WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

4-Pin PWM Splitter (1x PWM -> 3x PWM) 30CM Sleeved Black

 -   - 
Our price:  4,50  (3,72  excl tax)
Price in points: 19 points

4-Pin PWM Splitter (1x PWM -> 3x PWM) 30CM Sleeved Black

With this splitter cable you can connect no less than three PWM fans to 1 PWM plug!
(so in total you can connect three fans with PWM functionality)

You can now, for example, connect three PWM fans to the PWM connection on the motherboard. Very useful when your cooler supports two or three Fans.

The cable has a length of 30 centimeters and is provided with black sleeving.

Manufacturer:
Phobya

doet wat het moet doen werkt perfect.

Uitstekend product. Ik dacht eerst een verkeerde kabel te hebben omdat 2 van de aftakkingen maar 3 ipv pinnetjes hadden. Maar dankzij de uitstekende helpdesk zelfs op zondag een fantastische uitleg (pwm was nog nieuw voor mij) begrijp ik er nu alles van en het nut van deze kabels omdat met alle aftakkingen met 4 pinnen de fancontroller in de war zou raken. Nu wordt het toerental bepaald door 1 fan en de controller voor 3 aangesloten fans. Fantastisch!! Uitstekende service, wat een wereld van verschil met Alternate.

Wat een wereld kabels als je een moederbord met pwm signaal hebt is dit de uitvinding om 4x pwm fans op je moederbord aan te sluiten en de molex stekker op je voeding aan te sluiten. ik gebruik 12 ventilatoren met 3 van deze kabels zonder fan controller echt goede kwaliteit netjes gesleeved en werken prima en draaien op het laagste toerental.echt een aanrader voor meerdere ventilatoren

Ik gebruik er ook een voor mijn pompen die in serie staan geschakeld mijn moederbord heeft een pwm pomp aansluiting dus geen kosten voor een dure pwm signaal controller .

Bas

Write a review
As soon as the price of the products decreases, you will immediately know about it.
Keep track of price reductions

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes