WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Aqua-Computer Poweradjust 2 USB - Ultra Version

 - 
Onze prijs:  40,95  (33,84  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 170 punten
Punten verdiend: 3 punten

De poweradjust 2 is voornamelijk geoptimaliseerd voor de besturing van de Laing DDC-pomp, maar andere verbruikers kunnen op de controller worden bediend met maximaal 25W continu vermogen bij 12 volt. Sun is een poweradjust 2 in de ultravariant, voor temperatuurregeling van negen luchtstroomventilatoren bij een airplex evo 1080th
Het piekuitgangsvermogen kan tijdelijk oplopen tot 48W, wat voldoende reserves biedt voor de oorzaak die aanzienlijk hogere aanloopstromen, pompen of ventilatoren kunnen. Een vrij configureerbare Start Boost zorgt ervoor dat bijvoorbeeld een pomp voldoende tijd heeft om te starten voordat deze wordt uitgeschakeld. Deze functie gebruikt natuurlijk, als dat wordt gedetecteerd op het snelheids- of flowsensorsignaal een stilstand van ventilator of pomp (configureerbaar).

Het bord biedt niet alleen al eerder bekende aansluitingen voor de consument oa toerenteller signaalverwerking, USB, flowmeter en toerenteller signaal uitgang in de huidige versie aantal innovaties: Kan Zo nu een externe temperatuursensor aansluiten en er zijn twee aquabus aansluitingen voor uitbreidingen. Voor de nabije toekomst zijn er al duidelijke plannen, zodat we ons kunnen verheugen op verdere ontwikkelingen in de software en firmware.
Nieuw bij de temperatuurmeting is ook de ondersteuning van negatieve waarden. Zon leest van poweradjust 2 temperaturen in het bereik van -40 tot +100 ° C.

Naast de handmatige instellingen van de standaard versie kan de poweradjust 2 in de Ultra versie van de externe temperatuursensor gebruikt worden voor de regeling van de dienst. Het schema zelf is grotendeels hierop gebaseerd op het ventilatorsysteem van aquastream XT en kan zeer fijn worden aangepast aan individuele behoeften. Wie deze functie niet nodig heeft, heeft ook toegang tot de standaardversie die identiek is aan de temperatuurregeling voor ultra-variant.

Al goed te zien op de foto's zijn de veel grotere koellichamen ten opzichte van de voorganger. De veiligheid is ook verbeterd door een tweetraps overbelastingsbeveiligingsfunctie die afhankelijk is van hoge temperaturen vóór de prestatie tot 100 % om het vermogensverlies op de Platuine te verminderen en de temperatuur verder te verhogen, de uitgang uitgeschakeld om schade aan het bord te voorkomen. Verschillende alarminstellingen op het gebied van temperatuur, debiet en snelheidssignaal zijn andere mogelijkheden om uw systeem te beschermen tegen mogelijke schade.

Functies :
- DC-uitgangssignaal (geen PWM)
- Configureerbare Start-Burst
- Meting van het maximum
- Keuze uit vaste output of snelheidsinstelling
- Regelkarakteristiek voor toerentalinstelling in detail configureerbaar
- overdracht van het toerentellersignaal van de pomp of de ventilator op het moederbord of productie van een kunstmatig snelheidssignaal dat kan worden uitgeschakeld in geval van fouten
- Snelheidsregeling met een hernieuwde burst bij stilstand
- Aansluiting voor een temperatuursensor
- Mogelijkheid om een flowsensor aan te sluiten
- Twee uitbreidingspoorten aquabus
- USB-communicatie naar pc
- Eenvoudige software voor configuratie en evaluatie van de poweradjust 2 USB - aquasuite volledig geïntegreerd in de software

Levering:
2 USB 1x stroomafstelling
1x Anschlussadpterkabel voor Laing DDC pomp
1x USB interne kabel (5-pins), lengte 70 cm
1x snelheidssignaalkabel
1x Handleiding

Fabrikant:
Aqua-Computer

Nog geen berichten gevonden.
Voeg als eerste een bericht toe!
Wij stellen dat zeer op prijs.

Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes