kosten van de behuizing is te wijten aan de integratie. Dit zijn componenten die u niet hoeft aan te schaffen voor uw bouw. De pomp top, reservoir, kabels, hubs, minder fittingen, minder buis, geen kabel kammen, of kabel management componenten.
Compatibiliteit:
Theoretisch geldt: hoe meer integratie, hoe minder compatibiliteit. Voor de integratie van Spectre Integra werden elke poort en connector gepositioneerd op basis van een gemiddelde van een groot aantal componenten.
Integratie & Optimalisatie:
Bij de integratie ontwikkelden we niet alleen een case, we ontwikkelden ook alle geïntegreerde componenten. Dit betekende dat we ons meer op optimalisatie konden richten dan normaal mogelijk zou zijn. De geïntegreerde loop routes in Spectre zorgen voor meer flow dan 16mm buizen. De pomp top werd ontworpen voor de D5 pomp, het maximaliseren van de stroming naar en van de verdeelplaat. Het reservoir werd ontworpen om lucht zo snel mogelijk te verwijderen, zodat de lus gemakkelijker te vullen is. De vulpoort bevindt zich op het hoogste punt aan de achterkant voor de behuizing en het aftappunt op het laagste punt.
Componenten van hoge kwaliteit:
Spectre 3.0 Integra past op XL-ATX moederborden en heeft 8 uitbreidingssleuven. Hij is ontworpen voor de grootste high-end GPU's. Er passen de grootste PSU's in tot 220 mm. Voor het waterkoelsysteem passen er 2x 360mm radiatoren van 60mm dik in met een enkele set ventilatoren, of 2x 360mm radiatoren van 40mm dik met twee sets ventilatoren, en de D5 pomp. Het PowerBoard kan de meest high-end PSU's en componenten aan.
Radiator afstelling:
De radiator montageplaten hebben een groot verstelbereik om te helpen bij het uitlijnen van de poort naar de verdeelplaat.
Opslag:
Spectre 3.0 Integra heeft 7x 2,5" Drive posities. Twee bevinden zich boven op de PSU shroud, vier aan de binnenkant van de PSU shroud en er is er een geïntegreerd op het PowerBoard. De twee boven op de PSU shroud kunnen niet worden gebruikt met verticaal gemonteerde GPU's.

Specificaties

Waterkoeling Integratie:
Reservoir, Pomp top, Pomp cover, Vulpoort, Afvoerpoort, Onderdelen van waterkoeling loop.
Poorten: x6 G1/4" BSPP. 1x vulpoort. 1x Afvoerpoort.
Pomp: (niet inbegrepen): Compatibel met alle D5 pompen.
Elektronica integratie:
Core Component Kabels: 24pin x1. PCIE 8pin x 6. 8pin EPS x4 (Er moeten evenveel ingangen als uitgangen worden gebruikt).
Hubs: PWM: x6. ARGB: x10 (Enkele ingang voor elk).
LED's: x20 geïntegreerde ARGB 90-graden LED's en x15 UV 90-graden LED's gericht rond de interne en externe omtrek van het PowerBoard. Er zijn twee schakelaars op het PowerBoard één schakelt de ARGB aan of uit en de andere schakelt de UV aan of uit.
Aanraakgevoelige aan/uit-knop.
Extra aan/uit-knop en reset-knop.
PowerBoard LED aan/uit schakelaar. (Moet opnieuw worden opgestart om de instelling te effectueren).
PowerBoard 2,5" SATA 3.0 6Gb/s Direct Mount x1.
Kabels: PowerBoard Koppelingskabels Standaardset: 24pin x1. 8pin EPS x2. 8pin PCIE x3. 18AWG zwarte krimpkous. Koppelingskabels en PSU Side Cables hier verkrijgbaar: (LINK HIER).
Adapters voor moederborden met 90-graden connectors zijn hier verkrijgbaar: (LINK HIER).
PWM Female naar Female 50cm Zwart Sleeved x1.
ARGB Female naar Female 50cm Zwart Sleeved x1.
LED Strips: x3 50cm ARGB LED Strips met 50cm kabels. (Bevestig aan kastpanelen op specifieke bevestigingspunten voor voor en bovenpaneelverlichting).
x1 30cm LED strip voorgeïnstalleerd in PSU Side Shroud.
Moederbord vormfactor: XL-ATX (tot: 285mm breed & 343,5mm hoog).
E-ATX, ATX, Mini-DTX, Mini-ITX.
Uitbreidingsslots: x8.
Kastvormfactor: Mid-Tower.
Afmetingen verpakking: L: 640mm B: 620mm H: 110mm (Kast is plat verpakt en vereist gedeeltelijke assemblage).
Gewicht verpakking: 17kg.
Afmetingen behzuizing/kast: L: 545mm H: 595mm B: 254mm.
Gewicht behuizing: 15kg.
Opslagruimte: 7x 2,5". x2 bevinden zich boven op de PSU shroud en kunnen niet worden gebruikt als de GPU's verticaal zijn gemonteerd. x4 bevinden zich binnenin de PSU shroud. x1 bevindt zich op de PowerBoard achter de PSU.
Radiatoren: 360mm x 60mm met x1 set standaard 25mm ventilatoren. Of 360mm x 40mm met x2 sets van standaard 25mm ventilatoren (Push/Pull).
Maximale GPU lengte: 500mm.
Maximale GPU hoogte: 170mm in standaard oriëntatie. Onbeperkt in verticale oriëntatie.
Maximum CPU Koeler Hoogte: 170mm.
Maximale PSU lengte: 220mm (Ruimte toegestaan voor kabels in de PSU shroud).
Frontpaneel I/O: Geen front I/O. Vandalismebestendige schakelaar 16mm witte LED.
Verticale GPU montage: x2 met 3 slots (60mm) tussenruimte. x1 is inbegrepen. 2e Verticale GPU Mount apart verkrijgbaar (HIER LINK). Riser-kabel niet inbegrepen, compatibel met Linkup PCIE 4.0 Riser-kabels.
Materialen: 6061 geanodiseerd aluminium. Gegoten Acryl. Roestvrij staal. PCB.
Productieproces: CNC Molen, CNC Draaibank, CNC Router, PCB.
Assemblage: Distributieplaat met de hand geassembleerd. De metalen componenten moeten door de klant worden geassembleerd en aan de distributieplaat worden bevestigd.
Testen/Validatie: Alle Distributieplaten worden in de fabriek op druk getest en er wordt een nauwkeurige bevestigingsspanning toegepast.

Inbegrepen

Spectre 3.0 Integra Case.
Verdeelplaat Geïntegreerde onderdelen:
Reservoir: x1. Pomp Top: x1. Pomp Cover: x1. Fill Port: x1. Drain Port: x1.
PowerBoard geïntegreerde componenten:
Core Component Kabels: 24pin x1. PCIE 8pin x 6. 8pin EPS x4 (Er moeten evenveel ingangen als uitgangen worden gebruikt).
Hubs: PWM: x6. ARGB: x10 (Eén ingang voor elke).
LED's: x20 geïntegreerde ARGB 90-graden LED's en x15 UV 90-graden LED's rond de interne en externe omtrek van het PowerBoard. Er zijn twee schakelaars op het PowerBoard één schakelt de ARGB aan of uit en de andere schakelt de UV aan of uit.
Aanraakgevoelige aan/uit-knop.
Extra aan/uit en reset knoppen.
Kabels:
PowerBoard Koppelingskabels Standaardset: 24pin x1. 8pin EPS x2. 8pin PCIE x3. 18AWG zwarte krimpkous. Koppelingskabels en PSU Side Cables hier verkrijgbaar: (LINK HIER)..
Adapters voor moederborden met 90-graden connectoren zijn hier verkrijgbaar: (LINK HIER).
PWM Vrouwelijk naar Vrouwelijk 50cm Zwart Gesleeved x1.
ARGB Vrouwelijk naar Vrouwelijk 50cm Zwart Gesleeved  x1.
Behuizing onderdelen:
Distributieplaat: x1
Helder gegoten acryl zijpaneelvenster: x1.
Protium 2.0 ARGB D5 Cover: x1.
Case Paneel Set: x23 stuks.
Verticale GPU-bevestiging: x1. (Inclusief Verticale GPU Beugel en Hoekmontage..
Accessoires:
Inbussleutels: M3: x1. M4: x1. M6: x1.
Microvezeldoek: x1.
Stopfittingen: x2.
5v ARGB LED Strip 50cm: x2.

Ontwerp & Techniek

Bij Singularity Computers zijn we allemaal ervaren systeembouwers die al meer dan 15 jaar high-end watergekoelde systemen bouwen. Onze benadering van productontwikkeling begint met een behoefte voor onze eigen bouwsels en dus is de oorsprong altijd functie. Van daaruit bouwen we ideeën rond deze functie en de esthetiek en al het andere volgt. Het oorspronkelijke idee voor Spectre kwam voort uit onze jaren van het bouwen van zeer aangepaste, high-end watergekoelde systemen en het proberen om de uitzonderlijk lange bouwtijden en de complexiteit te verminderen. Onze benadering van ontwikkeling is hands on, we gebruiken onze eigen producten elke dag.

De esthetiek van de Spectre komt voort uit zijn functie, waarbij een van de belangrijkste esthetische kenmerken (de verlichting van de verdeelplaat) iets is dat alleen mogelijk is door de integratie. We wilden dat de behuizing er skeletachtig uitzag en bijna transparant genoeg om (in zekere zin) rond de componenten te verdwijnen. De metalen componenten zijn ontworpen om dit te versterken met een extreme focus op gedetailleerde en complexe meerzijdige CNC bewerking.

Productie, Kwaliteit

Elk onderdeel van Spectre is CNC gefreesd uit een massief blok materiaal. Met de mate van transparantie en het feit dat het een open kast is, wilden we dat het een viering van de ruwe materialen zou zijn. Er is geen verborgen kant of achterkant, en dit geldt ook voor de componenten die worden geïnstalleerd. Daarom hebben we gekozen voor het meest hoogwaardige materiaalproductieproces. De Distribution Plate is machinaal vervaardigd op een CNC-router uit dikke platen gegoten acryl. Hij wordt met de hand geassembleerd met siliconen pakkingen en roestvrijstalen bevestigingsmiddelen, en op druk getest. De metalen onderdelen zijn met uiterste precisie gefreesd uit massieve blokken 6061 aluminium op een CNC-frees, daarna gezandstraald en geanodiseerd.

Berichtgeving in de media

Singularity Computers:

Introducing Spectre 3.0 Integra Umbra Limited Edition

Jayztwocents: 

I absolutely LOVE the way this build turned out! IT’S FINALLY DONE! 

I broke it… F*@K! 

This video triggered soldering nerds…

Manufacturer:
Singularity Computers

No posts found

Write a review

Similar Products

Related Products

 -   - 
449,95 (371,86 excl tax)
 -   - 
449,95 (371,86 excl tax)
 -   - 
544,90 (450,33 excl tax)
 -   - 
544,90 (450,33 excl tax)