WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Masterkleer - HighFlow - 7/16 ID - 5/8 OD - Clear

 -   - 
Our price:  7,95  (6,57  excl tax)
Price in points: 33 points
Reward points: 1 point

Masterkleer - HighFlow - 7/16 ID - 5/8 OD - Clear
16mm (5/8") buiten diameter en 11mm (7/16") binnen diameter.
Clear/Doorzichtig.

Prijs is per meter.

Masterkleer, Feser en Tygon zijn de drie beste slang producenten. Waarvan Masterkleer het goedkoopste is en Tygon de duurste.

Review:
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=157370

Manufacturer:
Masterkleer
Ik zag hierboven een aantal keer staan dat de slang redelijk snel knikt, maar dit is bij mij helemaal niet van toepassing. De slang is van goede kwaliteit en voelt stevig aan!
Keurige slang, en zeker een aanrader voor de prijs, maar weet wel hoe je 'm gaat gebruiken! De slang is namelijk érg soepel, dus erg gevoelig voor knikken en twisten. Als je ergens in je setup bochten van 90 graden of meer maakt is het zéér aan te raden om een knikveer te gebruiken. Doe je dat, dan kan je ineens heel goede bochten maken (ik heb er één van 5 centimeter 180 graden) zonder problemen. Als je schroeffittingen gebruikt loop je het risico dat de slang gaat "twisten". Je moet de slang dus eerst flink "tegentwisten" bij het aansluiten, zodat hij uiteindelijk recht erop komt te zitten. Het vergt wat oefening, maar dan heb je ook wat! Visueel is de slang dik in orde. Hij is mooi transparant en pikt de kleur van de vloeistof goed op tot aan de buitenste rand. Conclusie:Voor de prijs zeker een aanrader, maar niet gebruiken zonder knikveer!
Deze slang is goed, goedkoop en erg flexibel. Hij is goed doorzichtig en knikt niet zo snel. Je kan hem gewoon met gekleurd koelvloeistof een kleurtje geven als je dat wilt.
Voor de prijs hoef je het absoluut niet te laten. Deze slang is soepel, maar knikt pas als je echt kleine bochten wilt maken. Ik heb twee halve rondjes van ongeveer 10 centimeter doorsnee lopen die gewoon niet knikken. Prima slang voor diegenen zoals ik, die gewoon een doorzichtige slang willen, zonder glow of kleur (dat doe ik wel met de vloeistof als ik daar zin in heb) en voor een zeer acceptabele prijs. Er wordt op een aantal forums beweerd dat de slang nogal snel dof wordt, maar daar kan ik nog geen ordeel over geven, mijn loop draait pas een paar weekjes.
Write a review
As soon as the price of the products decreases, you will immediately know about it.
Keep track of price reductions

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes