WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

BitFenix Alchemy Aqua 15x LED-Strip 50cm - White

 -   - 
Adviesprijs: 35,95   ( 29,71   excl. BTW)
Onze prijs:  4,95  (4,09  excl. BTW)
U bespaart: 31,00 (86%) (25,62 excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 21 punten

Als onderdeel van de BitFenix Alchemy Premium Modding-serie, zijn Alchemy LED-strips de ideale keuze wanneer modding-inspiratie toeslaat. Deze nauwkeurig vervaardigde LED-strips worden geleverd met BitFenix TriBright™ LED-technologie voor de absoluut helderste LED-strips die er zijn. Alchemy LED-strips zijn verkrijgbaar in zowel koppelbare Connect als waterdichte Aqua, en bieden een veelvoud aan lengtes en kleuren, zodat u uw modding-visie aan het licht kunt brengen.

Als alleen de helderste voldoende zijn, biedt BitFenix TriBright™ LED-technologie u de helderste LED-strips in de branche. TriBright gebruikt onafhankelijke IC's om elke LED-lamp van stroom te voorzien voor maximale helderheid.

Alchemy LED-strips zijn gemaakt met behulp van een nauwkeurig SMT-productieproces, wat de hoogste kwaliteit, verbeterde stroomgeleiding en een langere levensduur betekent.

Heeft u een speciaal idee waarvoor een extra lange lengte LED-strips nodig is? Geen probleem. Met Alchemy Connect LED Strips kun je zoveel strips aan elkaar koppelen als je nodig hebt, met als enige beperking de stroom van je voeding.

BitFenix Alchemy LED-strips zijn aan de achterkant voorzien van hoogwaardige lijm van 3M™, die ervoor zorgt dat uw LED-strips blijven waar u ze hebt achtergelaten, zelfs wanneer uw computer wordt verplaatst.

Specificaties:
- Kleur: Wit
- Lengte: 50cm
- LED's: 15

Fabrikant:
BitFenix

Nog geen berichten gevonden.
Voeg als eerste een bericht toe!
Wij stellen dat zeer op prijs.

Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes