WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Corsair Hydro X Series XT Hardline 14mm Tubing - Satin Black - 3x 1m
Wednesday, 22 September 2021, 17:18

Zeer solide tubes, werk er regelmatig mee. Je moet ze wel langer verwarmen om te benden maar ze zijn zeker ook meer krasbestendiger dan acryl en PETG. Ook nog een voordeel dat ze 1 meter zijn ipv van 50 cm. Kortom top product.

Alphacool Eisblock Aurora Plexi GPX-N RTX 3090/3080 with Backplate (Reference)
Monday, 23 August 2021, 23:39

Het blok is echt heel mooi vormgegeven en de ARGB is ook erg goed gedaan. Instructies zijn duidelijk en simpel en de prestaties zijn super! Met een eigen 360mm radiator wordt mijn 3080 nu niet warmer dan 37 graden (VRAM max 55 graden). Met de meegeleverde backplate (en dat voor deze prijs) wordt de achterkant van het pcb ook goed gekoeld en het ziet er mooi uit.

Alphacool HF quick release connector kit G1/4 - black
Monday, 23 August 2021, 23:32

Prima Quick disconnect/quick release voor een hele zachte prijs! Het systeem werkt prima en simpel en beperkt vrijwel geen flow.

Houd er wel rekening mee dat er bij loskoppeling aan allebei de kanten een druppel of 3 vrij komt, zoals bij de meeste van deze producten.

EK-Quantum Momentum ROG Strix X570-E D-RGB - Plexi
Wednesday, 18 August 2021, 10:47

Dit waterblok zit er super strak op en is met de instructies makkelijk te installeren. Let goed op welke poort je als inlaat gebruikt voor de optimale koeling!

EK-CoolStream Classic SE 360
Wednesday, 18 August 2021, 10:42

Deze radiator is perfect. Doordat hij niet te dik is kan je mooi push pull systeem maken. Vergeet dan alleen niet extra schroeven te bestellen aangezien voor het vast maken van de extra fans.

Mooie fitting die zeker bij de rest van de op deze site aangeboden fittingen met dezelfde afmetingen (en van hetzelfde merk) past. Goede bouwkwalitiet, geen lekkage. Alphacool heeft zichzelf echt verheven van budgetmerk tot een van de betere kwaliteitsmerken de afgelopen jaren en dat is te merken in al hun recente producten. Veel waar voor het geld, dus zeker aanbevolen!

10MM (3/8 ID - 5/8 OD) Compression Fitting 90 degrees - G1/4 - Silver Nickel
Friday, 6 August 2021, 02:12

Prima bouwkwaliteit, simpele fitting maar stevig genoeg. Voor het zichtbare gedeelte van een loop misschien niet de mooiste omdat hij niet bij de andere goedkopere fittingen (op highflow.nl) past qua kleur; maar als het uiterlijk je niet zoveel kan schelen omdat je hem bijv. gebruikt voort een externe radiator dan is dit een hele goede budget keuze.

Mooi afgewerkt en ideale kabellengte om de case mee rond te gaan.

OPEGELET: past niet in de ekwb quantum series fittingen en pompen want de draad is te lang, deze is hier 5a6mm en ekwb fittingen zijn normaal maar 4,5a5mm.

Alphacool NexXxoS XT45 Full Copper 360mm 14166
Tuesday, 13 July 2021, 22:37

Mooi goed koelende radiator. Ook verpakking is keurig. Met alle schroeven afzonderlijk verpakt. Ik vind de manier van verpakken netter dan bij de EK radiatoren. Wel jammer van het blauwe Alphacool op de zijkant van het rad.

Hele leuke pomp. Wel oppassen dat je de pomp via het moederbord aanstuurt. Wanneer de pomp alleen via de molex aangesloten is krijg je zoveel luchtbellen in het reservoir dat het een schuimige massa lijkt. Stel je de pomp in op 20% via het moederbord dan krijg je zelfs nog luchtbellen in het reservoir. Maar die gaan niet mee de slangen in. Bij hogere temperaturen laat ik de pomp niet sneller draaien, maar laat ik de fans sneller draaien. Wat heel goed werkt. Als ik van te voren had geweten van de luchtbellen, had ik voor een langer/hoger tube reservoir gekozen.