Aqua-Computer QUADRO fan controller for PWM fans
Donderdag, 17 Januari 2019, 21:52

Al lange tijd ben ik enthusiast gebruiker van Aqua-Computer producten, maar niet ieder systeem is in mijn ogen een super-deluxe Aquaero LT/XT van >100,- euro waardig.
Voor die systemen is nu deze QUADRO een bijzonder goed alternatief om de qualiteit van Aqua-Computer hardware en bijbehorende Aquasuite te benutten, zonder de hoofdprijs te hoeven betalen. Bruut toch?

Enkele sidenote;
Niet alle temp-sensors zullen functioneren op de Quadro. Helaas valt daaronder de 3 extra sensoren van Lamptron die ik er bij had besteld. Jammer dat dit nergens wordt gemeld. Of in ieder geval niet duidelijk genoeg, if you ask me.

Zeer snelle levering!! Goed verpakt voor het verzenden.  Werkt gewoon naar behoren dus geen negatieve punten!!
CF1 Hard Tube 12/10 mm PETG - 2 x 100cm
Zondag, 23 December 2018, 03:03
Vrijdag Had ik besteld en wilde het op zaterdag hebben dus levering was iets duurder maar had het op zaterdag ook gelijk binnen dus levering super snel!!! Is niet de eerste bestelling zde verpakkingen zijn ook altijd super!!!   Nooit lekkage gehad met de tubes. goed verwarmen dan buigen blijven ze netjes dus goed kwaliteit. Negatieve punten heb ik niet.   Met vriendelijke groet, Alecs010
Enzotech BMR-C1 High Profile Ramsinks
Zaterdag, 22 December 2018, 20:14
Lang gezocht naar koelprofielen die passen op de motor sturings mosfets van de Logitech G25 en G27 racesturen. Deze passen perfect en hechten goed door de 3M tape. De mosfets worden nu maar een paar graden warmer boven de kamer temperatuur.  
Lekker buigzaam en knikt niet snel! Ook is de slang erg "clear" in vergelijking met de Mayhems Slang. Het enige nadeel wat ik heb kunnen constateren is dat de UV koelvloeistoffen zich wel snel vast vreten in de slang.
Perfect om je USB front panel kabael volledig weg te werken. Wanneer je er 2 koop en aan elkaar maakt kun je de kabel volledig achter het backpanel kwijt.
Phanteks Enthoo Evolv X Digital RGB Midi Tower Tempered Glass Gaming Case - Satin Black
Donderdag, 22 November 2018, 13:59
De perfecte behuizing voor een 2x rad setup. Het is gelukt om een 280(30mm) en een 420(45mm)rad te plaatsen. De cable ties zijn ook superhandig voor een mooie verdeling van de bedrading. De case zelf is voor die prijs zeker mooi afgewerkt en er zitten genoeg accessoires bij om alles correct af te werken!
EK-Cable PWM Fan Adapter for GPU - 50cm
Zaterdag, 27 Oktober 2018, 00:41
Past perfect en icm. de PWM splitter een prima combi om je kaart strak af te werken.
Raijintek Morpheus II Core Black Heatpipe VGA Cooler
Zaterdag, 27 Oktober 2018, 00:39
Prima koeler en voldoende koelblokjes voor de GTX1080Ti. ICM. met 2 noctua`s lekker stil. Alleen jammer dat de VRM-koeler niet past.
Aqua-Computer QUADRO fan controller for PWM fans
Maandag, 1 Oktober 2018, 10:57
Ik was op zoek naar een simpele fan controller die op basis van lucht- en water temperatuur sensoren kon werken. Ik was aan het kijken naar de Aquaro controller, maar voor mijn simpele usecase was dat echt te duur. Deze Quadro kan 4 temperatuur sensoren uitlezen, heeft 4 PWM fan headers en als extra optie kan die ook nog flowsensoren, aquabus apparatuur en RGB fans/ledstrips (Corsair en NZXT) aansturen. Er zit ook een licentie bij voor de fantastische aquasoft software waarmee je alles in kan regelen.  Kortom, een top controller met een enorme berg functionaliteit voor een zacht prijsje.  Let er op dat er alleen een lucht temperatuur sensor bij zit. Alle overige sensoren zal je los aan moeten schaffen.