Ledger Nano S *pre-order, wordt in mid september verzonden*
Woensdag, 16 Augustus 2017, 20:59
Ik kan iedereen de Ledger Nano S aanraden die Bitcoin of andere coins bezitten. Makkelijk in gebruik, klein en geeft een veilig gevoel. Vergelijkbaar met de Trezor welke ik ook heb, maar mijn voorkeur gaat naar de Ledger, het werkt allemaal net iets fijner.
Zoals de reviews hiervoor, zeer tevreden met dit apparaat. Je zou eigenlijk eerst ervaring moeten hebben met de andere hardware wallets en daarna pas de Ledger Blue gebruiken, dan merk je pas het verschil qua gebruiksgemak. Maar heb je het geld te besteden en zoek je een hardware wallet, ga dan direct voor de Blue, je zult er geen spijt van krijgen. Nog niet alle coins worden ondersteunt, dat is wel jammer, maar volgens Ledger zijn ze druk bezig om meer coins te ondersteunen bij een volgende software update.
Spuitfles - 1000ML
Woensdag, 9 Augustus 2017, 08:44

Doet precies waar het voor bedoeld is. Het veiliger en makkelijker vullen van de waterloop van de computer.
In de set zit ook een afsluitdop in voor als je nog water over heb, goed voor het opbergen

Liquid.cool CFX 1000 Opaque Performance Coolant - 1000ml
Woensdag, 9 Augustus 2017, 08:42

Gisteren heb ik de Atomic Orange in mijn systeem aangebracht. Het zie er zeer goed uit. in de bodem van de fles is geen aangekoekte zooi te vinden waardoor ik er een goed gevoel over heb dat het niet zal vast gaan zitten in je systeem.

Tot nu toe dus zeer tevreden.

Alphacool Eislicht LED Panel
Donderdag, 3 Augustus 2017, 22:21

Pros:

Light. Small and most importantly, not as bright as led strips. It's more of a gentle light which I was looking for and looks great in my system.

Cons:

Requires a 3 pin fan header. Would have been great if it came whit an SATA to 3 pin connector.

T-Grizzly Kryonaut thermal grease - 3ml
Donderdag, 3 Augustus 2017, 15:18

Als ik er een liter van kon kopen, had ik het gedaan!
Top product.
Enige opmerking zou zijn dat dat gekke slurfje dat ze erbij leveren voor mij persoonlijk absoluut niet had gehoeven want manman wat wordt dat snel een smotswerk.. 

Dat daargelaten, top product!

The Ledger Blue is by far the most user-friendly Ledger product I’ve used. In comparison to the HW.1, Nano, and Nano S, the Blue is more versatile and easy to use!

Heb de kryoM.2 evo aangechaft om mijn M.2 cool er uit te laten zien en te koelen. Beide goed gelukt. Als je van oranje mooi vind is dit wat je zoekt. Heb 2 m.2 ssd 1x in op mijn moederbord en 1x in de kryoM.2 evo. Die op mijn moederbord zit is 49 C en in de kryM.2 evo 32 C onder stress. Groot vershil !! Echter let op voor Sabertooth mark 1 Z170 en Z270 gebuirkers. De kryoM.2 evo past niet op je moederbord zonder te slijpen/zagen. Het thermal shield zit in de weg! 

Goed spul, geen snelheidsverlies. Dit heb je nodig (met molex!) als je alle pci-e slots op je mb wil gebruiken. Thx Highflow voor de lekkere verrassing!

Black Ice Nemesis Radiator GTS 280 - Xflow - Black
Maandag, 17 Juli 2017, 14:30

Deze rad is uitstekend ! Voelt goed stevig aan! Makkelijk te monteren! Zeer goede prestatie ! X flow is wel wat langer dan een normale rad.