WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Bitspower G1/4 Matt Black Rotary Angle 1/2 Fitting BP-MBLRI

 -   - 
Onze prijs:  14,90  (12,31  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 62 punten
Punten verdiend: 1 punt

Zeer mooie 90 graden draaibare hoek fitting voor 1/2" slangen met een binnendiameter van 13 millimeter.

De schroefdraad is G1/4 en is dus geschikt voor de meeste waterblokken, reservoirs en etc.

Middels de 90 graden hoek, kunt u ook op moeilijk bereikbare plekken in uw systeem ook een waterblok plaatsen, zonder knikken in uw slangen!

En dat niet alleen! De fitting kan ook draaien naar elke richting!

Met deze fittingen kunt u voor de zekerheid nog een slangklem gebruiken (aan te raden).
U schuift uw slang over de fitting en middels de slangklem klemt u de slang stevig vast aan de fitting.

Fabrikant:
Bitspower
Bijna al mijn fittingen zijn van Bitspower en terwijl ze nogal duur zijn, zien ze er mooi uit en werken uitstekend. Waar je wel mee moet uitkijken bij dit soort fittingen (met draaibaar gedeelte) is dat je er geen spanning op moet zetten, of te wel de slang op maat knippen, anders kunnen ze gaan lekken.  4 sterren omdat ze nogal duur zijn.
Oh ja, dat vergat ik er nog bij te zetten. De fittingen lekken NIET bij aansluitingen naar de slang of naar andere fittingen, maar bij het roteergedeelte. Joska Keunekamp.
Ik ben in het bezit van 12 van deze fittingen, waarbij ik van 7 lekkage heb...Eerst waren dat er 6, maar toen ik er 2 bijbesteld had, bleek er hier ook 1 bij te zitten die lekte. Op de fittingen zit geen of weinig spanning door scherp gebogen slangen.Een enkele van de goede fittingen waar WEL spanning op zit, die lekken niet. Het idee achter het roteren is geweldig, maar daar heb ik dus veel pech mee. Ik heb ook nog andere fittingen van Bitspower in het systeem die OOK kunnen roteren, en die NIET lekken... Maar ja, ik zit hier nu wel mooi met 7 fittingen die niet werken, en aangezien ik ze al een tijdje in mijn bezit had voordat mijn systeem zover was dat ikze kon plaatsen was de garantie natuurlijk ook al verlopen. Joska Keunekamp.
Dit is een zeer goede, mooi uitziende fitting, die nog volledig draaibaar is ook! Ik had hem nodig om m'n CF opstelling aan te sluiten, omdats de slang anders niet vanaf m'n laatste videokaart naar buiten zou kunnen gaan. De fitting voelt perfect afgewerkt aan en weegt redelijk wat (wat alleen maar goeds over de kwaliteit zegt), en aansluiten ging ook als een zonnetje. Gewoon met vingers vastschroeven totdat het niet meer kan en dan met een tang nog een kwart slag extra geven en dan zit het waterdicht vast. De slang ging ook als een zonnetje over de fiitting heen, en nadat het met een slangenklem was vastgezet heb kon ik de waterloop netjes afronden. Kortom, hij kost wel wat maar is het uiteindelijk zeker wel waard, vooral door de bewegelijkheid die die heeft zelfs nadat hij is vastgeschroefd aan het koelblok. Zo voorkom je ook hem een paar keer vast te moeten schroeven omdat de uitgang niet aan de juiste kant eindigde.. :)
Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes