WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Alphacool HF Y connector 45 1x G1/4OD 2x G1/4ID revolvable - Deep Black 17063

 -   - 
Onze prijs:  6,95  (5,74  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 29 punten
Punten verdiend: 1 punt

De fittingen van Alphacools gaan nieuwe wegen in qua uiterlijk, kwaliteit van fabricage, kleuren en keuze. De binnendiameter van deze fittingen verdient echt het kenmerk "high flow"!

De eerste drie kleuren Chrome, Deep Black en Shiny Copper bieden voor elk wat wils. De productreeksen zijn ontworpen om er elegant uit te zien in elk systeem en benadrukken het individuele ontwerp van de computer. De grenzen zijn eindeloos met deze Alphacool fittingen in combinatie met Alphacool tubing!

Met een nieuw proces tijdens het chromateren wordt de oppervlakteafwerking volledig verbonden met het messing lichaam, waardoor permanent intense kleuren en afbladderen van de chroomlaag worden gegarandeerd. De naam Alphacool in blauwe letters op sommige fittingen onderstreept bovendien de individualiteit van deze items.

Functionaliteit van deze connector:
Deze Y-connector kan worden gebruikt voor het splitsen van de koellus om parallelle werking van koelcomponenten mogelijk te maken.

Let op: fittingen van 13/10 mm passen gewoon naast elkaar. Bij gebruik van 16 mm fittingen raden wij aan om een verlenging te bestellen of om 90° haakse fittingen te gebruiken.

Technische specificaties:
Materiaal: Messing, gechromateerd
Kleur: diep zwart

Dimensies:
Breedte: 16x30mm
Hoogte: 33 mm

Leveringsomvang:
1 x Alphacool HF Y connector 45° 1 x G1/4 buitendraad 2 x G1/4 binnendraad draaibaar - Deep Black

Fabrikant:
Alphacool

fitting doet wat hij moet doen maar bij aanschaf wel even door de fitting heen kijken, ik heb er 2 bestelt 1 was gewoon perfect goed de 2e had een copere O ring in het rechte stuk, met een pen gewoon los kunnen breken / er uit duwen maar als het niet op valt (zat bij de achterkant 1cm naar binnen) kan het een flinke restrictie in de loop zijn.

Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes