Need items urgent? Order in time! We are on holiday from April 29th till May 14th!

WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Bitspower Water Tank Z-Multi 250 - Full Clear Acrylic Version BP-WTZM250AC-CL

 -   - 
Our price:  49,95  (41,28  excl tax)
Price in points: 207 points
Reward points: 4 points

High quality multi option compensating reservoir for most advanced users! Manufactured of first class quality acrylic tube. Bottom part gives user 3 options for placing the G1/4" fittings/barbs as inlet or outlet. Top with G1/4" thread is can be used for additional fitting/barb as inlet of filling port. The compensating reservoir is very easy to fill and is sealed with high quality rubber gasket.

Features:

Design for multi-function on water-tank issue
Made of high-quality acrylic
Simple design for water storage
ROHS Compliant

Specifications:

Dimensions: 60x270mm (Diameter x Height)
Thread: G1/4" x 4
Tube color: Clear

Enclosed:

BP-WTP-C06 x 1pcs
BP-WTP-C17 x 1pcs
BP-WTP-C46 x 1pcs
BP-ACSTI x 1pcs
BP-TBC4-BK x 2pcs

Manufacturer:
Bitspower
geweldige kwaliteit voor die prijs ik vind hem super mooi echt absoluut geen minpunten je kan in een van de ports een ledje stoppen en dat geeft een geweldig effect hij is niet te groot niet te klein precies goed ben er heel erg tevreden mee :3
voor dat geld is het zoals eric zegt echt een mooi reservoir, past bij elke build! details zoals de bitspower logo's in het reservoir zoals op de dopjes ook zeer netjes! voor de rest zeer makkelijk schoon te maken, onder en bovenkantje deraf beetje water en klaar.. klemmetjes zijn wat minder, had er liever doorzichtige bij gehad. Maar dat weegt voor mij niet op tegen de positieve dingen!
Het reservoir ziet er mooi uit en voelt kwalitatief goed aan. Daarnaast wordt het reservoir met alle benodigdheden geleverd. De klemmen zijn makkelijk in gebruik en stevig genoeg. Het enige minpuntje is dat het reservoir blijft schuiven in de klemmen, je kunt het niet volledig vastzetten. Dat ishet enige minpuntje. Verder een topreservoir!
Hallo dit is een pracht van een reservoir ik heb er 3 stuks van en ze doen het heel erg goed ze zijn gevult met blauwe vloeistof met een blauwe felle led dit is gewoon heel erg mooi om te zien hoe mooi acryl glas kan zijn voor 39,99 vergeleken bij die frozenQ van meer als 120 Euro die al lek is als je hem koopten dat is gewoon echt waar daar heb ik zelfs 3 van liggen nieuw en ze zijn gewoon lek dat moeten we niet hebben maar even terug te komen op de bitspower dit is gewoon een goeie tubereservoir voor weinig geld een echte aanrader er zitten hele goeie klemmen bij die niet afbreken ze zijn goed te bevestigen aan de achterwand van de case zelf kort om het mooiste reservoir wat ik ooit hebt gezien gewoon zijn geld waard
Write a review
As soon as the price of the products decreases, you will immediately know about it.
Keep track of price reductions

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes