WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Bitspower Water Tank Z-Multi 400 - POM BP-WTZM400P-BK

 -   - 
Onze prijs:  74,95  (61,94  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 310 punten
Punten verdiend: 6 punten

De kleinste versie van de Bitspower reservoirs! Hoge kwaliteit multi optie compenserend reservoir voor de meest geavanceerde gebruikers!

Vervaardigd van eerste klas kwaliteit acryl buis en POM Acetaal. Onderste deel geeft de gebruiker 3 opties voor het plaatsen van de G1/4" fittingen/barbs als inlaat of uitlaat.
Bovenkant met G1/4" schroefdraad kan worden gebruikt voor extra fitting/barb als inlaat van de vulpoort. Het compensatiereservoir is zeer gemakkelijk te vullen en is afgedicht met een rubberen pakking van hoge kwaliteit.

Specificaties:
-80ml inhoud
-Inbouwhoogte: 420 (met deksel) / 400 mm (zonder deksel)
-Diameter: 60 / 50 mm
Bijgeleverd:
-1 glanzend zilveren stop fitting
-1 helder stop fitting met LED houder
-2 Reservoir houders

Fabrikant:
Bitspower
Lang getwijfeld of ik dit reservoir zou bestellen. Had op youtube veel filmpjes gezien van de kleinere reservoirs en de D5. Doordat de krachtige pomp daar met veel kracht het water in het (verticaal gemonteerde) reservoir spoot, kwam er lucht in de afvoer terecht (en dus ook in het systeem) Met dit reservoir heb je daar geen last van! Doordat het reservoir vrij lang is komt er nooit lucht in je systeem. Daarnaast is de buis van stevig platsic wat even helder is als glas. Door een buisje bij de invoer van het reservoir komt binnenkomend water altijd in water terecht waardoor je minder last hebt van bellen en geluid. Daarnaast is het systeem vullen echt ideaal dankzij de vulaansluiting bovenaan het reservoir Het enige wat ik mis is een tweede aansluiting op de bodem voor een eventuele drain/kraan. Verder echt een aanrader die je pc er zeer strak uit laat zien!
Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes