WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Tygon E3603 - HighFlow - 1/2 ID - 3/4 OD - Clear

 -   - 
Our price:  24,95  (20,62  excl tax)
Price in points: 104 points
Reward points: 2 points

Deze Tygon slang is geschikt voor alle waterkoelingproducten met een 12/13mm. aansluiting. 
Tygon slang kenmerkt zich door een zeer hoge flexibiliteit. Het is duur, maar wel de beste!

Specificaties:

  • Binnendiameter: 12,7 mm.
  • Buitendiameter: 19,1 mm.

Prijs is per meter.

Masterkleer, Feser en Tygon zijn de drie beste slang producenten. Waarvan Masterkleer het goedkoopste is en Tygon de duurste.

Review:
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=157370

Manufacturer:
Tygon
Pluspunten Goede kwaliteit slang Erg flexibel Verkleurt niet (gebruik deze slang al jaren en al meerdere keren geswapt van vloeistof kleur) Mooie dikke heldere slang Prijs/kwaliteitverhouding is zeer goed Minpunten "prijs" er zjn teveel goedkope slangen waardoor deze erg duur lijkt.
De slang is goed buigzaam, echter bleef de slang in mijn geval niet helder en na enkele maanden was er in alle waterblokken en rads een witte afzetting te vinden ... Dit was het geval zowel met als zonder ethyleen glycol en met demi water. Sedert overgestapt op epdm en later norprene, met beide GEEN afzetting.
Zeer goede slang die wel aan de dure kant is. Je kan ze gemakkelijk vormen en je kan er best scherpe bochten mee maken alvorens ze begint te knikken. enkel bij zeer korte bochten in een klein stukje slang begint deze te knikken, maar dan kun je als nog een anti-knikveer gebruiken.
Op het eerste oog een stevige en duurzame slang die glashelder is en hopelijk ook blijft. Mijn computerkast is niet bedacht op het hebben van waterkoeling en alles is erg krap. De slang kan wel degelijk knikken, maar met een antiknikveer kan je dan nog scherpere bochten maken. Ik heb deze gebruikt en doet zeer goed zijn werk: http://highflow.nl/slangen/anti-knikveren/1-2-slangen-19mm-od/anti-knikveer-19.1mm-1-2-white-primochill.html
beetje duur maar het is echt een super slang buigt goed, dik, door zichtig wat wil je meer? KOPEN!! niet twijfelen;) je zou geen spijt van hebben
Zoals hieronder ook te lezen is, is het een dure slang. Maar ik heb hem alsnog gekocht omdat dit een slang is van hoge kwaliteit met een grote ID en OD. Ook is hij transparant, wat voor mij een pré was zodat ik goed kan zien hoe het water flowed en ik geen kleurige UV verlichting in mijn pc ga hangen. Eenvoud en kwaliteit dus.
Great tube. though a bit on the expensive side compared to say masterfleer
Deze slang is duur maar je krijgt er veel voor terug. De slang is erg flexibel en voeld gewoon dat je iets van kwaliteit in handen hebt vergeleken andere slangen van andere merken. Al met al een must voor elke watercool fanaat.
Dure slang, echter wel goed flexibel Alleen bij hele korte/krappe bochten raad ik wel een "antiknikveer" aan slang is goed flexibel en voelt ook goed aan. Ik had hiervoor zelf "masterkleer" slang en de Tygon is dan welliswaar 3x duurder maar in mijn ogen 10X beter. Ik gebruik er zelf de 13MM (1/2) Feser Schroeffitting - G1/4 (4 pack)" En deze sluiten echt perfect Super slang *******
Prijzige slang, maar je weet snel waarom wanneer je dit in huis haalt. Ik heb hier en daar best scherpe bochten, maar deze slang weigert te 'kinken' :) Een aandrader!
Write a review
As soon as the price of the products decreases, you will immediately know about it.
Keep track of price reductions

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes