Spoed items nodig? Bestel dan op tijd! Want we zijn twee weekjes op vakantie van 29 april t/m 14 mei!

WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

CableMod Vertical PCI-e Brackets beschikbaar bij HighFlow!

Dinsdag, 19 Juni 2018
by HighFlow Shop

Geef je mooie nieuwe videokaart de aandacht die hij verdient met de CableMod Vertical PCI-E Bracket. Met zijn solide, geheel stalen constructie, kunt u met deze beugel uw grafische kaart of een PCI Express-kaart veilig verticaal in uw behuizing monteren.

Het heeft een hoogwaardige poedercoating die perfect bij de meeste behuizingen past en kan binnen enkele minuten worden gemonteerd en geïnstalleerd. Het beste van alles is dat het in vrijwel elke behuizing met 7 vrije PCI sloten kan worden geïnstalleerd, zonder enkele wijziging/aanpassing van de behuizing, zodat u uw garantie op uw behuizing kan blijven behouden!

Inbegrepen in de doos is een hoogwaardige, high-speed PCI-E riser kabel waarmee u uw grafische kaart op uw moederbord kunt aansluiten, evenals twee speciaal ontworpen DisplayPort / HDMI-adapters die uw DisplayPort / HDMI-verbindingen naar buiten de behuizing uitbreiden waar ze verbinding kunnen maken met uw monitor.

Kies de gewenste versie (2x DisplayPort of 1x HDMI + 1x Displayport).

OPMERKING: deze beugel verlengt de lengte van uw PCI-E videokaart met +/- 2 cm. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is voordat u dit product koopt.

CableMod Vertical PCI-e Bracket - 2 x DisplayPort - BLACK
CableMod Vertical PCI-e Bracket - HDMI + DisplayPort - BLACK
 

 

Opmerkingen

Nog geen berichten gevonden.
Voeg als eerste een bericht toe!
Wij stellen dat zeer op prijs.

Schrijf een beoordeling