WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

BitFenix S2 Cable Security System - Black

 -   - 
Adviesprijs: 9,95   ( 8,22   excl. BTW)
Onze prijs:  2,95  (2,44  excl. BTW)
U bespaart: 7,00 (70%) (5,78 excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 13 punten

Wanneer u onderweg bent of op een LAN-party, moet u weten dat uw kostbare randapparatuur niet wordt gestolen terwijl u opstaat om naar het toilet te gaan.

Betreed BitFenix S2™ - een innovatief apparaat voor randbeveiliging en kabelbeheer. Het ontwerp waarvoor patent is aangevraagd, neemt je muis, toetsenbord en headset in beslag en zet ze op slot. Eenmaal geïnstalleerd met uw favoriete slot, kunt u alleen het randapparaat uit uw chassis verwijderen. S2 is zeer compatibel met een breed scala aan chassis, en het beste van alles is dat het extreem eenvoudig te installeren is, wat betekent dat er minder tijd is om te rommelen en meer tijd hebt om van je spel te genieten.

Laad en vergrendel met S2 en bewaar je spullen veilig.

Randbeveiliging en kabelbeheer in één

BitFenix S2™ neemt uw randapparatuur mee en beveiligt ze op uw computer. Eenmaal geïnstalleerd met uw eigen slot, maakt S2 het onmogelijk om uw toetsenbord, muis of headset uit het chassis te verwijderen. Met S2 zullen potentiële dieven twee keer moeten nadenken voordat ze met je uitrusting gaan rommelen.

Gebruik het slot dat u wilt

Wilt u een combinatieslot? Geen probleem. Liever een sleutelslot? Ga rechtdoor! S2 is compatibel met de meeste sloten met schakels van 6,5 mm of minder. Met S2 is de keuze van het slot aan u.

BitFenix S2 is eenvoudig te installeren op de meeste pc-behuizingen die een vergrendellus hebben, dus u hoeft zich geen zorgen te maken of S2 voor u gaat werken. Ingenieus ontworpen, BitFenix S2 is beveiliging voor iedereen.

Magnetische sluiting

S2 is voorzien van een slimme magneetsluiting, waardoor hij niet gaat rammelen als je op weg bent naar de LAN party. Het maakt het ook mogelijk om de S2 uitsluitend als een apparaat voor kabelbeheer te gebruiken door hem aan een metalen oppervlak op uw pc-chassis te bevestigen.

Makkelijk te installeren

Vergeet het lezen van een handleiding van 50 pagina's om S2 te installeren. Dit handige apparaat is binnen enkele minuten eenvoudig te installeren, wat betekent dat je meer tijd kunt besteden aan gamen - niet gehannes met kabels.

Specificaties:

  • Materialen: SPCC
  • Kleur Zwart
  • Afmetingen (LxBxH): 80 x 30/40 x 14,8 mm
  • 6.5mm Gaten: x 1 (voor dikke kabels, zoals toetsenborden)
  • 5mm Gaten: x 3 (voor dunnere kabels, zoals muis)
  • ⌀ 7mm slotlus: Voor hangsloten met beugel ⌀ tot 6,5mm
  • Modellen: BFA-S2-K4-RP
Fabrikant:
BitFenix

Nog geen berichten gevonden.
Voeg als eerste een bericht toe!
Wij stellen dat zeer op prijs.

Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes