Singularity Computers new Protium Reservoirs!

EK-Supremacy EVO - Nickel (Original CSQ)
Vrijdag, 17 Februari 2017, 02:46
Wat valt er nou te zeuren over ek producten. Gewoon top spul. Zeker mooi met leds er in heeft een diffuse effect waardoor het Block in zijn geheel mooi oplicht. Aanrader!
EK-KIT P240
Maandag, 13 Februari 2017, 10:13

Heel mooi compleet waterkoeling setje van EKWB. De slangen die erbij zitten zijn echt goed, ondanks toch vrij strakke bochten knikken ze niet en zijn ze goed handelbaar. Alles was zo te installeren en voelt robuust en goed aan. De pomp is gewoon stil en de bijgeleverde fans voor de radiatior doen erg goed hun werk. Als ze onder full load opereren hoor je ze wel maar het is geen storend hoog geluid, meer een dempend laag geluid. Al met al een hele goede complete set die erg goed koelt, idle heb ik al temperaturen van 15 graden gehaald. Een echte aanrader en de investering meer dan waard!!

CableMod Basic Cable Extension Kit - 6+6 Pin Series
Dinsdag, 7 Februari 2017, 15:00
Erg snel geleverd. In het weekend besteld, maandag een bevestiging ontvangen en dinsdag gelijk thuis. Complimenten hiervoor.                         ( Ook een lolly meegekregen in het pakketje, zeker pluspunten hiervoor ) In het plastic zakje met extensions zaten : 1 x 24-pin ATX kabel 1 x 4+4 pin EPS kabel 2 x 6-pin PCI-e kabel Zag er erg netjes. De kabels waren iets stiffer dan ik verwacht had, maar na een beetje buigen kwamen ze in gewenste vorm. De 24 pin zag er uitzonderlijk clean uit in de case, de cable combs ( voor elk kabel 2 ) maakte het af. Het aansluiten van de kabels gaan net zoals de normale kabels, alleen heb ik bij de 24 pin wel wat moeite gehad aangezien je aardig wat druk er op moet zetten om de verbinding te maken. Uiteindelijk toch goed gekomen gelukkig. Met een lengte van 45 cm elk kabel ( op de 24 pin na die is 30 cm ) komen ze makkelijk door de hele case heen zonder enig moeite. Dit kan fijn zijn maar ook een beetje hinderlijk aangezien je al kabels bij de voeding hebt en je het moet wegwerken op een of ander manier. Klein beejte vervelend, maar niet iets om veel zorgen te maken aangezien er onderin de meeste cases een power shroud hebben met genoeg ruimte erin om de kabels te verwerken. Ik heb de Phanteks P400S ( wit ) met een erg donker themed binnenkant. De witte extensions kwamen erg mooi naar voren, omdat ze makkelijk de aandacht trekken in het donkere binnenkant. Aanrader voor de gene die zijn pc wilt pimpen voor een redelijk prijs.

Kwaliteit product, de microfoon is makkelijk te bevestigen en weer eraf te halen wanneer je het niet nodig hebt. De kwaliteit van de microfoon is zeer goed, ik ben eindelijk goed te verstaan. Dit product is het zeker waard als je naar een goed microfoon aan het zoeken bent voor je koptelefoon.

XSPC RayStorm Pro WaterBlock (Intel) Red
Woensdag, 1 Februari 2017, 12:19

ik Heb Dit koel blok sins 5a6 maanden in de pc zitten en ik Vind deze erg Mooi er uit zien ik heb zonder dat de pc is over ge clockt de CPU die op 4Ghz draait die nu niet warmer word Dan 30 graden en dit is echt een goed block ziet er Strak uit en met de lampjes  die er in kunnen kun je Hem ook nog met een andere kleur lichtjes vervangen dan de standaart witte Kleur die in Rood denk ik Wel erg gaaf Word maar Wit is Ook erg mooi en hij is er ook in de kleur Wit en Zwart en daarom ook vijn om je eigen Smaak Te kiezen en er zit ook Een100% koper Koel Block in en dat is ook Erg Goed ik ben er nu ook Erg Tevreden mee dat ik deze heb omdat Mijn Pc Veel Rood bevat en Daarom Ook de roode heb gehaald

Black Ice Nemesis Radiator GTS 360 - Black
Woensdag, 25 Januari 2017, 11:11

Being from the UK i was worried buying these HWLABS GTS360 rads with fear of receiving my purchase with defects like bent fins and bashed boxes due to the travel transition, i looked everywhere to get these, and the only option was Highflow who had them in stock. After follwing the delivery which was ordered on a monday they turned up on wednesday.  Unboxing the rads i was waiting to hear the rattles of broken bits but no, these were well packed and boxed up and once i opened the box my fears were gone, they was both in excellent condition, this has made me with no doubt to order again from Highflow with future purchases, at the time i wish i also got the Acrylic/PETG Deburrer/trimmer - 12mm OD that i forgot, so for now its back to the file and sandpaper, oh the joys of watercooling. :)

Black Ice SR2 Xtreme+ 480 MP Multi Port Radiator - Satin White
Dinsdag, 24 Januari 2017, 16:39

First things first. 

Performance, good. It does what its supposed to and it does it really really well. 

It's not worth a full 5 stars for a couple of reasons. 

First, its m4 screws, while a standard, not the one i'm used to in computer rads, as im used to euro standards forcing me to drill out all my mount holes to accomodate the larger screws.

and second, the fact that they felt the need to cut corners for the plugs. I mean, its a premium product with a price tag to match it, and they still use plastic allen key plugs that cant handle the torque that's needed to get the plug off makes it slip. I had to use pliers to get em off. For that price the least they can do is use metal plugs. 

EK-DBAY D5 PWM MX - Acetal - incl. pump
Woensdag, 18 Januari 2017, 20:19

nadat mijn standaard waterpomp het begaf wou ik EK een kans geven , ZEER stille pomp en via de bios fijn te regelen kwa snelheid , was een zeer fijne koop en zal in de volgende upgrade pc zeker weer aanwezig zijn!

CableMod B-Series DPP Cable Kit - Be Quiet!
Woensdag, 18 Januari 2017, 20:16

Heb na lang nadenken toch maar een setje kocht.

Erg prijzig maar heb het erop gegokt , en het was het waard!
De standaard kabels waar de Be Quiet (1000watt) mee kwam waren maar half gesleeved en het einde was open , Heb sinds gister het setje erop zetten en het ziet er Veel beter uit nu!  Zeer mooie kabels en maakt het uiterlijk een heel stuk beter!


aanrader!

Li-Heat PCI-E Gen 3.0 Ribbon flexible Riser Cable - v2 - Black
Vrijdag, 13 Januari 2017, 11:43

I'm using the older version and it is very good, far better than any other riser cable I used!
Will use this new version in my new build for sure.