WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

10MM (3/8 ID - 1/2 OD) Compression Fitting - G1/4

 -   - 
Our price:  3,50  (2,89  excl tax)
Price in points: 15 points

Screw fitting for 3/8 hoses with an inner diameter of 10 millimeters.

The thread is G1 / 4 and is therefore suitable for most water blocks, reservoirs and etc.

You do not need a hose clamp with these fittings.
You slide your hose over the fitting and using the supplied "bolt" screw the hose to the fitting.

The fitting also features an O-ring for a watertight seal.

Manufacturer:
A Brand
M'n hele set hiermee ineengezet, koppelingen sluiten na 2jaar nog perfect af, gewoon handvast zetten! (hand-stevig-vast) Top!
Mooie fittingen voor een nette prijs. Zoals de vorige reviewer aangaf zijn deze fittingen ook niet al te dik, waardoor mijn CPU block nog enigzins normaal in proportie blijft met de fittingen. Bij strak aandraaien (met de hand) van de schroefring bemerkte ik wel een kleine schaafring op de slang, maar met iets minder strak draaien kon ik de slang er ook niet uittrekken zonder enorm veel kracht te zetten. De G1/4 schroefdraad sloot goed aan, geen gewiebel, en dankzij dat plus de O-ring was ik direct overtuigd van een goede lekvrije aansluiting. Een heel klein minpuntje: 1 fitting zat in het zakje zo strak aangedraaid dat ik twee waterpomptangen nodig had om hem los te krijgen. Misschien een optie om de fitting en schroefring gewoon apart in het zakje te doen of er iets tussen te doen?
Een erg netjes uitziende fitting die er in werkelijkheid een stuk verzorgder uitzien dan op de foto. Zeker voor de prijs goed verzorgt. Het voordeel van deze fitting is dat die erg small is waardoor deze op alle blokken passen waar andere moeite kunnen hebben met bijvoorbeeld de EK mobo blokken. Het nadeel echter is dat deze erg moeilijk netjes af te sluiten is met Tygon slang ertussen aangezien het erg dik is en met een dopmaat van 18,5 zul je niet zo snel een dop vinden die zo snel past.
Write a review
As soon as the price of the products decreases, you will immediately know about it.
Keep track of price reductions

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes