Spoed items nodig? Bestel dan op tijd! Want we zijn twee weekjes op vakantie van 29 april t/m 14 mei!

WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

EK-RES X3 250 Tube Reservoir

 -   - 
Onze prijs:  59,90  (49,50  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 248 punten
Punten verdiend: 5 punten

EK-RES X3 250 buisreservoir

Het EK-RES X3-reservoir van de EK CSQ-ontwerplijn is een verbeterde versie van de bekende EK-Multioption RES X2-reservoirs die drie jaar geleden zijn uitgebracht. Vergeleken met de EK-Multioption RES X2-productlijn hebben de EK-RES X3-reservoirs een verbeterde inlaat-/uitlaatpoortconfiguratie voor een eenvoudigere en eenvoudigere montageconfiguratie en buisroutering. Er zijn verbeteringen aangebracht aan de onderste terminal van het reservoir, die is geoptimaliseerd voor de beste doorstroming. Vortex-vorming is ook verminderd door het gebruik van een ingesloten anti-cycloon en extra PE-schuim.

Al deze nieuwe functies resulteren in een eenvoudigere montage, vulling en snelste ontluchting dan ooit tevoren.

Reservoir is gemaakt van premium kwaliteit 60 mm acrylbuis en POM Acetal eindkappen. De afdichting wordt uitgevoerd door hoogwaardige EPDM-rubberen ringen.

De nieuwe RES X3 wordt geleverd met een paar reservoirhouders in EK-design met een instelbare bevestigingskracht die wordt geregeld door de meegeleverde inbussleutel.

Technische data:
- Installatiehoogte: 250 mm
- Diameter: 60 mm
- Capaciteit: ~240ml
- Gewicht (netto): 265g

Meegeleverd bij levering:
- EK-Multioptie RES X3
- Paar EK-reservoirhouders met montageschroeven
- 2 × G1/4 verlengers
- 4 × G1/4-stekkers
- 1 × 6 mm inbussleutel voor pluggen
- 1 × 2,5 mm inbussleutel voor reservoirhouders
- 1 × polyether anti-cyclon schuim

Gemaakt in Slovenië - EU!

BELANGRIJKE AANTEKENINGEN:
1. Bij gebruik van poorten #3, #4 of #6 is het verplicht om de bijgevoegde EK-Extender G1/4 (EAN: 3831109845165) te gebruiken omdat de poorten verzonken zijn in de plastic reservoirbodem.
2. Zorg er bij gebruik van EK-Extender G1/4 voor dat u geen fittingen of weerhaken gebruikt met een G1/4-schroefdraad langer dan 5 mm! Alle EK-PSC en High Flow fittingen zijn compatibel!
3. Zorg er bij gebruik van poorten #1 en #2 voor dat u geen fittingen of weerhaken gebruikt met een diameter groter dan 25 mm! Alle EK-PSC en High Flow fittingen zijn compatibel!
4. EK raadt het gebruik van EK-PSC fittingen aan. Als u andere fittingen dan de EK-PSC-serie gebruikt, gebruik dan slangklemmen of een geschikte vervanging om de slang aan de weerhaak te bevestigen. Het gebruik van biocide bevattende en corrosieremmende koelvloeistof wordt altijd aanbevolen voor elk vloeistofkoelsysteem.
5. Poort #6 van het reservoir uit de EK-RES X3-serie mag alleen worden gebruikt om dit reservoir met een externe vulpoort aan te sluiten!

Fabrikant:
EK Waterblocks

Nog geen berichten gevonden.
Voeg als eerste een bericht toe!
Wij stellen dat zeer op prijs.

Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes