Let op Onze website maakt gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren. Accepteer je het gebruik van cookies? Accepteren
Spoed items nodig? Bestel dan op tijd! Want we zijn twee weekjes op vakantie van 29 april t/m 14 mei!

WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Alphacool bulkhead connector / Fillport G1/4 - chrome 17068

 -   - 
Onze prijs:  5,95  (4,92  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 25 punten

De fittingen van Alphacools gaan nieuwe wegen in qua uiterlijk, kwaliteit van fabricage, kleuren en keuze. De binnendiameter van deze fittingen verdient echt het kenmerk "high flow"!

De eerste drie kleuren Chrome, Deep Black en Shiny Copper bieden voor elk wat wils. De productreeksen zijn ontworpen om er elegant uit te zien in elk systeem en benadrukken het individuele ontwerp van de computer. De grenzen zijn eindeloos met deze Alphacool fittingen in combinatie met Alphacool tubing!

Met een nieuw proces tijdens het chromateren wordt de oppervlakteafwerking volledig verbonden met het messing lichaam, waardoor permanent intense kleuren en afbladdering van de chroomlaag worden gegarandeerd. De naam Alphacool in blauwe letters op sommige fittingen onderstreept bovendien de individualiteit van deze items.

Functionaliteit van deze connector Deze schotconnector is perfect voor toepassingen zoals het doorlussen van buizen door de achterkant of zijkant van een behuizing met behulp van twee fittingen. De schotconnector zelf wordt veilig vastgezet met de contramoer en de 1/4“ binnendraad kan dan worden gebruikt om twee fittingen naar keuze aan te sluiten.

Technische specificaties
Materiaal: Messing, gechromateerd
Kleur: Chroom
Dimensies
Lengte: 16 mm
Breedte: maximaal 24 mm
Vereiste gatdiameter: 20 mm

Leveringsomvang
1 x Alphacool HF schotconnector G1/4 - Chroom

Fabrikant:
Alphacool
De toleranties bij fabrikage zijn wat ruim waardoor de moer wat los over de buitendraad (M20x1.5) draait. Verder heeft het als bulkhead koppeling niet echt veel te lijden, en voor de helft van de prijs t.o.v. BitsPower is mijn keuze makkelijk (ik had er 8 nodig). Ik ben hiermee tevreden, wanneer je 100% voor kwaliteit gaat kan je toch echt beter voor BitsPower o.i.d. gaan.  
Erg goede Fillports, heb ze zelf gebruikt mijn desk build om door ene 18mm MDF plaat te gaan. Deze fillports gingen erbijna zonder aanpassingen aan de plaat door. De chrome afwerking is ook erg goed. ~Bladesingerz
Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes