WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Alphacool Laing DDC-SilentBox - 13130

 -   - 
Onze prijs:  16,95  (14,01  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 71 punten
Punten verdiend: 1 punt

Alphacool Laing DDC-SilentBox - 13130

De Alphacool Laing DDC-SilentBox brengt totale stilte in uw systeem.

Als in een waterkoelsysteem de juiste ventilatoren worden gebruikt, is de pomp het luidste onderdeel. Zelfs als het al fluisterstil is, is het nog steeds op de achtergrond te horen.

Daarom heeft Alphacool nu een isolatiebox ontwikkeld voor de meest populaire pompen, de Laing DDC 1T en 1Plus pompen. Deze zeer innovatieve isolatiebox is de perfecte oplossing om de laatste geluidsbron in het systeem voor eens en voor altijd het zwijgen op te leggen! De kenmerken van de SilentBox worden hieronder opgesomd:

Stilte:
Een volledig gesloten doos omringt de pomp. Deze box is bovendien bekleed met schuim om de pomp extra te ontkoppelen en ook het geluid van de pomp te absorberen. De in- respectievelijk uitlaatgaten in de doos zijn nog afgedicht met schuim dat uit de fabriek komt, waardoor de gebruiker ze precies op maat kan knippen. Dit voorkomt dat er geluidsbruggen worden gevormd, omdat het schuim perfect kan passen. Zelfs de aansluitkabel is omgeven door schuim wanneer de doos gesloten is.

Ontkoppeling, montage:
Inwendig is de pomp al goed ontkoppeld, maar uitwendig biedt deze bak nog meer mogelijkheden voor extra eliminatie van trillingen: De bodem van de bak heeft 8 M4 schroefdraad voor trillingsdemperinstallatie. Zo kan de hele doos worden gemonteerd met b.v. de ontkoppelingsset voor Eheim/Hydor (2x buitendraad) 4st (Artikelnr. 13505) of ontkoppelingskit voor Eheim/Hydor/Laing top (1x binnendraad/1x buitendraad) 4 stuks (Artikelnr. 13701).
De box is ontworpen voor installatie in een 3,5-inch drive-bay (2 lege bays vereist) zonder toegevoegde trillingsdempers. Als alternatief kan het worden gemonteerd in een 5,25“ drive bay met trillingsdempers. Hiervoor heeft de bak aan elke kant 2 m³ schroefdraad.

Montageschroeven voor directe installatie in een 3,5-inch HDD-bay worden meegeleverd.

Laing DDC met of zonder top?
Deze isolerende doos is zo ontworpen dat de pomp kan worden gebruikt zonder enige verbouwing, zelfs als er verschillende bovenkanten zijn geïnstalleerd. Zelfs de verbindingsdraad in het midden van sommige bladen is overwogen bij het ontwerp van de doos!

Bekende pomptopcompatibiliteit:
-Alphacool top voor Laing DDC Pumpen – Plexi
-Alphacool Laing DDC Acetal top
-EK Waterblokken EK-DDC X-Top G3/8 Laing DDC Acetal top
-EK Waterblokken EK-DDC X-Top Laing DDC V2 - Acetal top
-EK Waterblokken EK-DDC X-Top Laing DDC V2 - Plexi top
-EK Water Blokken EK-DDC X-Top Laing DDC V2 - Witte Acetal top
-Watercool DDC-Case LT Acryl
-Watercool DDC-Case LT
-Watercool DDC-Case Laing top
-Aquacomputer aquacover DDC, top voor Laing- en Swiftech pompen, G1/4 (hier kan alleen de middelste schroefdraad bovenop de cover gebruikt worden)
-Phobya Laing DDC bovenblad - zwart nikkel Edition messing (hier kan geen van de verbindingsdraden aan de bovenzijde worden gebruikt)
-Phobya Laing DDC top - zilver nikkel Edition messing (hier kan geen van de verbindingsdraden aan de bovenkant worden gebruikt)

Bekende top onverenigbaarheden (de volgende tops passen niet):
-Phobya DDC Light Laing DDC Zwarte top
-Phobya DDC Light Laing DDC Plexi top

Uitrusting:
Over het algemeen kan worden gezegd dat alle fittingen kunnen worden gebruikt als een verlenging met een maximale buitendiameter van 12 mm wordt gebruikt. Daarom kunnen ook alle draadfittingen en alle knelfittingen met een wartelmoerdiameter van maximaal 12 mm worden gebruikt. De Alphacool fittingen met Alphacool tops kunnen zelfs direct gebruikt worden met 13/10mm fittingen.

Voor alle andere top- en fittingcompatibiliteit zal een gezamenlijke thread worden gemaakt (Forums zijn nog in aanbouw).

Technische specificaties:
Materiaal: staal, schuim
Kleur: Zwart gelakt
Afmetingen (LxBxH): 100x102x66mm
Standaard montage: 2x 3,5“ drive bay
Extra montageschroefdraad:
Bodem: 8x M4-schroefdraad
Zijkanten: elk 2x M3-schroefdraad
Gewicht: 474g

Leveringsomvang:
Alphacool Laing DDC-SilentBox
8x Montageschroeven

Fabrikant:
Alphacool

Nog geen berichten gevonden.
Voeg als eerste een bericht toe!
Wij stellen dat zeer op prijs.

Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes