WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Watercool MO-RA3 420 PRO - Black

 -   - 
Onze prijs:  279,95  (231,36  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 1157 punten
Punten verdiend: 23 punten

Onze MO-RA3 (monsterradiator) kan worden beschouwd als het perfecte allround pakket voor elke gebruikssituatie. Dienovereenkomstig is de enorme warmtewisselaar niet alleen perfect voor een maximale stille werking, maar werkt hij ook goed voor zware overgeklokte systemen. Een 24/7 operatie voor werkstations of servers is voor deze combinatie geen probleem. De MO-RA3 is door ons robuust gebouwd en vindt ook toepassingen in industriële omgevingen.

Er gaat niets boven koeloppervlakte

Om zulke grote warmteladingen te koelen, heb je grote hoeveelheden materiaal nodig. In één MO-RA3 gebruiken we meer dan 36 meter koperen buizen, verbonden met meer dan 3 vierkante meter aluminium vinnen. De geometrie van de vinnen is geoptimaliseerd voor ventilatoren met lage toerentallen per minuut. We hebben de koperen buizen in vier parallelle rijen georganiseerd om de stromingsbeperking te minimaliseren. De koelvloeistof stroomt door 80 parallelle leidingen die de warmte overbrengen op de koelribben. Het enorme totale oppervlak garandeert hoge koelprestaties!

Gebruiksvriendelijk en flexibel

Onze MO-RA3 is ook zeer populair bij beginnende waterkoelers. Voor externe montage zijn geen speciale computerkasten nodig. Uitgerust met de speciale voetjes (apart verkrijgbaar), kunt u de MO-RA3 overal plaatsen waar hij bij uw opstelling past. Zelfs aan de muur bevestigen is mogelijk dankzij de wandmontagekit (apart verkrijgbaar). In combinatie met snelkoppelingen is het hele systeem mobiel en flexibel. Ook de poortaansluitingen zijn geoptimaliseerd voor de stroming. Ze bieden volledige flexibiliteit met telkens drie G1/4''-poorten voor inlaat en uitlaat. Verschillende extra schroefdraden bieden montageposities voor optionele accessoires zoals HEATKILLER® Tube adapters of ventilatorroosters (fan grills).

Compatibel met verschillende ventilatorindelingen

MO-RA3 420 LT 

9 stuks 140 x 140 x 25 mm fans

MO-RA3 420 Pro 

18 stuks 140 x 140 x 25 mm fans

Voor dikkere ventilatoren zijn aparte montagekits verkrijgbaar. U kunt één kant van een MO-RA3 LT met ventilatoren vullen. U kunt vrij kiezen welke kant u wilt gebruiken. De voorgemonteerde montagebeugels kunnen van de ene naar de andere kant worden omgewisseld. Bij een MO-RA3 PRO kunt u beide kanten van vullen met ventilatoren. De PRO versie kan het dubbele aantal ventilatoren herbergen (vergeleken de met LT versie). Een krachtige push/pull configuratie is ook mogelijk met de PRO modellen.

Gemaakt in Duitsland

Alle MO-RA3® componenten worden vervaardigd op onze eigen CNC machines in het WATERCOOL hoofdkwartier in Waren, Duitsland. Veel stappen van het proces zijn handwerk en elk product wordt afgewerkt volgens het dubbele controle principe. Dit is echt "Made in Germany".

Specificaties:

 • Materiaal kern: Koper (buizen), aluminium (vinnen),
 • Materiaal behuizing: Staal met poedercoating (zwart), gepolijst roestvrij staal
 • Afmetingen (L x B x H): 475.5 x 430 x 65 mm
 • Gewicht: ca. 7700 g
 • Geteste druk: 5 bar
 • Schroefdraad: 6x G ¼" (DIN ISO 228-1)

Inbegrepen:

 • 1x MO-RA3 420 PRO Zwart
 • 4x Schroef Plug G ¼"
 • 4x Afstandsbussen M4x20 mm
 • 1x Ventilatorbeugel en ventilatorsteunen voor 140 mm ventilatoren
 • 1x Schroefset voor 25 mm hoge ventilatoren
 • 1x Handleiding
Fabrikant:
Watercool
Heb er twee aan mijn custom case hangen, koelen erg goed in combinatie met stille fans. Ze hadden allebei echter kleine deukjes in de omhulling, maar omdat ik ze op termijn toch ga spuiten in andere kleur voor mij niet echt een ramp.
Als je een van de best radiatoren op deze site zoekt dan komt deze zeker heel erg dicht in de buurt hij is echt super groot ( (L x B x H) 475 x 430 x 65mm) maar dan heb je ook echt genoeg water cooling voor ieder hardcore systeem
Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes