WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Bitspower D5 Mod Kit Abrasive Silver BP-D5MA-ASL

 -   - 
Adviesprijs: 59,90   ( 49,50   excl. BTW)
Onze prijs:  39,95  (33,02  excl. BTW)
U bespaart: 19,95 (33%) (16,48 excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 166 punten
Punten verdiend: 3 punten

Maak uw Swiftech/Laing MCP655/D5 pomp mooier dan ooit met de D5 Mod Kit van Bitspower!

Middels deze kit ziet u niks meer van de saaie originele behuizing van de MCP655/D5 pomp, maar ziet u de zeer mooie en net afgewerkte pomp behuizing van Bitspower.

Het gestroomlijnde ontwerp is een echte blikvanger, u hoeft uw pomp niet meer weg te werken. In tegendeel, uw pomp moet nu juist gezien worden!

De kit is niet alleen mooi, maar ook erg handig en functioneel. Er wordt een bracket/standaard meegeleverd, zodat u de pomp gemakkelijk en mooi kan plaatsen in uw kast. Ook wordt er een siliconen pad meegeleverd, waarop u de bracket/standaard kunt monteren. De siliconen pad absorbeert trillingen, waardoor uw pomp nog stiller werkt. Verder is de D5 Mod Kit ook geschikt voor optionele vervangende pomp toppen, die zorgen voor verbeterde pomp prestaties (niet meegeleverd, wel aan te raden). De standaard behuizing van de pomp biedt alleen 1/2" aansluitingen. Middels de optionele top wordt de pomp voorzien van G1/4" schroefdraad aansluitingen, dit betekent dat u fittingen naar wens kunt gebruiken met de MCP655/D5 pomp! U kunt dan bijvoorbeeld ook 3/8" slangen aansluiten op de pomp!

De Bitspower D5 Mod Kit is de ultieme upgrade voor uw MCP655/D5 pomp!

Specificaties:
- Main Ring
- Back Part
- Support Bracket
- Anti-Vibration Silicon DS Pad

Fabrikant:
Bitspower
Eerste indruk.Voor wat het is... het is duur!voor wat het doet, het is het waard.het geeft indruk en mijn eerste indruk was "  WAUW dat schreeuwt gewoon PC Enthausiast! " Gebruik.De Laing D5-MCP655 12V - 1/2 slang aansluiting is een lelijke pomp, echt spuuglelijk dat iedereen die hem heeft hem ofwel verstopt heeft zitten of gewoon schaamt om hem zo open en bloot te laten zien. ( of toch de showcase enthausiasts )Ik heb deze mod kit samen met de pomp gekocht, zo iets lelijk gaat niet in mijn case zonder zo een fantastisch eye catcher eraan.deze staat nu te blinken in mijn cosmos II waar je hem duidelijk kunt zien en met hier en daar wat lichtjes reflecteert die ieder photon de andere kant uit. TipHet is moeilijk om de snelheids schroefje aan de pomp bereikbaar te houden aan de achterkant van deze mod, het plaatsje schuift mee wanneer je de rest rond de pomp draait.  ik hield een schroevendraajer erin terwijl ik de achterkant eraan vast draai.  zeer moeilijk maar het lukt wel. (niet perfect maar het lukt )Conclusie.WAUW deze straalt PC enthausiast uit bij elke built. Samen met de Bitspower D5/MCP655 Mod Pump Top V2 Acrylic BP-D5TOPAC2-BK heb ik iets kunnen maken waarbij ook niet-pc kenners een positieve indruk tonen. het is zijn geld zeker waard als je weet dat dit je appart zet van de casual builders.en hier bij HighFlow krijg je die voor de juiste prijs !aanrader voor de Showcase enthausiasts!
Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes