WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Bitspower Water Tank Z-Multi 150 - POM BP-WTZM150P-BK

 -   - 
Onze prijs:  59,90  (49,50  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 248 punten
Punten verdiend: 5 punten

De kleinste versie van de Bitspower reservoirs! Hoge kwaliteit multi optie compenserend reservoir voor de meest geavanceerde gebruikers!

Vervaardigd van eerste klas kwaliteit acryl buis en POM Acetaal. Onderste deel geeft de gebruiker 3 opties voor het plaatsen van de G1/4" fittingen/barbs als inlaat of uitlaat.
Bovenkant met G1/4" schroefdraad kan worden gebruikt voor extra fitting/barb als inlaat van de vulpoort. Het compensatiereservoir is zeer gemakkelijk te vullen en is afgedicht met een rubberen pakking van hoge kwaliteit.

Specificaties:
-80ml inhoud
-Inbouwhoogte: 170 (met deksel) / 150 mm (zonder deksel)
-Diameter: 60 / 50 mm

Download Installatiehandleiding

Bijgeleverd:
-1 glanzend zilveren stop fitting
-1 helder stop fitting met LED houder
-2 Reservoir houders

Fabrikant:
Bitspower
Belle finition, l'aspect parait solide mais il faut pas trop serrer les cap, j'ai eu un petit problème de fuite au début mais c'était le temps que le joints ce mettent en place. Pour le prix c'est une affaire !
Erg stevig en mooi product! strak design en niks geen toeters of bellen er op of er aan. ook zijn de beugels erg handig (soort van Ti-rip). Door de dikke wand is het net alsof je een kogel in je hand hebt. dit is echter niet te zien van af de buitenkant. zoek je een Reservoir niet te klein niet te groot? dan zou ik zeker deze aanraden! wat Tony al zegt: Prima product voor 35 euro
mooi product, je kunt hem alleen lastig kwijt in een midcase daarvoor aan te raden heb ik een grotere case te plaatsen
een mooie reservoir is wel aardi groot en paste moeilijk in mijn kast (antec 1200) heb hem daarom ook maar buiten gehangen. lekte niet bij mij maar je moet hem wel uit de doos wat aandraaien aan de onderkant want die zat namelijk niet zo stevig vast bij mij aan de onderkant. handig dat je er standaard er een led in kan doen is aleen niet meegeleverd prima product voor 35 eu
Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes