WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Phobya ATX Power Connector 24Pin male incl. 24 Pins - Black

 -   - 
Onze prijs:  2,95  (2,44  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 13 punten

ATX 24-pins connector - de hoofdconnector die wordt aangesloten van de PSU op het moederbord voor EPS12V, ATX-GES enz. met 24-pins.

Zwart voor die neutrale all-back look.

-----
Druk bezig met PSU-mods? Dan is dit een musthave.

Connectx™ is de manier van AC Ryan om modding een stap vooruit te brengen - nu heb je de middelen om je mod-kleurthema uit te breiden tot aan de connectoren. Een reeks connectorbehuizingen in verschillende kleuren, te beginnen met een reeks connectoren die typisch zijn in PSU's. Zou je je stijlvolle coole zwarte auto's met witte plastic handvatten voorstellen? Laat die standaard witte connectoren je mod niet bederven. Verander alle connectorbehuizingen en laat de hoofden draaien met de aanraking van details.

Altijd hoogwaardige, onbrandbare en brandwerende kunststoffen gebruiken, Connectx™ gekleurde connectoren zijn niet alleen leuk, maar ook veilig.

Als onderdeel van het doel om de professionaliteit van prestatiegerichte pc's te bevorderen, heeft de Connectx™ serie is gebouwd met deze factoren in het achterhoofd prestatiekwaliteit, installatiegemak en een vleugje professionaliteit. Als u een prestatiegerichte pc-bouwer bent, geeft u niet alleen om prestaties, maar ook om een ​​professionele uitstraling - AC Ryan levert de bouwstenen. Alle AC Ryan-kabels zijn gebouwd met kabels van de beste kwaliteit voor strikte no-nonsense prestaties.

AC Ryan zegt: "Beter ontworpen kabels vormen de basis voor professioneel kabelbeheer."

Fabrikant:
AC Ryan

Nog geen berichten gevonden.
Voeg als eerste een bericht toe!
Wij stellen dat zeer op prijs.

Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes