Spoed items nodig? Bestel dan op tijd! Want we zijn twee weekjes op vakantie van 29 april t/m 14 mei!

WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

EK-Classic – Less Talk, More Cooling!

Zaterdag, 4 Mei 2019
by HighFlow Shop

EK® Water Blocks, de toonaangevende fabrikant van premium waterkoeling onderdelen, kondigt de uitbreiding en wereldwijde beschikbaarheid aan van de nieuw uitgebrachte Classic Product Lineup. De Classic Line-up richt zich direct op prijsbewuste gebruikers en hergebruikt enkele van de belangrijkste technologische oplossingen die EK als marktleider in de waterkoelingsindustrie van PC's hebben geplaatst. De verpakking en de producten zelf zijn gestroomlijnd en vereenvoudigd, dat maakt van Classic Line producten de pure essentie van waterkoeling. En nu is het voor iedereen beschikbaar!

EK-Classic – Less Talk, More Cooling!

EK-Classic

Het portfolio bevat nu alle relevante onderdelen die een gebruiker nodig heeft om zijn waterkoeling systeem te voltooien. De bestaande combo-eenheid, CPU-blok en GPU-blok zijn nu verbonden met Classic Line-radiatoren, fittingen en zelfs een GPU-blok voor de ROG Strix GeForce RTX 2080 Ti grafische kaart.

De Classic Lineup implementeert EK's in de markt bewezen technologieën die hoogwaardige en krachtige waterkoelingproducten tegen een meer toegankelijke prijs garanderen. Onze producten zijn verkrijgbaar voor ongeveer 3/4 van de prijs van toonaangevende EK Quantum-serieproducten en kunnen nu meer liefhebbers van waterkoeling bereiken die efficiënte koeling wensen met de gegarandeerde kwaliteit en uitstekende klantenservice van EK.

Voor gebruikers die de essentie van vloeistofkoeling willen ervaren, bieden de Classic Line-producten van EK een uitstekende prijs-prestatieverhouding, vergezeld van een eenvoudige en minimalistische look. Bij het ontwerpen en engineeren van de portfolio van de Classic Line-up, waren de prestaties van de producten op geen enkel moment in gevaar. Of u nu alleen om koelprestaties geeft of gewoon om het schone en tijdloze ontwerp van EK, de Classic Line voldoet aan al uw behoeften.

De uitbreiding en wereldwijde lancering van de Classic-lijn van producten betekent dat essentiële, waterkoeling op maat met EK-gegarandeerde kwaliteit, prestaties en klantenondersteuning nu wereldwijd beschikbaar zijn met een lagere prijs.

Availability:

The Classic Product Lijn is nu beschikbaar via HighFlow.
De gehele lijn is nu als pre-order beschikbaar, zie hier:: https://www.highflow.nl/ekclassic

Opmerkingen

Nog geen berichten gevonden.
Voeg als eerste een bericht toe!
Wij stellen dat zeer op prijs.

Schrijf een beoordeling