WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Bitspower G1/4" Matt Black Rotary Angle 1/2" Fitting

 -   - 
Our price:  14,90  (12,31  excl tax)
Price in points: 62 points
Reward points: 1 point
Very nice 90-degree swivel corner fitting for 1/2" hoses with an inside diameter of 13 millimetres. The thread is G1/4 and is therefore suitable for most water blocks, reservoirs and etc. Thanks to the 90-degree angle, you can also place a water block in difficult-to-reach places in your system, without kinking your hoses! And not only that! The fitting can also rotate in any direction! With these fittings, you can use a hose clamp to be on the safe side (recommended). You slide your hose over the fitting and by using the hose clamp, you clamp the hose firmly to the fitting.
Manufacturer:
Bitspower
Bijna al mijn fittingen zijn van Bitspower en terwijl ze nogal duur zijn, zien ze er mooi uit en werken uitstekend. Waar je wel mee moet uitkijken bij dit soort fittingen (met draaibaar gedeelte) is dat je er geen spanning op moet zetten, of te wel de slang op maat knippen, anders kunnen ze gaan lekken.  4 sterren omdat ze nogal duur zijn.
Oh ja, dat vergat ik er nog bij te zetten. De fittingen lekken NIET bij aansluitingen naar de slang of naar andere fittingen, maar bij het roteergedeelte. Joska Keunekamp.
Ik ben in het bezit van 12 van deze fittingen, waarbij ik van 7 lekkage heb...Eerst waren dat er 6, maar toen ik er 2 bijbesteld had, bleek er hier ook 1 bij te zitten die lekte. Op de fittingen zit geen of weinig spanning door scherp gebogen slangen.Een enkele van de goede fittingen waar WEL spanning op zit, die lekken niet. Het idee achter het roteren is geweldig, maar daar heb ik dus veel pech mee. Ik heb ook nog andere fittingen van Bitspower in het systeem die OOK kunnen roteren, en die NIET lekken... Maar ja, ik zit hier nu wel mooi met 7 fittingen die niet werken, en aangezien ik ze al een tijdje in mijn bezit had voordat mijn systeem zover was dat ikze kon plaatsen was de garantie natuurlijk ook al verlopen. Joska Keunekamp.
Dit is een zeer goede, mooi uitziende fitting, die nog volledig draaibaar is ook! Ik had hem nodig om m'n CF opstelling aan te sluiten, omdats de slang anders niet vanaf m'n laatste videokaart naar buiten zou kunnen gaan. De fitting voelt perfect afgewerkt aan en weegt redelijk wat (wat alleen maar goeds over de kwaliteit zegt), en aansluiten ging ook als een zonnetje. Gewoon met vingers vastschroeven totdat het niet meer kan en dan met een tang nog een kwart slag extra geven en dan zit het waterdicht vast. De slang ging ook als een zonnetje over de fiitting heen, en nadat het met een slangenklem was vastgezet heb kon ik de waterloop netjes afronden. Kortom, hij kost wel wat maar is het uiteindelijk zeker wel waard, vooral door de bewegelijkheid die die heeft zelfs nadat hij is vastgeschroefd aan het koelblok. Zo voorkom je ook hem een paar keer vast te moeten schroeven omdat de uitgang niet aan de juiste kant eindigde.. :)
Write a review
As soon as the price of the products decreases, you will immediately know about it.
Keep track of price reductions

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes