WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

DEMCIflex 360mm Radiator Filter Black/Black

 -   - 
Onze prijs:  27,95  (23,10  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 116 punten
Punten verdiend: 2 punten

DE BESTE VENTILATORLUCHTFILTERS OOIT ONTWORPEN!!! NIEUW Prachtig zwart gaas!
Nu verkrijgbaar in een aangepaste 120 mm radiator / ventilatorversie en voorkomt dat er stof in uw behuizing komt. Met de tweedelige constructie en een magnetische strip aan de achterkant, is het verwijderen en reinigen van het filter van de behuizing net zo gemakkelijk als 1-2-3! Heel cool!

 DEMCiflex computerluchtfilter is de gemakkelijkste van alle computerluchtfilters om te gebruiken. Geen enkele vaardigheden nodig. Geen lijm, geen schroeven, geen gereedschap en geen gedoe. Het enige dat u hoeft te doen, is de luchtinlaatopeningen van uw computer te lokaliseren. Gebruik een vel papier om te zien of een bepaalde ventilator lucht in de behuizing zuigt of uitblaast. Alle inlaatventilatoren en niet-gewaaide openingen kunnen worden beschermd door DEMCiflex.

Deze filters zijn magnetisch en zullen zich hechten aan uw ferro/metalen chassis. Als je een plastic of aluminium behuizing hebt, leveren we een magnetische strip met lijm om hem overal gemakkelijk te kunnen installeren.

Doordat het gaas wit is, is het gemakkelijk te zien wanneer het filter gereinigd moet worden. Na het reinigen van de unit bestaat het onderhoud in eerste instantie uit het met de hand verwijderen van het DEMCifilter, het met de hand of een zachte borstel afstoffen en het terugplaatsen over de luchtinlaat. Dat is simpel. Geen demontage, geen gereedschap, geen lijm of schroeven nodig. DEMCifilter heeft geen bewegende delen en heeft een lichtgewicht ontwerp uit één stuk. DEMCifilter wordt door middel van een in het filter ingebouwde magneetstrip over de aanzuig- of ontluchtingsgaten van de ventilator gemonteerd. Zelfs als de behuizing niet van metaal is, kan een lichtgewicht en flexibel magnetisch frame (optioneel extra) op de behuizing worden gemonteerd en kan DEMCifilter erop worden gemonteerd. Dit verlengt de levensduur van de computer en leidt tot minder uitvaltijd en een algehele plezierigere computerervaring.

Functies:
Super Fine Medical Grade Mesh in spannende nieuwe ZWARTE kleur!
Geen lijm, geen schroeven, geen gereedschap en geen gedoe
Eenvoudige reiniging
Inclusief metalen strip voor non-ferro koffers

Specificaties:
Afmetingen = 360 x 118 mm

Fabrikant:
DemciFlex
Ik heb de op maat gemaakte 800D 360 filter van DEMCIflex en ook al is de kwaliteit van het product hoogwaardig valt de airflow mij enorm tegen. De dichtheid van de gaatjes van de stof is zo hoog dat er nog amper lucht doorheen komt. Kijk, zo krijg je natuurlijk geen stof in je kast, maar dit scheelt toch echt wel erg veel in de koeling. Af te raden om als intake stoffilter te gebruiken dus.
Schrijf een beoordeling

Andere klanten kochten ook

 -   - 
144,95  (119,79  excl. BTW)
 -   - 
24,95  (20,62  excl. BTW)
 -   - 
30,95  (25,58  excl. BTW)
 -   - 
3,90  (3,22  excl. BTW)
 -   - 
84,95  (70,21  excl. BTW)
 -   - 
7,95  (6,57  excl. BTW)
 -   - 
11,95  (9,88  excl. BTW)
 -   - 
25,95  (21,45  excl. BTW)
 -   - 
13,90  (11,49  excl. BTW)
 -   - 
4,50  (3,72  excl. BTW)
 -   - 
9,95  (8,22  excl. BTW)
 -   - 
8,95  (7,40  excl. BTW)
 -   - 
3,90  (3,22  excl. BTW)
 -   - 
39,95  (33,02  excl. BTW)