WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Bitspower Water Tank Z-Multi 250 - POM BP-WTZM250P-BK

 -   - 
Onze prijs:  59,90  (49,50  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 248 punten
Punten verdiend: 5 punten

De kleinste versie van de Bitspower reservoirs! Hoge kwaliteit multi optie compenserend reservoir voor de meest geavanceerde gebruikers!

Vervaardigd van eerste klas kwaliteit acryl buis en POM Acetaal. Onderste deel geeft de gebruiker 3 opties voor het plaatsen van de G1/4" fittingen/barbs als inlaat of uitlaat.
Bovenkant met G1/4" schroefdraad kan worden gebruikt voor extra fitting/barb als inlaat van de vulpoort. Het compensatiereservoir is zeer gemakkelijk te vullen en is afgedicht met een rubberen pakking van hoge kwaliteit.

Specificaties:
-80ml inhoud
-Inbouwhoogte: 270 (met deksel) / 250 mm (zonder deksel)
-Diameter: 60 / 50 mm
Bijgeleverd:
-1 glanzend zilveren aanslagmontage
-1 helder stopbeslag met LED houder
-2 Reservoir houders

Fabrikant:
Bitspower
Verily this beautiful reservoir order there 2 days (France) and recevied this morning! It will take a nice color once in my 900D. I highly recommend ! Thank you Highflow !
Een zeer leuk res, hij is wel groter dan ik eerst verwacht had, Ik raad wel sterk aan dat je deze met 90° fittings gebruikt want anders wordt het moeilijk om het res en de bochten in de slangen in je kast te krijgen.
Erg leuk reservoir had hem alleen wat kleiner verwacht maar maakte helemaal niet uit want de cosmos s is ook niet bepaald klein raad hem alleen aan bij big towers . Mid towers adviseer ik je de 150 mm versie .
Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes