Spoed items nodig? Bestel dan op tijd! Want we zijn twee weekjes op vakantie van 29 april t/m 14 mei!

WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

BitFenix 3-Pin Splitter naar 3x 3-Pin Fan - 60cm Sleeved Black/Black

 -   - 
Onze prijs:  8,95  (7,40  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 37 punten
Punten verdiend: 1 punt

De verenigbaarheid van design en functionaliteit is de belangrijkste claim van BitFenix. Met de eersteklas Colossus en Survivor cases laat de fabrikant ook zien wat dit in de praktijk betekent. BitFenix breidt zijn assortiment nu uit met accessoires en modding-items uit de Alchemy-serie.

Hiertoe behoort ook een zeer uitgebreid assortiment gesleevde kabels. Data- en stroomkabels zijn verkrijgbaar in vele kleurvarianten, wat betekent dat individuele ontwerpoplossingen kunnen worden geïmplementeerd. De belangrijkste voordelen ten opzichte van het zelf sleeven van de kabels zijn de gegarandeerde bedrijfszekerheid, de schone uitstraling en de grote tijdsbesparing.

Want als een kabel per ongeluk door elkaar wordt gehaald, worden de voeding en de aangesloten hardware vrijwel zeker onherstelbaar beschadigd. En de garantie gaat bij dergelijke omvormingen sowieso verloren. Bovendien is sleeving erg tijdrovend en kunnen alleen ervaren modders een uniforme look bereiken.

Het bijzondere aan de BitFenix kabel is het gebruik van een textielen sleeve. Deze is van aanzienlijk hogere kwaliteit dan de gebruikelijke plastic versies, zeer dicht geweven, volledig ondoorzichtig en zacht. Bovendien is elke kabel afzonderlijk omhuld met een sleeve.

Dit is een ventilatoradapterkabel met zwarte hulzen en zwarte stekkers, die een 3-polige aansluiting in drie 3-polige aansluitingen splitst en het zo mogelijk maakt drie ventilatoren via één aansluiting te bedienen. 

Om het gewenste optische effect te bereiken, moet 1. de normale ventilatorkabel worden verborgen en 2. moeten ook de andere kabels in de behuizing worden vervangen door overeenkomstige BitFenix-versies in dezelfde kleurstelling.

Opmerking: Afbeelding 4 toont een toepassingsvoorbeeld, de afgebeelde kabels en hardware zijn niet inbegrepen in de leveringsomvang.

Technische details:

  • Lengte: 600 mm
  • Materiaal: Textiel-Sleeve
  • Kleur: Zwart
  • Aansluitingen:
    • 1x 3-polige Molex ventilator aansluiting
    • 3x 3-polige Molex ventilator aansluiting
  • 3x single sleeve
Fabrikant:
BitFenix
A goog quality product as always from BitFenix. Fast shipment from Highflow, I certainly will come back.  
Erg goede splitter. Erg handig voor wanneer je een tekort heb aan lengte bij de bestaande bekabeling. Mooi afgewerkt. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Deze splitter is erg goed gemaakt en ziet er mooi uit.  Het grote punt waarvoor ik deze kabel kocht is om mijn fans aan te sluiten op een grotere afstand (60cm) maar tot mijn ongenoegen zag ik bij het uitpakken van de kabel dat deze maar  +/- 20cm is tot de eerste fan aansluiting. 
Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes