WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Deck Legend - Ice (Blauw) Tactile PS/2

 - 
Our price: 249,95 (206,57 excl tax)
Price in points: 1033 points
Reward points: 21 points

Deck Legend - Ice (Blauw) Tactile PS/2
 
Verreweg de meest duurzame, kwalitatief hoogwaardige gaming toetsenbord ter wereld. De Deck 105 Key Legend: Het enige toetsenbord die u ooit nog nodig zult hebben.

Zeer sterke plastic behuizing met verstelbare voetjes voor individueel comfort. Onder elke toets zit een LED die de tekens individueel verlichten - de tekens zijn onslijtbaar!

Specificaties:
L x B x H (mm): 470 x 178 x 51
Gewicht: 1588 gram
Interface: PS/2
Kleur LED: Blauw
Aantal toetsen: 105
Druksysteem: Tactile

Online handleiding (PDF, Engels): http://www.deckkeyboards.com/documents/legend_usermanual.pdf

Het verschil tussen “Tactile”  en “Linear”
Op klassieke toetsenborden die de meeste mensen in gebruik hebben is het lineaire (linear) druksysteem van toepassing. Dat wil zeggen dat de tegendruk van de ingedrukte toets over de gehele lengte van de aanslag gelijk is. Pas wanneer je de toets in zijn geheel hebt ingedrukt wordt de aanslag geregistreerd.
Toetsenborden met een tactiele (tactile) druksysteem geven een dynamische tegendruk naarmate je de toets verder indrukt. Wanneer je de toets tot de helft indrukt zal de mate van tegendruk toenemen, waarna de tegendruk weer afneemt (vergelijkbaar met het klikken met een muis, zonder het “klik” geluid). De toename en afname van druk op je vingers is een indicatie dat de toetsaanslag is geregistreerd
door het toetsenbord zonder dat je de toets volledig hebt ingedrukt. Dit resulteert in meer toetsaanslagen per minuut bij ervaren gebruikers.

Manufacturer:
Deck Legend

No posts found

Write a review

Related Products

 - 
34,90 (28,84 excl tax)
 - 
19,95 (16,49 excl tax)

Customers also bought

 -   - 
19,95 (16,49 excl tax)