WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

13MM (1/2) High Flow Fitting - G1/4

 -   - 
Onze prijs:  2,65  (2,19  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 11 punten

Deze Amerikaanse slangaansluiting is geschikt voor alle waterblokken met een G1/4" schroefdraad en is geschikt voor het aansluiten van een HighFlow 13mm ID 1/2" slang.

De aansluiting is gemaakt van hoog kwaliteit metaal en is voorzien van een O-ring, voor de perfecte/waterdichte afsluiting met de waterblok.

De aansluiting is compleet met een TFC Herbie Clip, die ook bij ons te koop is.
Middels de TFC Herbie Clip, wordt de slang perfect en waterdicht aangesloten aan deze aansluiting.
Deze twee vormen de perfecte combinatie.
NB: De fitting wordt zonder clip/slangklem geleverd.

Fabrikant:
A Brand
Geen enkele lek gehad met deze fitting, ze zien er ook erg mooi uit. Ideaal voor een beginner die niet teveel geld wil uitgeven aan een goede fitting!
Simpel maar doeltreffend. De slang gaat er makkelijk overheen, maar lekt niet als je er geen klem op zet. Ook handig is de zes kanter, makkelijk met 17 steek vast(er) te zetten.
Erg goede fittingen, ik had ze al eerder aangeschaft en ze blijven gewoon "mooi" de kleur dan wel te verstaan je moet alleen wel even een "herby clip" plaatsen om te zorgen dat het geheel 100% waterdicht is Super fittingen en voor een mooie prijs!!!
Deze fittingen gekocht samen met de EK 9800 GTX SLI Plexi blok. Heb maar een ding te vertellen over deze fittingen. SUPER!!! Heb ze ook op me D-Tek FuZion V2 zitten. zelfs zonder slangklem en de slang er maar een klein stukje op lekt het nog niet. Dit is natuulijk wat je wil hebben. Een fitting die niet lekt, goedkoop is, goede flow heeft en er mooi uit ziet.
Deze fitting werkt erg goed als er weinig ruimte is bij de aansluiting, bijvoorbeeld op een NB/SB block. Als je 2 van deze fittingen hierop aansluit heb je voldoende ruimte ertussenin om op beide makkelijk een slangklem te plaatsten.
Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes