LET OP: We zijn eventjes afwezig t/m Woensdag 24 juli 2024. Uw bestelling wordt na 24 juli verwerkt!
-
10% korting voor uw geduld, bij bestellingen boven €250,- Gebruik code: holiday

WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Tygon E3603 - HighFlow - 3/8 ID - 1/2 OD - Clear

 -   - 
Onze prijs:  15,95  (13,18  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 66 punten
Punten verdiend: 1 punt

Deze Tygon slang is geschikt voor alle waterkoelingproducten met een 10/11mm. buitendiameter aansluiting. 
Tygon slang kenmerkt zich door een zeer hoge flexibiliteit. Het is duur, maar wel de beste!

Specificaties:

  • Binnendiameter: 9,5 mm.
  • Buitendiameter: 12,7 mm.

Prijs is per meter.

Masterkleer, Feser en Tygon zijn de drie beste slang producenten. Waarvan Masterkleer het goedkoopste is en Tygon de duurste.

Review:
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=157370

Fabrikant:
Tygon
Slechte ervaringen met deze Tygon slang helaas. Knikt heel erg snel, vooral bij het aandraaien van compressiefittingen.Verder is de slang erg slap en kan ik er geen goede bochten mee maken; te flexibel. Ik heb er 1 weekje Feser Red vloeistof in gehad en de slangen waren helemaal aangetast en troebel geworden. Helaas kan ik deze slang niet aanraden, ben zelf overgestapt op Primochill die véél steviger zijn en perfect 'rond' blijven bij bochten maken.
eigenlijk moet ik zeggen ik gebruik deze slang in heel mijn kast en hoe dat de loop ook is deze loopt bij mijn wel in mooie bogen het is wel zo draai je een koppeling te strak aan dan krijg je wel knikken in de slang gewoon de koppeling aandraaien tot hij goed vast zit ik heb er geen problemen meeen als je het goed afmeet dan bestaan er geen knikken in de slang
weet niet of ik slang heb van een nieuwe productie lijn maar dit is echt bagger eerste klas sorry dat ik het zo moet formuleren maar hiervoor gebruikte ik fesser slang (blauw) en daar kon je tenminste loops mee maken dit is zo slap en knikt zo snel tuinslang is betere kwaliteit moet ik zeggen
Goede stevige slang. Makkelijk buigbaar en icm knikveren is het nog beter. Geen klachten over deze slangen verder. Keurige slang. 
Heb een half jaar deze slang gebruikt maar idd veel te slap,heb nu het merk koolance en deze zijn mijns inziens veel beter dan tygon.
Prima slangen van uitstekende kwaliteit. Ze buigen echter niet zo lekker als de 8mm variant, vandaar dat ze van mij geen vijf sterren krijgen. Slappe slang is trouwens lekker ;)
Tygon is het beste merk voor slangen dat er is. Helaas zegt mijn eigen ervaring dat de slangen wel heel erg slapjes aanvoelen als het water rond de 20C is.
Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes