WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

13MM (1/2) High Flow Fitting - G1/4 with O-ring

 -   - 
Our price:  2,65  (2,19  excl tax)
Price in points: 11 points

This American tube connector is suitable for all water blocks with a G1/4" thread and is suitable for connecting a HighFlow 13mm ID 1/2" tube.

The connection is made of high quality metal and is fitted with an O-ring for a perfect/watertight seal with the water block.

The connection is complete with a tube clamp, for example TFC Herbie Clip, which is also available from us.
With the TFC Herbie Clip, the hose is perfectly and watertightly connected to this fitting.
These two are the perfect combination.
Note: hose clamp not included.

Manufacturer:
A Brand
Geen enkele lek gehad met deze fitting, ze zien er ook erg mooi uit. Ideaal voor een beginner die niet teveel geld wil uitgeven aan een goede fitting!
Simpel maar doeltreffend. De slang gaat er makkelijk overheen, maar lekt niet als je er geen klem op zet. Ook handig is de zes kanter, makkelijk met 17 steek vast(er) te zetten.
Erg goede fittingen, ik had ze al eerder aangeschaft en ze blijven gewoon "mooi" de kleur dan wel te verstaan je moet alleen wel even een "herby clip" plaatsen om te zorgen dat het geheel 100% waterdicht is Super fittingen en voor een mooie prijs!!!
Deze fittingen gekocht samen met de EK 9800 GTX SLI Plexi blok. Heb maar een ding te vertellen over deze fittingen. SUPER!!! Heb ze ook op me D-Tek FuZion V2 zitten. zelfs zonder slangklem en de slang er maar een klein stukje op lekt het nog niet. Dit is natuulijk wat je wil hebben. Een fitting die niet lekt, goedkoop is, goede flow heeft en er mooi uit ziet.
Deze fitting werkt erg goed als er weinig ruimte is bij de aansluiting, bijvoorbeeld op een NB/SB block. Als je 2 van deze fittingen hierop aansluit heb je voldoende ruimte ertussenin om op beide makkelijk een slangklem te plaatsten.
Write a review
As soon as the price of the products decreases, you will immediately know about it.
Keep track of price reductions

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes