WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Alphacool D5-VPP655 - Single Edition / No Top

 -   - 
Onze prijs:  84,95  (70,21  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 352 punten
Punten verdiend: 7 punten

Alphacool D5-VPP655 - Single Edition / Geen Top

Alphacool's nieuwe power pump serie, uitzonderlijke prestaties voor een onverslaanbare prijs. De 12V-pompen kunnen eenvoudig rechtstreeks op de systeem-PSU worden aangesloten en de pomp start met uw pc voor maximaal gemak en veiligheid.

Deze pomp is ideaal voor pc en andere elektronica waterkoeling. De DC-pomp is uitgerust met een elektronisch gecommuteerde sferische motor. Bij een pomp met sferische motor is het enige bewegende deel een sferische rotor die in deze pomp op zijn plaats wordt gehouden door een kogellager van ultrahard en slijtvast keramiek. De sferische lagering van de rotor biedt vele voordelen: Zo is een verhoging van de lagerspeling door de constructie onmogelijk, waardoor de pomp gedurende de gehele levensduur stil en soepel loopt. Een aparte magnetische afscherming van de pomp is niet nodig.
Het ontwerp van de kogelmotor maakt een efficiënte werking van de pomp mogelijk in combinatie met uitstekende prestaties. De pomp kan eenvoudig worden aangesloten op een 12V Molex-connector van de systeem-PSU.

Het bijzondere van dit model is dat alleen de pompkern zelf wordt verzonden. Waarom zou u meer betalen voor alle dingen die u niet nodig heeft als u deze pomp gebruikt met een pomptop van derden? Een ander kenmerk is de mogelijkheid om in vijf snelheden te worden aangepast.

Technische specificaties:
Afmetingen (BxHxD): 65x65x57mm (zonder connectoren)
Motor: Elektronisch omgezet sferische motor
Nominale spanning: 12V DC
Stroomverbruik: 23W
Toegestaan spanningsbereik: 8-24V DC
Drukhoogte bij 12V: 3,7m
Maximaal debiet: 1500l/h
Verpompte media: Water, water/glycol mengsels
Maximale systeemtemperatuur: 60°C
Materialen: RVS 1.4571, PPS-GF40, EPDM O-ringen, Aluminiumoxide, steenkool
Bijzonderheden: In vijf stappen verstelbaar
Stap 1: 1800 tpm
Stap 2: 2550 tpm
Stap 3: 3300 tpm
Stap 4: 4050 tpm
Stap 5: 4800 tpm
Stroomconnector: 4-pins Molex

Leveringsomvang:
1x Alphacool VPP655 – enkele editie

Fabrikant:
Alphacool
Superpomp van Alphacool. Is lekker stil op stand 1,2,3. Begint pas een beetje geluid te maken op 4 en 5. Monteer hem goed zodat hij geen contact heeft met de kast, zo heb je geen trillingen waardoor hij echt fluisterstil is!  - Alan8K
Have it for five years now working daily. As good as the first day. Totally recommend it.
Goede pomp met veel kracht. Op stand 5 wel hoorbaar. Stand 1 en 2 fluisterstil Pas vanaf 3 hoor je de pomp een beetje.
Geweldige pomp, stil met een goede flowrate. Er is zelfs een dial voor de rpm van de pomp zodat je wat sneller air kan bleeden. Gebruik deze samen met de pump/res combo ek-xres.
Ik gebruik deze pomp nu een aantal weken in m'n eerste custom loop en ben zeer te spreken over de kwaliteit. De pomp is zeer scherp geprijsd doordat Alphacool heeft besloten geen standaard (matige) top mee te leveren. Ik had geen gigantisch groot budget maar investeren in een goede pomp met top is zeer belangrijk. Ik gebruik deze pomp samen met een XSPC Acrylic Tank Reservoir (SKU: D5TANKRES) en dit bevalt ongelofelijk goed. Om de review overzichtelijk te houden zal ik hieronder puntsgewijst wat voor- en nadelen opsommen: + Zeer krachtige pomp+ Scherp geprijsd + Vijf verschillende RPM standen in te stellen met een schroefje op de pomp+ Zeer stil, zelfs op stand 5 (Vribreert nauwelijks)+ Installatiegemak op reservoir top- Bij mij bromt stand 4 een beetje, terwijl stand 3 en 5 gewoon onhoorbaar stil zijn op 30cm afstand. Kortom deze pomp is ongelofelijk krachtig en tóch stil. Verder is hij zeer goed betaalbaar doordat er geen matige top wordt meegeleverd dus je kan direct een aftermarket top erbij bestellen. De ideale pomp!
Het is echt een enorm goed idee van Alphacool om deze pomp zonder top te verkopen. Elke zelfrespecterende watercooler zet toch een andere aftermarket top er op! Dit scheelt dus meteen 30 euro in de prijs (de prijs van een goede aftermarket top) en daar wordt iedereen blij van! Het is een van de meest krachtige pomps met de grootste hoeveelheid liters per minuut met ook nog eens een goede druk. Er moet wel een ERG uitgebreid systeem gewatercooled worden om niet met een enkele van deze pomps te kunnen volstaan! Aanradertje!
superpomp,heb deze in kombinatie met ek d5 x-res100, superstil zelfs op stand 5,dan zie je wel je water supersnel door je slang gaan, daarom staat hij op 3.sterk en stil op elke stand
Erg deze erg krachtige pomp is een echte aanrader voor iedereen die serieus wil gaan water koelen.  Wat me meteen opviel was hoe stil deze pomp is, zelfs zonder geluids demping hoor je hem amper. Het aanpassen van de snelheid gebeurd erg eenvoudig aan de hand van een schroefje op de achterkant van de pomp. De meeste gebruikers zetten de pomp dan ook maar op stand 2 of 3, op deze stand is de pomp echt muis stil en heb je nog steeds een enorm goede strooming. Vergeet natuurlijk niet om een D5 Pomp Top te bestellen, want zonder kan je natuurlijk hier nix mee aanvangen. Ik zelf heb de EK-D5 X-TOP CSQ Plexi gekocht. Een absolute aanrader voor wie echt wil gaan water koelen en meteen een aftermarket top wil hebben! ~Bladesingerz
Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes

Gerelateerde producten