WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Tygon E3603 - HighFlow - 1/2 ID - 5/8 OD - Clear

 - 
Onze prijs:  10,95  (9,05  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 46 punten
Punten verdiend: 1 punt

Tygon E3603 - HighFlow - 1/2 ID - 5/8 OD - Clear

Deze Tygon slang is geschikt voor waterkoelingproducten met een 1/2" ID (12/13mm) en 5/8" OD (16mm) aansluiting.
Tygon slang kenmerkt zich door een zeer hoge flexibiliteit. Het is duur, maar wel de beste!

Specificaties:

  • Binnendiameter: 12,7 mm.
  • Buitendiameter: 15,9 mm.

Prijs is per meter.

Masterkleer, Feser en Tygon zijn de drie beste slang producenten. Waarvan Masterkleer het goedkoopste is en Tygon de duurste.

Review:
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=157370

Fabrikant:
Tygon
Goeie slang behoorlijk slap maar knikt vrij moeilijk. Waar ik grote problemen mee hebt is de hoeveelheid reclame op de slang om de 10cm. Belachelijk dat dit niet vermeld wordt en uberhaupt aanwezig is op een slang met deze kosten
Mooie maar erg slappe tube. Hij knikt ook erg snel helaas. Het valt me wat tegen dus. Sluiten doet hij wel goed overigens, daarover geen klachten.
Vandaag 3 meter van deze slang ontvangen . En ik kan me totaal niet verenigen met de vorige schrijvers hier onder . Wat een waardeloze slang. Ontiegelijk slap , met moeite over de fitting heen te krijgen . bij een 45 graden bocht knikt het al . Misschien dat ik een foute fabrieks produceren heb ontvangen . Maar dit is niks :( . Sneu dat dit helaas 9 euro grof weg per meter moet kosten . De andere R3603 variant is super .
Fijne slang, goed flexibel, alleen het min puntje is dat hij zo kort is :(
Deze slang is duur maar je krijgt er veel voor terug. De slang is erg flexibel en voeld gewoon dat je iets van kwaliteit in handen hebt vergeleken andere slangen van andere merken. Al met al een must voor elke watercool fanaat.
Dure slang, echter wel goed flexibel Alleen bij hele korte/krappe bochten raad ik wel een "antiknikveer" aan slang is goed flexibel en voelt ook goed aan. Ik had hiervoor zelf "masterkleer" slang en de Tygon is dan welliswaar 3x duurder maar in mijn ogen 10X beter. Ik gebruik er zelf de 13MM (1/2) Feser Schroeffitting - G1/4 (4 pack)" En deze sluiten echt perfect Super slang *******
Prijzige slang, maar je weet snel waarom wanneer je dit in huis haalt. Ik heb hier en daar best scherpe bochten, maar deze slang weigert te 'kinken' :) Een aandrader!
Het is een dure slang maar zijn geld wel waard vind ik. heb er zeer krappe bochten mee en hij knikt niet! ook blijft de slang mooi schoon. Ben erg blij met de slang.
Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes