WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

EK-DDC Heatsink Housing - Nickel

 -   - 
Onze prijs:  20,95  (17,31  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 87 punten
Punten verdiend: 2 punten

EK-DDC Koellichaam Behuizing - Nikkel

De EK-DDC koellichaambehuizing is een upgradekit voor het koellichaam voor elke Laing DDC-waterpomp die de originele plastic behuizing vervangt. Deze add-on verbetert de koelprestaties van de motor en elektronica enorm en verlengt zo de levensduur van de waterpomp.

Optimale warmteoverdracht wordt gegarandeerd door het gebruik van een ingesloten thermische pad dat voor uw gemak is voorgesneden. Dankzij de metalen constructie en het ontwerp met vinnen versterkt de EK-DDC koellichaambehuizing het effect van de luchtstroom, daarom zal het plaatsen van de waterpomp voor een ventilator of radiator de koelprestaties drastisch verbeteren.

Bovendien kunnen de koelprestaties verder worden verbeterd door de holtes te vullen met lithium (elektrisch niet-geleidend) vet.

Dit product is gegarandeerd compatibel met elke waterpomp van het type EK-DDC (type EK-DDC X-TOP) of combo-eenheid met waterpomp / reservoir met (type EK-DDC X-RES), inclusief DDC BAY X-RES.

De EK-DDC koellichaambehuizing is gemaakt van een gegoten ZAMAK-legering (zink, aluminium, magnesium, koper) en heeft een glanzende zwarte verfafwerking.

Dit product is ook voorzien van een trillingsdempend rubberen montagesysteem dat de waterpomp effectief loskoppelt van de rest van het computerchassis.

bijgevoegd:
- EK-DDC koellichaambehuizing
- Voorgesneden thermische pad
- Montagemechanisme met trillingsdempers

Gemaakt in Slovenië - EU!

HOUD ER REKENING MEE DAT:
- EK garandeert geen compatibiliteit met andere merken DDC-waterpompen of pomptops (voluten) van derden. Alleen producten uit de EK-DDC-familie worden ondersteund!
- Trillingsdempende montage kan niet worden gebruikt met originele Laing DDC pomptop (slakkenhuis)!

Fabrikant:
EK Waterblocks

Nog geen berichten gevonden.
Voeg als eerste een bericht toe!
Wij stellen dat zeer op prijs.

Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes

Gerelateerde producten