Opmerking: Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Lees onze cookies en privacybeleid. Om verder te gaan, gaat u akkoord met onze cookies en privacybeleid. OK en verder gaan.
120MM Fan Filters (verwijderbaar) FF-120
Vrijdag, 18 Mei 2018, 15:09

Prima filter, heel makkelijk te installeren. Bestel er wel even een paar schroeven bij als je hem anders als standaard moet monteren, want die zitten er niet bij. De lolly was een mooie bonus.

Alphacool Eiskamm Alu Cable Comb - 4mm
Woensdag, 16 Mei 2018, 20:12
Zeer mooie en goed afgewerkte cable combs. Degelijk gebouwd en zullen niet snel buigen of verdraaien. Het beste aan deze combs is dat de breedte vrijwel gelijk is (2mm breder bij 24pin) aan die van atx stekkers. Hierdoor blijven de aders van je kabel strak tegen elkaar aan liggen zonder al te veel ruimte ertussen. Ik heb ze gebruikt i.c.m. MDPC-X 17-AWG met MDPC-X Sleeve - SMALL wat goed past niet te los en ook niet te strak. Één klein minpunt is dat de aders in bundeltjes van vier zitten. Hierdoor zie je toch wat ruimte tussen deze bundels en als je drie aders gebruikt zoals bij een 24 pin atx stekker waar pin 20 niet wordt gebruikt kunnen de aders wat losjes zitten in een bocht. Ze zijn wat duurder als de andere combs maar als je deze eenmaal hebt gebruikt ga je niet meer terug naar kunststof. Een echte aanrader!!!
Liquid.cool Vortex One Advanced DIY 240mm Water Cooling Kit
Donderdag, 10 Mei 2018, 15:36

Ik heb na het zien van enkele reviews op youtube besloten deze set aan te schaffen in plaats van een AIO. En ik heb er geen spijt van! Deze set is meer dan compleet en bijzonder gemakkelijk in elkaar te zetten en in de pc te plaatsen (in mijn geval een Thermaltake Core P5). Hij draait als een zonnetje, zeer stil (heel licht maar niet irritant fluittoontje van de pomp) en koelt mijn AMD FX8350 uitstekend. Idle op 32° en OC op 43°. Dat zijn lagere waarden dan ik had met mijn Scythe Shuriken rev B! Kortom, het oogt niet alleen mooi, het werkt ook nog eens. Een top waterkoelset voor een scherpe prijs.

40mm NOISEBLOCKER NB-BlacksilentFan XM2 40x40x10mm 3800RPM
Zondag, 6 Mei 2018, 15:17

Prima ventilatortje ! Echt heel stil, je moet je oor erbij houden om hem te horen !

Isolatie Tape 3M Temflex
Donderdag, 3 Mei 2018, 21:12

Heb deze tape gebruikt om het gebied rond de 'die' van de processor af te plakken toen ik deze van Liquid Metal ging voorzien voor betere koeling. Werkt perfect, de liquid metal die gemorst is kan geen contact maken. Kan ook goed tegen landurige warmte.

Bender Hard Tube Bending Rodriguez - Bending Template
Zaterdag, 14 April 2018, 16:32

ik wou hem eerst uit mijn order halen omdat ik zo mijn twijfels had over zijn nuttigheid (it's a slab of acrylic) maar 2 45 graden test bends bijde perfect... dus kan nie klagen

Singularity Computers Reservoir Mount: Ethereal Single V3
Vrijdag, 13 April 2018, 23:56

great looking mount, 4 stars because i now need to look for screws i can use to mount this to my radiator >.> the screws included with my radiator are for either 1mm chassis or 25mm fans 3mm aluminium plate was not what they were thinking you'd mount the radiator to.
 

I have other pieces of quick connection of koolance of the qd3 series, I use them because they offer robusted, perfect finish and design, functionality and variety of options, the difference of price is deserved with respect to other options, Koolance offers reliability in such delicate matters as the protection of expensive hadware against lost.

Very difficult to find today in stores in Europe, a very fair and competitive price against import, with a delivery time really fast.

These Koolance parts are the best quick disconnects on the market for me: their perfect construction, the quality of their materials, their design and luxurious finish, the versatility and variety of possible combinations, compatibility with all blocks and tubes of other brands on the market. The disconnection is perfect, without any loss, the 19/10 tube grip is strong and safe for any brand of tube of this size.

Cable/Wire Clamp/Clip Wide - Self Adhesive - Black - 3 Sizes Set
Donderdag, 15 Maart 2018, 22:34

doet, wat het moet doen maar zijn wel redelijk fragiel.

kreeg de 24 pins kabel (die met 28 individuele kabels van de voeding komt....zal wel) met geen mogelijkheid in de breede clip en als ik hem dicht kreeg brak het vast klem gedeelte er af... was wel een beetje veel voor zelfs de breedste, heb hem uiteindelijk over 2 clips verdeeld.