WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

24-pin ATX Male connector housing, Black

 -   - 
Onze prijs:  1,00  (0,83  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 5 punten

ATX 24-pins connector (EPS12V, ATX-GES) - de mannelijke* versie is ideaal voor het maken van extensies. Wist je dat?... je een 20-pins of 24-pins vrouwelijke connector in de 24-pins mannelijke connector kunt steken.

Zwart voor die neutrale all-back look.

*opmerking: AC Ryan definieert mannelijk of vrouwelijk aan de hand van de pinnen die ze gebruiken. Door "logica" gebruiken sommige "mannelijke" connectoren "vrouwelijke" pinnen enz. Dus om het binnen AC Ryan te standaardiseren, hebben we al onze connectoren mannelijk of vrouwelijk genoemd naar het type pinnen dat ze gebruiken. Dit is mogelijk niet het geval bij andere leveranciers - houd hier dus rekening mee.

-----
Druk bezig met PSU-mods? Dan is AC Ryan's Connectx™ een must-have.

Connectx™ is de manier van AC Ryan om modding een stap verder te brengen - nu heb je de middelen om je mod-kleurthema uit te breiden tot aan de connectoren. Een reeks connectorbehuizingen in verschillende kleuren, te beginnen met een reeks connectoren die typisch zijn in PSU's. Zou je je stijlvolle coole zwarte auto's met witte plastic handvatten voorstellen? Laat die standaard witte connectoren je mod niet bederven. Verander alle connectorbehuizingen en laat de hoofden draaien met de aanraking van details.

Door altijd gebruik te maken van hoogwaardige, onbrandbare en brandwerende kunststoffen, zijn de gekleurde behuizingen van Connectx™ connectoren niet alleen leuk, maar ook veilig.

Als onderdeel van het doel om de professionaliteit van prestatiegerichte pc's te bevorderen, is de Connectx™-serie gebouwd met deze factoren in het achterhoofd, prestatiekwaliteit, installatiegemak en een vleugje professionaliteit. Als u een prestatiegerichte pc-bouwer bent, geeft u niet alleen om prestaties, maar ook om een professionele uitstraling - AC Ryan levert de bouwstenen. Alle AC Ryan-kabels zijn gebouwd met kabels van de beste kwaliteit voor strikte no-nonsense prestaties.

AC Ryan zegt: "Beter ontworpen kabels vormen de basis voor professioneel kabelbeheer."

Fabrikant:
AC Ryan

Nog geen berichten gevonden.
Voeg als eerste een bericht toe!
Wij stellen dat zeer op prijs.

Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes