WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

NZXT 24x Blue LED Sleeve - 2M - CB-LED20-BU

 - 
List price: 19,95   ( 16,49   excl tax)
Our price:  4,95  (4,09  excl tax)
You save: 15,00 (75%) (12,40 excl tax)
Price in points: 21 points

NZXT 24x Blue LED Sleeve - 2M - CB-LED20-BU

The NZXT Sleeved LED Kit re-images the way enthusiasts sets up lighting inside the computer case. Traditionally, cold cathodes and even solid LED boards take up large amounts of space inside the case. Using sleeved wires paired with high density amount of LEDs, the NZXT LED kit allows users to hide lights between side panels and under components, creating an amazing glow effect. Lastly, the NZXT Sleeved LED Kit is paired with a three step light sensitivity and on/off light function via PCI keeping the LED kit stealthily hidden away while unused.

Features
• Easy Management: Designed to take up minimal space and fit in narrow areas in any case, the Sleeved LED Kit provides numerous LEDs on one cable to simplify installation. 
• 5 Kit Colors: Set the mood or mix and match with red, green, white, blue, or orange kits. 
• Sleeved LED Kit comes in 2 lengths; 1m and 2m. 
• 3-Step Light Sensitivity: Allows user to turn LEDs on high, medium, and low settings or turn off.
 
Specifications:
•Length: 200 cm
•Color (Sleeve / PCI-bracket): Black
•LEDs: 24x
•LED-distance: ca. 8cm
•PCI-bracket function: On/Off, 3-Step Light Sensitivity
•Power connector: 4-Pin Molex

Manufacturer:
NZXT
Ik ben al een tijdje geabboneerd op hardware.info en toen ik in een nieuwsbrief had gelezen dat NZXT hiermee bezig was, moest ik het direct hebben. Dat was al weer een tijdje geleden, maar ik ben tussen die tijd en een paar dagen geleden wel echt opzoek geweest naar dit product in Nederland. En eindelijk gevonden :D Nu ik het in mijn kast (Antec Ninehundred Two) heb geplaatst was ik wel blij dat ik de 2 meter vesie besteld had. Er komt een hele bak licht van af wat wel in is te stellen met drie standen. Let wel op: het blauw van het product is een paar licht-punten lichter dan die van de kast. Hier heb ik verder weinig last van. Ook erg goed dat ze een druk-knopje hebben gemaakt zodat je het licht uit kan zetten, ik wou dat het zo makkelijk ging met mijn fans (als ik bv gewoon even een film wil kijken) Het geheel is zeer makkelijk aan te sluiten. Gewoon even op het papiertje kijken waar het kabeltje in moet die van de voeding komt en die van de LEDjes. Ik heb de LED's ook over de bodem van de kast lopen, dus ik zie nu ook dat er stof ligt :S Ik vind dit zeker wel een aanrader ;)
Write a review
As soon as the price of the products decreases, you will immediately know about it.
Keep track of price reductions

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes