Spoed items nodig? Bestel dan op tijd! Want we zijn twee weekjes op vakantie van 29 april t/m 14 mei!

WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Black Ice Nemesis Radiator GTS 280 - Xflow - Black

 -   - 
Onze prijs:  94,95  (78,47  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 393 punten
Punten verdiend: 8 punten

De Black Ice® Nemesis® 280GTS® XFlow schaalt de prestaties door gebruik te maken van geluidsarme dubbele sub-800 rpm 140 mm ventilatoren voor nog betere prestaties met een verminderde geluidsvoetafdruk. Dit biedt casemod-enthousiastelingen een slanke radiator met dubbele ventilator met verbeterde prestaties zonder de akoestische nadelen. De 240GTS® XFlow maakt gebruik van een vectored cross-flow tankontwerp om de algehele doorstroming te verbeteren in systemen die gebruikmaken van waterblokken van het impingement-type.

VENTILATOR: 140 mm x 2 "

Specificaties:-
- Afmetingen: 153 x 29,6 x 326 mm (B x H x D)
- Materiaal: koper (kern), messing (atria)
- Kleur: Zwart (Donkere Materie)
- Compatibele ventilator: 2x zijkant 140 mm (M4-schroefdraad)
- Vindichtheid: 16 FPI
- Draad: 2x G1 / 4 inch
- Fabrieksgarantie: levenslang

Fabrikant:
HW Labs
Deze rad is uitstekend ! Voelt goed stevig aan! Makkelijk te monteren! Zeer goede prestatie ! X flow is wel wat langer dan een normale rad.
De Black Ice Nemesis GTs 280 Xflow is een uitstekende radiator voor een prima prijs. De radiator wordt geleverd moet voldoende montagemateriaal en is met zijn 30mm dikte ideaal voor miditowers en kleine behuizingen. In mijn ogen is het zeer prettig dat er twee 140mm fans op kunnen in verband met de hogere geluidsproductie van traditionele 120mm fans. Door het Xflow design loopt de koelvloeistof altijd door de gehele radiator heen waardoor de statische druk van je fans optimaal benut wordt bij het koelen. Let dus op: er zit een fitting aan beide zijden van de radiadtor en niet naast elkaar zoals bij een 'normale' flow radiator. Houd hier rekening mee bij het uitdenken/tekenen van je loop! Samengevat is dit een erg dunne maar zeer goed presterende radiator.Het montagemateriaal werkt uitstekend, de radiator ziet er strak uit en Black Ice levert lifetime warranty. Zeer strakke radiator voor wie geen hele dikke/grote radiator kan behuizen!
Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes