We are changing our newsletter system! Please (re)subscribe to our newsletter here: HighFlow Newsletter.

WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

MTN 94 Spray Paint - 400ml - White

 -   - 
Our price: 4,95 (4,09 excl tax)

MTN 94 Spray Paint - 400ml - White

MTN's variety of paint, brings the highest quality mixture and the most vibrant colours, giving you the ability to really customise your case, peripherals maybe it's just one colour, that a chassis company doesn't have and you want it, or just wanting to surprise people with your creative skills.

Specification:
- Content: 400 ml
- Colour: White
- Incl. 94 Spray Cap

Manufacturer:
MTN Montana Colors

Inleiding:

Ik mag graag pc modden, en daar hoort het verven van onderdelen natuurlijk ook bij. Het verven van kleine onderdelen deed ik altijd met spuitverf van de Action. Deze verf vind ik persoonlijk niet lekker werken, het dekt niet goed en geeft snel druipers.

Mijn nieuwe build is voorzien van CPU + GPU waterkoeling. Ik heb rigid tubing waar mayhem's pastel white doorheen vloeit. Mijn case is de In Win 805. Deze case is volledig van brushed aluminium met zijpanelen van getemperd (gehard) glas.

Helaas is de In Win 805 niet verkrijgbaar in de kleur wit, dus moest ik zelf maar aan de slag om dit te krijgen. Toevallig zag ik een Facebook post van Highflow voorbijkomen. Zij adventeerden dat ze MTN (Montana) spray paint nu ook in het assortiment hadden. Ik had al veel goede recencies gelezen over deze spray paint. Meteen een aantal bussen besteld en de volgende dag meteen thuis! 

 

Levering:

Levering van Highflow is niets op aan te merken, voor 16:00 is de volgende dag in huis en alles is altijd goed verpakt. De spuitbussen waren netjes in noppenfolie gewikkeld voor extra bescherming.

 

MTN 94 Spray Paint:

De spray bus ziet er basic en leuk uit en komt met een standaard spray cap. Voor degene wie extra spray caps willen zijn deze ook los verkrijgbaar.

- https://www.highflow.nl/modding/verf-en-lak/mtn-universal-skinny-cap-yellow-5-pieces.html

- https://www.highflow.nl/modding/verf-en-lak/mtn-skinny-pro-cap-5-pieces.html

Voor mij was de standaard spray cap voldoende en deed zijn werk subliem. 

Voorbereiding:

Om te beginnen heb ik eerst mijn hele systeem uit elkaar gepakt. (meteen een goed moment om mijn systeem eens goed schoon te maken en mijn "loop" te spoelen)

Dan komt dan het klusje wat iets meer tijd in beslag neemt... het schuren. Helaas wat minder leuk werk maar voor een goed resultaat is dit toch echt noodzakelijk. Ik heb alles geschuurd met korrel 400, dit lijkt misschien te grof, maar valt reuze mee. De verf zal de kleine krasjes straks allemaal opvullen en blijft dan beter zitten. Mocht je toch twijfelen dan kun je alsnog wat fijner schuurpapier gebruiken.

Vervolgens heb ik alles ontvet met spiritus. Ik gebruik dit omdat ik ammonia verschrikkelijk vind stinken en spiritus ook prima werkt!

Kleine tip: Doe het schuren buiten, hier komt namelijk veel zwarte verf stof vanaf.

 

Spray Painten van de Case:

Doe dit is een geventileerde ruimte!

Wauw, dat was het eerst wat ik dacht toen ik de eerste lagen had aangebracht. Deze spray paint dekt super goed en heeft een uitstekende verneveling. Wat mij meteen al opviel was de lage druk en gelijke dosering, dit zorgt voor een geweldig resultaat. Verf druipers zijn verleden tijd.

De verf droogt vrij vlot en maakt het aanbrengen van meerdere lagen makkelijker en sneller. Ik heb mijn hele case dan ook in één keer gespoten met enkele tussenpozen. 

 

Kwaliteit & Prijs:

Over de kwaliteit kan ik niets op aanmerken, gewoon super. De verf houd goed en geeft een prachtig eindresultaat. De prijs is ook zeer zacht en is dus zeker een goede keus voor het geld.

 

Conclusie:

Montana Spray paint, een geweldige oplossing voor Case modders. Goede verf, makkelijk mee te werken en uitstekend eindresultaat. Ben je de kleur van je huidige case zat? Of wil je wat onderdelen van kleur veranderen, dan raad ik zeker deze spray paint aan. 

 

Enkele foto's van het eindresusltaat:

http://imgur.com/a/VfMOl

Write a review

Customers also bought

 -   - 
109,95 (90,87 excl tax)
 -   - 
3,90 (3,22 excl tax)
 -   - 
4,95 (4,09 excl tax)
 -   - 
6,95 (5,74 excl tax)
Save 20%
 -   - 
List price: 9,95 (8,22 excl tax) 7,95 (6,57 excl tax) You save: 2,00 (20%) (1,65 excl tax)
 -   - 
0,25 (0,21 excl tax)
 - 
29,95 (24,75 excl tax)
 -   - 
3,90 (3,22 excl tax)
 - 
3,90 (3,22 excl tax)
 -   - 
7,95 (6,57 excl tax)
 -   - 
54,95 (45,41 excl tax)
 -   - 
9,95 (8,22 excl tax)
 -   - 
4,95 (4,09 excl tax)