WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

4-Pin PWM Splitter (1x PWM -> 3x PWM) 30CM Sleeved Black

 -   - 
Onze prijs:  4,50  (3,72  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 19 punten

4-Pin PWM Splitter (1x PWM -> 3x PWM) 30CM Sleeved Black

Met deze splitter kabel kunt u maar liefst drie PWM fans op 1 PWM stekker aansluiten!
(dus in totaal kunt u drie fans aansluiten met PWM functionaliteit)

U kunt nu dus bijvoorbeeld drie PWM fans aansluiten op de PWM aansluiting op het moederbord. Heel handig wanneer uw cooler twee of drie Fans ondersteunt.

De kabel heeft een lengte van 30 centimeter en is voorzien van zwarte sleeving.

Fabrikant:
Phobya

doet wat het moet doen werkt perfect.

Uitstekend product. Ik dacht eerst een verkeerde kabel te hebben omdat 2 van de aftakkingen maar 3 ipv pinnetjes hadden. Maar dankzij de uitstekende helpdesk zelfs op zondag een fantastische uitleg (pwm was nog nieuw voor mij) begrijp ik er nu alles van en het nut van deze kabels omdat met alle aftakkingen met 4 pinnen de fancontroller in de war zou raken. Nu wordt het toerental bepaald door 1 fan en de controller voor 3 aangesloten fans. Fantastisch!! Uitstekende service, wat een wereld van verschil met Alternate.

Wat een wereld kabels als je een moederbord met pwm signaal hebt is dit de uitvinding om 4x pwm fans op je moederbord aan te sluiten en de molex stekker op je voeding aan te sluiten. ik gebruik 12 ventilatoren met 3 van deze kabels zonder fan controller echt goede kwaliteit netjes gesleeved en werken prima en draaien op het laagste toerental.echt een aanrader voor meerdere ventilatoren

Ik gebruik er ook een voor mijn pompen die in serie staan geschakeld mijn moederbord heeft een pwm pomp aansluiting dus geen kosten voor een dure pwm signaal controller .

Bas

Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes