WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Alphacool Eisbecher DDC 250mm Acryl reservoir - 15190

 -   - 
Onze prijs:  79,90  (66,03  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 331 punten
Punten verdiend: 7 punten

Vind de buis opnieuw uit

De Eisbecher Serie bestaat uit 20 verschillende reservoirs die verschillen in gebruik, maatvoering en uiterlijk. Er zijn tien reservoirs binnen deze serie die voor 99% uit plexi bestaan - absoluut uniek! Maar het belangrijkste verschil tussen deze reservoirs zit in de functionaliteit van de verschillende stopcontacten.

Bestanddelen

Bubbel omlaag
Het is op de bodem van het reservoir geplaatst om turbulenties te voorkomen die lucht in de waterkring zouden kunnen leiden.

Lichttoren Standpijp
Het "Lighttower"-effect creëert een verbluffende visuele ervaring binnen elk waterkoelingssysteem. De Eisbecher ondersteunt dit op twee verschillende manieren: vloeistof die van onderaf komt en van bovenaf. Het water wordt door de standpijp naar beneden of naar boven geleid waar het uit acht gelijkmatig verdeelde gaten aan het uiteinde van de pijp naar de binnenwand van het reservoir spat. Dit bijzondere waterspel is het zogenaamde "Lichttoren"-effect.

Stellage
De bekende voeten van de "Eisdecken" vinden zelfs hun weg naar de Eisbecher en ondersteunen elke combinatie met een solide standaard.

Bevestigingen
Er zijn twee bevestigingen boven en onder de buis geplaatst om de kavel in de kozijn te bevestigen. De gaten in deze bevestiging hebben een tussenruimte van een 120/140 koelventilator. Je kunt de breedte van de bevestigingen verkleinen tot de breedte van het reservoir en er zijn drie M4 schroefdraden per bevestiging beschikbaar voor bevestiging als je het reservoir liever niet monteert bij de ventilatorruimte. Deze bevestigingen zijn gemakkelijk te verwijderen, vooral wanneer ze niet worden gebruikt. U vindt deze bevestigingen op alle 20 reservoirs.

Verlichtingsmodule
De verlichtingsmodules bestaan uit plexi en maken de verlichting mogelijk met een 5mm LED. Deze modules kunnen in alle 1/4"-gaten worden geïnstalleerd. Ze worden gebruikt in het deksel en af en toe in de aansluiting van het reservoir. Dit maakt een unieke manier om uw gepersonaliseerde lichteffecten te creëren.

Materiaal
Alle modellen van het reservoir zijn verkrijgbaar in acetaal en plexi. Zo is er voor ieder wat wils.

Afmetingen
Alle reservoirs zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten: de 150 mm-versie en de 10 cm grotere 250 mm-versie. Het kleinere reservoir wordt geleverd met slechts één standpijp die van onderaf komt vanwege zijn grootte en het grotere reservoir heeft er twee: één die van boven komt en de andere van onder.

De Eisbecher DDC
De Eisbecher voor de Laing DDC-pomp laat geen enkele kans onbenut. De pomp is eenvoudig te installeren met vier schroeven aan de onderkant. Voor een goed optisch zicht raadt Alphacool aan om de Alphacool Metal bodem voor de Laing DDC te gebruiken. Er zijn twee gaten van 5 mm voor de LED's in de plexi-versie en de verlichtingsmodule bevindt zich in het deksel om een verlichting van bovenaf te ondersteunen. Standpipe en Bubble Down doen beide ook uitstekend werk in dit model. De bevestiging gebeurt via de bevestigingen of via de meegeleverde sokkels. Er zijn zelfs schroefdraad in de bus van de pomp mocht er een vrije ruimte zijn bij de 3,5" drive bay (pompontkoppeling met M4 binnendraad en buitendraad nodig - Art. 52007).

Bij levering inbegrepen:
4x M4x25mm schroef
8x M4x8mm schroef
4x M4 moer
2x basis
1x inbussleutel 2,5mm

Afmetingen 250mm Uitvoering:
Afmetingen incl. montage zonder sokkel (LxBxD): 258 x 136 x 88mm
Afmetingen zonder montage incl. basis (LxBxD): 304 x 87 x 88 mm
Diameter van de plexibuis: 60 mm

Merk op:
Om de inlaat van bovenaf te gebruiken is een G1/4” verlengstuk nodig (artikel 1011183-1011186), aangezien de schroefdraad enkele mm in het deksel is ingebed en veel knelkoppelingen er niet in kunnen worden geschroefd .

Fabrikant:
Alphacool

Nog geen berichten gevonden.
Voeg als eerste een bericht toe!
Wij stellen dat zeer op prijs.

Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes

Gerelateerde producten