Need items urgent? Order in time! We are on holiday from April 29th till May 14th!

WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Neoprene Rubber Edge Trim (1M) Flat

 -   - 
Our price:  4,95  (4,09  excl tax)
Price in points: 21 points

Neoprene Rubber Edge Trim (1M) Flat

Do you do a lot of case modding? If so, then you've just met your new best friend! This edge molding is great for covering all of those exposed, unfinished cuts and edges on your case.

Details:

• Operating Temperature Range: -40°F to 158°F
• Quantity Info: Priced by the metre, shipped as a single length.

Spec:
A: 1-2 mm
B: 4.5 mm
C: 4 mm
D: 6.5 mm

Manufacturer:
HighFlow
Ziet er niet uit zoals op de foto en is geen neopreen! Kleine buigradius dat weer wel. Ziet er zo uit: http://goo.gl/i03rlB
Ze waren echt super! zeker een aanraderer
Ongelooflijk makelijk en mooi spul. Het is voor mij een zekere aanrader. Het ziet er erg goed uit op mijn CoolerMaster HAF 912plus (ik heb een stuk aan de zijkan uitgezaag en een plexieglas tegenaan gezet). Maar dit erop is zeer snel gedaan en is echt functieoneel aangezien er kleine metaale stukjes in zitten die de U vorm mooi aanhouden maar tegelijketijd alle bochten om kan gaan. Zelf had ik 2meter besteld voor de zekerheid en kwam gelukkig goed uit, je wilt geen stukje tekort komen! :)
Zeker een aanrader om enige randjes weg te werken! maakt het stukken makkelijker om de pc mooier aftewerken.
Ga dit zeker in de toekomst gebruiken. Heel fijn dat je dit in grotere lengtes kan bestellen.  Ideaal voor een mooie afwerking, hoop dat het ook in het wit te verkrijgen is, ik neem daar dan wel contact over op, met HighFlow.
Ik zocht al een maandje of twee naar iets om mijn window mee af te werken. Opeens zag ik dit artikel staan en heb het direct besteld. Het ziet er zeer mooi uit, het geeft net dat beetje extra stijl aan je kast. Ik ben geen technisch aangelegd persoon en mijn window was dan ook niet geheel recht. Hier zie je echter niets meer van na de bevestiging van Neoprene rubber edge trim. Ik sluit me ook aan bij de review van Pixxel aangaande het 3 meter bestellen en in 1 stuk geleverd krijgen. Het is makkelijk op maat te maken op deze manier.
Ik heb dit gebruikt om wat scherpe randen in mn case netjes af te werken. Schuift netjes over 1mm dik plaatmateriaal zoals beschreven en zit dan ook behoorlijk goed vast. Eventueel zou het ook mogelijk zijn om nog iets dunner materiaal te omlijsten, wanneer je een drupje lijm gebruikt. Uiteraard is het dan iets minder demontabel. Ik heb in totaal 3 meter besteld, en kreeg dat aan één stuk geleverd (1x3m in plaats van 3x1m). Handig om te weten wanneer je het wilt gebruiken voor window-omlijstingen van meer dan 1 meter. Het is materiaal is prima op maat te knippen of snijden.
Neoprene Rubber Edge Trim. Dat zocht ik voor mijn side panel, en voor de gaten boven op mijn coputer ( case fans ), ik dacht dat het niet zo mooi zou zijn maar, wwoouuww het ziet er erg mooi uit, op mijn lian li kast, echt een aanrader voor iedereen.
Write a review
As soon as the price of the products decreases, you will immediately know about it.
Keep track of price reductions

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes