Gratis Verzending

De verzending is gratis bij een besteding van €150,- of meer!*
(voor Nederland, België en Duitsland)

Onder dit bedrag zijn de verzendkosten €6,50 (GLS of DPD).
Verzenden met PostNL kan ook, de verzendkosten daarvan zijn €8,95.

U kunt ook kiezen voor envelop zending als de producten licht en klein genoeg zijn om door een brievenbus te passen (€2,50).
Uiteraard kunt u uw bestelling ook komen afhalen (€2,50).

Waarom worden er verzendkosten berekend voor bestellingen onder €150,-?
Naast de kosten die de koeriersdiensten aan ons in rekening brengen voor het verzenden van uw bestelling, zijn er ook kosten voor arbeid, verpakkingsmateriaal, administratiekosten, printkosten etc. Ook deze kosten zijn inbegrepen bij de verzendkosten. Wij hebben bewust gekozen voor het apart berekenen van verzendkosten voor bestellingen onder €150,-, zodat deze niet worden berekend in de prijzen van producten. Anders zouden prijzen van alle producten stijgen en nadelig zijn voor klanten die een groot aantal producten bestellen. De daadwerkelijke kosten van de verzending van uw bestelling liggen zelfs hoger, we vragen daarom een kleine bijdrage voor de verzendkosten.

Meer informatie kunt u vinden op de volgende pagina's:
Bestellen & Verzending
FAQ

International Free shipping on orders over €250,- or more!
(select our English website with the left top language button on our page)

Valid for the following countries, some with GLS and other with DPD:
Denmark, Estonia, France, Hungaria, Ireland, Italy, Letvia, Lithuania, Luxembourg, Monaco, Austria, Polen, Czech Republic, United Kingdom and Sweden.

* Een toeslag kan gerekend worden bij zeer zware, grote, breekbare of kostbare producten, wij nemen in dat geval contact met u op alvorens het verzenden.
** A surcharge can be charged for very heavy, large, fragile or expensive products, in which case we will contact you before sending.