Spoed items nodig? Bestel dan op tijd! Want we zijn twee weekjes op vakantie van 29 april t/m 14 mei!

WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

NZXT 24x Blue LED Sleeve - 2M - CB-LED20-BU

 - 
Adviesprijs: 19,95   ( 16,49   excl. BTW)
Onze prijs:  4,95  (4,09  excl. BTW)
U bespaart: 15,00 (75%) (12,40 excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 21 punten

NZXT 24x blauwe LED-huls - 2M - CB-LED20-BU

De NZXT LED-kit met mouwen geeft een nieuw beeld van de manier waarop enthousiastelingen de verlichting in de computerbehuizing instellen. Traditioneel nemen koude kathoden en zelfs massieve LED-borden veel ruimte in beslag in de behuizing. Door gebruik te maken van gehulde draden in combinatie met een hoge dichtheid aan LED's, stelt de NZXT LED-kit gebruikers in staat om lichten tussen zijpanelen en onder componenten te verbergen, waardoor een verbazingwekkend gloei-effect ontstaat. Ten slotte is de NZXT LED-kit met mouwen gekoppeld aan een drietraps lichtgevoeligheid en aan/uit-lichtfunctie via PCI, waardoor de LED-kit stiekem verborgen blijft terwijl hij niet wordt gebruikt.

Functies
• Eenvoudig beheer: ontworpen om minimale ruimte in beslag te nemen en in elk geval in smalle ruimtes te passen, biedt de LED-kit met mouwen talrijke LED's op één kabel om de installatie te vereenvoudigen.
• 5 kitkleuren: stel de sfeer in of mix en match met rode, groene, witte, blauwe of oranje kits. 
• LED-kit met mouwen is verkrijgbaar in 2 lengtes; 1m en 2m.
• 3-staps lichtgevoeligheid: hiermee kan de gebruiker led's op hoge, gemiddelde en lage instellingen zetten of uitschakelen.
 
Specificaties:
•Lengte: 200 cm
•Kleur (sleeve / PCI-beugel): Zwart
•LED's: 24x
•LED-afstand: ca. 8cm
•PCI-bracket-functie: aan/uit, 3-staps lichtgevoeligheid
•Stroomaansluiting: 4-pins Molex

Fabrikant:
NZXT
Ik ben al een tijdje geabboneerd op hardware.info en toen ik in een nieuwsbrief had gelezen dat NZXT hiermee bezig was, moest ik het direct hebben. Dat was al weer een tijdje geleden, maar ik ben tussen die tijd en een paar dagen geleden wel echt opzoek geweest naar dit product in Nederland. En eindelijk gevonden :D Nu ik het in mijn kast (Antec Ninehundred Two) heb geplaatst was ik wel blij dat ik de 2 meter vesie besteld had. Er komt een hele bak licht van af wat wel in is te stellen met drie standen. Let wel op: het blauw van het product is een paar licht-punten lichter dan die van de kast. Hier heb ik verder weinig last van. Ook erg goed dat ze een druk-knopje hebben gemaakt zodat je het licht uit kan zetten, ik wou dat het zo makkelijk ging met mijn fans (als ik bv gewoon even een film wil kijken) Het geheel is zeer makkelijk aan te sluiten. Gewoon even op het papiertje kijken waar het kabeltje in moet die van de voeding komt en die van de LEDjes. Ik heb de LED's ook over de bodem van de kast lopen, dus ik zie nu ook dat er stof ligt :S Ik vind dit zeker wel een aanrader ;)
Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes